Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andzia

te schody nie sa takie dramatyczne jak mowisz, daj spokoj to nie jest problem, trzeba je tylko tak zamaskowac zeby Cie nie draznily

Nie wiem jaki bedziesz miala wystroj ktory bedzie wkolo schodow, ale mozna dac jakas fajna tapete, ktora przyciagnie uwage i schody beda na drugim planie

np jak ponizej. To tylko przyklad ze wzory sa na pierwszym planie :):

http://bi.gazeta.pl/im/4/8232/z8232024Q.jpg

http://www.dekoracja-wnetrz.com.pl/wp-content/uploads/2010/03/schody-nowocz-12343214.jpg

Jesli chodzi o wybor tapet to polecam EIJFFINGER

Tutaj mozesz podejrzec rozne kolekcje TAPET EIJFFINGER

Polecam z katalogu CHIC, BIJOUX i CARTE BLANCHE :D

A u Ciebie widzialabym np taka tapete Eijffinger Wallpapers - 322021:

http://www.vervedc.com/common/v/vervedccom/images/Product/8265_Orig_322021Chic.jpg

Asia ja bym nie dała aktów na ściany :p:no: boszzz eee jeszcze tego by tam brakowało:rotfl: ściana by chyba pękła :Psweet focia z dziubkiem też odpada;) Więc kto ma pomysł na fotkę?;)

Przecież ja nie powiedziałam nic o aktach :rotfl: Myślałam o Waszych zdjęciach W TAŃCU :lol2: Na taką ekspozycję pokusiłabym się o specjalną sesję :yes:

a dzięki... a wiecie że to moje oczy są :) :)

takie zalotne spojrzenie :D

wiesz Ania może i mama źle nie gada... zawsze można zapytać - to nic nie kosztuje, a nóż się ktoś zgodzi...

myślę dokładnie jak Aneta by iść w "dekorację" drugiej ściany... pomysł Gosi z tapetą jest extra - schody znikną magicznie :) można co jakiś czasy wymienić tapetę tanim kosztem i bez bałaganu

a dzięki... a wiecie że to moje oczy są :) :)

takie zalotne spojrzenie :D

wiesz Ania może i mama źle nie gada... zawsze można zapytać - to nic nie kosztuje, a nóż się ktoś zgodzi...

myślę dokładnie jak Aneta by iść w "dekorację" drugiej ściany... pomysł Gosi z tapetą jest extra - schody znikną magicznie :) można co jakiś czasy wymienić tapetę tanim kosztem i bez bałaganu

Nie mam nic do dodania - poza tym, że oczy są hipnotyzujące:D

Kobieto zostaw te schody :D

faktycznie jak nie bedziesz o nich mowila nikt nic nie zauwazy to prosta zasada

a i nadal jestem za tapeta

Ja mam full tapet w domu i kazdemu sie podobaja, nawet mojej mamie ktora jak lezaly w rolkach nie byla zachwycona

a teraz zachwycona do kwadratu :D:D

na lewej scianie zrob tapete bedzie widoczna z salonu i bedzie dobrym akcentem :):):)

Aniu, a pooglądaj sobie też ciemniejsze tapetki, co?:) Bo przy jasnych jak dla mnie nie uzyskasz efektu, o który Ci chodzi - schody będą mocno widoczne (mimo że osobiście nic do nich nie mam). A gdybyś dałą jakiś fajny wzór albo coś ciemnego, to tapeta "pochłonie" te schody, tak jak wizce na Gosi. Edytowane przez _Chloe_