asiazett 06.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A co z komiksową ścianą co? Bo ja bym dała na tej największej ścianie dała beton, a na tej trapezowej komiks. Choć faktycznie przydało by się jakiś rzucik z rozmieszczeniem wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.01.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Andzia wrzuc pare fotek schodow i kolo schodow to moze cos mi do glowy przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.01.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Andzia te schody nie sa takie dramatyczne jak mowisz, daj spokoj to nie jest problem, trzeba je tylko tak zamaskowac zeby Cie nie draznily Nie wiem jaki bedziesz miala wystroj ktory bedzie wkolo schodow, ale mozna dac jakas fajna tapete, ktora przyciagnie uwage i schody beda na drugim planie np jak ponizej. To tylko przyklad ze wzory sa na pierwszym planie : http://bi.gazeta.pl/im/4/8232/z8232024Q.jpg http://www.dekoracja-wnetrz.com.pl/wp-content/uploads/2010/03/schody-nowocz-12343214.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.01.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jesli chodzi o wybor tapet to polecam EIJFFINGER Tutaj mozesz podejrzec rozne kolekcje TAPET EIJFFINGER Polecam z katalogu CHIC, BIJOUX i CARTE BLANCHE A u Ciebie widzialabym np taka tapete Eijffinger Wallpapers - 322021: http://www.vervedc.com/common/v/vervedccom/images/Product/8265_Orig_322021Chic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 I jeszcze takie fotki znalazlam z kamieniem i nie tylko, ale mysle ze ta tapeta wyzej serio fajna http://iprojektowaniewnetrz.pl/images/full/gallery/pl/250/parter0004.jpg http://iprojektowaniewnetrz.pl/images/full/gallery/pl/250/parter0017.jpg http://ownetrzach.pl/wp-content/uploads/2012/01/schody-wewnetrzne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.01.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mi też galeria ze zdjęciami rzuciła się w oczy Nie trudno zgadnąć jaki mógłby być ich temat A na czym polega problematyczna kwestia ze schodami? Przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Asia ja bym nie dała aktów na ściany :no: boszzz eee jeszcze tego by tam brakowało:rotfl: ściana by chyba pękła :Psweet focia z dziubkiem też odpada;) Więc kto ma pomysł na fotkę? Przecież ja nie powiedziałam nic o aktach Myślałam o Waszych zdjęciach W TAŃCU Na taką ekspozycję pokusiłabym się o specjalną sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Głodnemu chleb na myśli:P Z tymi schodami Ania to jest tak, że nikt nie będzie widział problemu, oprócz Ciebie. I rozumem Cię, bo nie tak to sobie wyobrażałaś ale nie mów o tym nikomu, to wszyscy będą uważali, że taki był zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To przedłużenie chciałabyś w całej wnęce schodowej, Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 no nie wiem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 nie mówię że przekombinowałaś... tylko czy nie lepiej dać coś na drugiej, tej dotykającej schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ania, gdyby schody były moje, działałabym ze ścianą lewą i ewentualnie tą, z tyłu. I powiem Ci, ze mnie się podoba to, co wkleiła Gosia - z taką czaderską tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a dzięki... a wiecie że to moje oczy są :) takie zalotne spojrzenie wiesz Ania może i mama źle nie gada... zawsze można zapytać - to nic nie kosztuje, a nóż się ktoś zgodzi... myślę dokładnie jak Aneta by iść w "dekorację" drugiej ściany... pomysł Gosi z tapetą jest extra - schody znikną magicznie można co jakiś czasy wymienić tapetę tanim kosztem i bez bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a dzięki... a wiecie że to moje oczy są :) takie zalotne spojrzenie wiesz Ania może i mama źle nie gada... zawsze można zapytać - to nic nie kosztuje, a nóż się ktoś zgodzi... myślę dokładnie jak Aneta by iść w "dekorację" drugiej ściany... pomysł Gosi z tapetą jest extra - schody znikną magicznie można co jakiś czasy wymienić tapetę tanim kosztem i bez bałaganu Nie mam nic do dodania - poza tym, że oczy są hipnotyzujące:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 I to już bardziej, choć ja wciąż jestem za tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dla mnie lepsza tapeta Kamień i tu i tam to za dużo A dlaczego nie galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 07.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Kobieto zostaw te schody faktycznie jak nie bedziesz o nich mowila nikt nic nie zauwazy to prosta zasada a i nadal jestem za tapeta Ja mam full tapet w domu i kazdemu sie podobaja, nawet mojej mamie ktora jak lezaly w rolkach nie byla zachwycona a teraz zachwycona do kwadratu :D na lewej scianie zrob tapete bedzie widoczna z salonu i bedzie dobrym akcentem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O nie! Ania! Desperacja Cię widzę ponosi kamień + beton = no way Ja z zasady nie lubię tapet. Ale na tych fotach od Gosi, ma to sens A jeszcze lepiej galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A ja lubię tapety - szczególnie, kiedy są dodatkiem i nie zajmują całego pomieszczenia, mogą być naprawdę fajnym akcentem. Ty Ania chyba nie bardzo jesteś przekonana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Aniu, a pooglądaj sobie też ciemniejsze tapetki, co? Bo przy jasnych jak dla mnie nie uzyskasz efektu, o który Ci chodzi - schody będą mocno widoczne (mimo że osobiście nic do nich nie mam). A gdybyś dałą jakiś fajny wzór albo coś ciemnego, to tapeta "pochłonie" te schody, tak jak wizce na Gosi. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts