Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie moje KOCHANE :hug: Jestem juz na dobre :) Musze ponadrabiac zaleglosci u WAS - ale narazie to odrabiam zaleglosci w pracy :bash:

Jesli chodzi o pokoj rozrywki to chyba zostane tylko przy betonowej scianie. Pomieszczenie ma ponad 20m kw. i nie chce by ilosc sprzetow, kolorow i faktur na scianach popsulo caly efekt badz tez przytloczylo wyszystko:sick:.

Anija:) Ależ Wy rozrywkowi ludzie jesteście co taki wielki pokój przeznaczacie na ten cel:) Ja wiem, ze u nas tam będzie garderoba, pralnio - suszarnia... i jak się zmieści to stół do tenisa:) Myślałam jeszcze o jakimś małym sprzęcie do ćwiczeń... aleee to się okaże. Tak podczytywałam całą dyskusję na temat ścian i powiem Ci, że ja jestem za betonem ewentualnie za naklejką. Jesli ma być to tylko pokój rozrywki to naklejka bardziej będzie tam pasować;)

Tak się zastanawiam nad jednym bo nie pamiętam teraz - macie sufity podwieszane w salonie? generalnie na parterze?

AA no to problem rozwiązany:) Mnie również szalenie podobają się betony.. szkoda, że mojej drugiej połówce niekoniecznie:P

Chwilowo mam zmęczenie materiału.. od wielu miesięcy przeglądam inspiracje i szukam czegoś dla siebie.. już miałam w głowie koncepcję na moje wnętrza ale im więcej galerii oglądam tym większy mentlik mam w głowie...

A ja powiem Ci, że bym się jeszcze zastanowiła nad tym kwarcem przy schodach... Dojdą jeszcze meble, dodatki.. A schody masz piękne mimo, że się na nie obrażasz:P Jasna ściana kontrastuje z ciemnymi schodami, szkoda odwracać od nich uwagi:)

Masz jeszcze kominek, w przedpokoju bonie z listwami... kwarc możesz zawsze dołożyć w późniejszym etapie jeśli zdecydujesz, że Ci mało:) Ale ja jestem z grupy tych minimalistycznych - im mniej tym więcej:)

Aniu, ja ciągle pokazuje mojemu lubemu fotki z betonami na ścianach i licze na to, że się opatrzy i zgodzi na nie.. Ale u nas do wykończeń daleko więc nie jest powiedziane, że do tego czasu się z nich nie wyleczę..:) Póki co tak jak u Ciebie koncepcja zmienia się ciągle.. Popadam ze skrajności w skrajność...:)

Chloe nie wybralam jeszcze nic konkretnego ale chodzi mi mniej wiecej o taki efekt:

http://img4.imageshack.us/img4/4108/58fu.jpg

Tylko nie wiem czy to nie wieje nuda, czy cos tam dodac?!

Widziałaś moją główną łazienkę, prawda? Kolory te same i też właśnie boję się nudy.. A płytki są świetne. Podlinkujesz?

U dziewczyn zrobilo sie lazienkowo, no wiec i ja musze ugryzc ten temat. W styczniu mam zamiar wstepnie wybrac plytki.:D

Moja nieszczesna gorna lazienka:

http://img69.imageshack.us/img69/9574/yjh1.jpg

Pod oknem bedzie wanna (chce ja troche wysunac spod skosu- jakas polka z plytek)

fajnie lezec w wannie i patrzec na gwiazdy....

:)