aniqa1982 15.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Helllołł ! ! ! ! ! ! ! puk puk!Anno co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.12.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witajcie moje KOCHANE Jestem juz na dobre Musze ponadrabiac zaleglosci u WAS - ale narazie to odrabiam zaleglosci w pracy Jesli chodzi o pokoj rozrywki to chyba zostane tylko przy betonowej scianie. Pomieszczenie ma ponad 20m kw. i nie chce by ilosc sprzetow, kolorow i faktur na scianach popsulo caly efekt badz tez przytloczylo wyszystko:sick:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 welcome back jak było??? 20m to kawał pokoju!! nieźle tak jak pestka pisała - możesz dać rysunek na betonie - zawsze potem jak Ci się zachce, zacznie czegoś brakować w tym pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witaj:) Opalonaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Helloł i ja stęskniona się witam ! Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.12.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 witaj spowrotem:)ja tez tak lubie chocby na kilka dni zmienic otoczenie ,przynajmniej czlowiek wraca do pracy z innymi checiami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No a gdzie konkretnie byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.12.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 witaj spowrotem:)ja tez tak lubie chocby na kilka dni zmienic otoczenie ,przynajmniej czlowiek wraca do pracy z innymi checiami:yes: hm :bash:zawsze mam problem z tym "spowrotem"czy z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 18.12.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Anija:) Ależ Wy rozrywkowi ludzie jesteście co taki wielki pokój przeznaczacie na ten cel:) Ja wiem, ze u nas tam będzie garderoba, pralnio - suszarnia... i jak się zmieści to stół do tenisa:) Myślałam jeszcze o jakimś małym sprzęcie do ćwiczeń... aleee to się okaże. Tak podczytywałam całą dyskusję na temat ścian i powiem Ci, że ja jestem za betonem ewentualnie za naklejką. Jesli ma być to tylko pokój rozrywki to naklejka bardziej będzie tam pasować Tak się zastanawiam nad jednym bo nie pamiętam teraz - macie sufity podwieszane w salonie? generalnie na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 18.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 AA no to problem rozwiązany:) Mnie również szalenie podobają się betony.. szkoda, że mojej drugiej połówce niekoniecznie:P Chwilowo mam zmęczenie materiału.. od wielu miesięcy przeglądam inspiracje i szukam czegoś dla siebie.. już miałam w głowie koncepcję na moje wnętrza ale im więcej galerii oglądam tym większy mentlik mam w głowie... A ja powiem Ci, że bym się jeszcze zastanowiła nad tym kwarcem przy schodach... Dojdą jeszcze meble, dodatki.. A schody masz piękne mimo, że się na nie obrażasz:P Jasna ściana kontrastuje z ciemnymi schodami, szkoda odwracać od nich uwagi:) Masz jeszcze kominek, w przedpokoju bonie z listwami... kwarc możesz zawsze dołożyć w późniejszym etapie jeśli zdecydujesz, że Ci mało:) Ale ja jestem z grupy tych minimalistycznych - im mniej tym więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ania, sorry, że tak przeciągam co obiecałam. Czas mnie pokonał, ale mam nadzieję na kilka dni wolnych tuż po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Na szczęście ale i tak wiem, że dobrze jest wiedzieć co można zrobić z problemem, wszystko jedno kiedy zamierza sie do niego podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 18.12.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Aniu, ja ciągle pokazuje mojemu lubemu fotki z betonami na ścianach i licze na to, że się opatrzy i zgodzi na nie.. Ale u nas do wykończeń daleko więc nie jest powiedziane, że do tego czasu się z nich nie wyleczę.. Póki co tak jak u Ciebie koncepcja zmienia się ciągle.. Popadam ze skrajności w skrajność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 dlaczego nieszczesna?widzialam ostatnio bardzo superancka lazienke ze skosami:)co do plytkowania to teraz minimum , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ania, widziałam wiele aranżacji z wanną pod skosem - może być pięknie:) Wklej linka do płytek, żeby można było szybko looknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Chloe nie wybralam jeszcze nic konkretnego ale chodzi mi mniej wiecej o taki efekt: http://img4.imageshack.us/img4/4108/58fu.jpg Tylko nie wiem czy to nie wieje nuda, czy cos tam dodac?! Widziałaś moją główną łazienkę, prawda? Kolory te same i też właśnie boję się nudy.. A płytki są świetne. Podlinkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 U dziewczyn zrobilo sie lazienkowo, no wiec i ja musze ugryzc ten temat. W styczniu mam zamiar wstepnie wybrac plytki. Moja nieszczesna gorna lazienka: http://img69.imageshack.us/img69/9574/yjh1.jpg Pod oknem bedzie wanna (chce ja troche wysunac spod skosu- jakas polka z plytek) fajnie lezec w wannie i patrzec na gwiazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.12.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wrzucam jeszcze pare wizek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam przekonania do czerni w tym połączeniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.12.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 piekne te wizki a szczegolnie 1 i ostatnia,ania ja u siebie jeszcze nie planowalam ,wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts