asiazett 02.01.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 No właśnie miałam pisać, że mam podobną. Prezentowałam ją w świątecznym wydaniu, na codzień stoi w kuchni i trzymam w niej cytryny - wygląda to obłędnie Mogą być też pomarańcze, jakbłka... whatever... Ale w tej Twojej to mi się najbardziej podoba ten piękny, dostosowany do dłoni uchwyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 tancerzem !!:rolleyes: mój mąż powiedział mi na Sylwestrze ,że poszedłby na jakiś fajowy kurs tańca Nie żeby to jakaś żaluzja była do mnie :rotfl:W końcu poznaliśmy się podczas takiego kursu tańca towarzyskiego i latino, kilka razy z nim tańczyłam w zastępstwie, bo jego partnerki nie było hihi Ale potańczyłby jak za dawnych czasów ehhhhh wspomnienia Ania a ja tak poszalałam na Sylwku , że szok !!! hahah A Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ten Twój to myślałam ze to złoty, bo za zdjęciu tak wyszło - ale jak to żółty to tym lepiej!! będzie pasował na bank, już się o to postaramy jak się zdecydujesz ze go nie chcesz to dawaj go mi odkupię masz faceta tancerza?? no no, to ma ciało co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ania my mielismy bezimprezowy sylwester O prosze takietu ciekawe rzeczy sie o Was dowiaduje Boję się pytać... Czyli jaki taniec? Może widzieliśmy Was w YCD, a nawet o tym nie wiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 No nie gadaj To powiedz nam po cichutku, a my nikomu nie powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.01.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja też chcę filmik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 a mi? bo ja tez te programy ogladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.01.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ej ej... mi też filmiki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 02.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 owcaania no i trzeba było dac tu linka bo ja też kcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Fiu, fiu, fiu... Ten N. to nieźle "wygina śmiało ciało". Z twarzy chyba nie kojarzę A co z Twoim występem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Aniaaaaaaa ! ! ! ! ! !! ! !! ! ! ! ! ! ja też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba o mnie nie zapomniałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8aRGE2OqMao Ania, a to jak Ci się podoba? Jest też kilku mężczyzn, którzy też to tańczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nooo nieźle wymiata ! Kurde, to jakby z mopa mu dać to by latał jak wściekły po domku chyba co? umyte w 10 sekund :lol2: Tak serio to szacun dla wszystkich tancerzy!!! Podziwiam ludzi z pasją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 03.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dobra na chwile wrzucam próbkę mojego N. Swoje "występy" to wolę jednak zachować dla siebie;) qrcze, a ja lulu wczoraj poszlam :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tak Ania, tylko by trzeba bylo do pleców jakąś ściereczkę z froty doczepić a wy z mężem tańcujecie jeszcze:confused: Kurde ja uwielbiam z moim tańczyć! przetańczyłabym całą noc! Z nim mi się najlepiej tańczy hihi A Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.01.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Obejrzałam - czadersko:lol2: Mnie to chyba trzeba by po czymś takim w gips wsadzić Ania, u mnie gorący okres - dużo decyzji na raz ale do poniedziałku powinnam się ogarnąć i wracam do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 hahah to oboje na głowach hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.01.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam - chcesz beton albo na ścianach bocznych albo na tej od wejścia? A nie bierzesz pod uwagę tej na wprost? Bo ona aż się prosi o dekorację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ania, zależy jak planujesz ustawić meble - jeśli siedząc będziesz patrzeć na ścianę po prawej, to zrobiłabym po prawej. Jeśli nie wiesz albo punktem najważniejszym będzie środek na przykład z bilardem, to zrobiłabym ścianę na wprost. I tylko jedną - dwie to już za dużo jak dla mnie - jeden porządny akcent, na tej zasadzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts