lukasz69karolina 08.01.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 dokładnie... tapetka będzie tu idealnym wyjściem i koniecznie ciemna by schody się z nią zlały... jak masz dawać jasną to ja nie widzę sensu:confused: lepiej nic nie robić tylko pomalować Ty nie lubisz swoich schodów a już je masz... ja jeszcze nie mam a już NIECIERPIĘ!!!! okazało się źle pomierzone i teraz nie mam jak wejść do pomieszczenia jedynym wyjściem będzie kucie stropu - już widzę minę Ł jak się dowie o tym pomyśle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wiesz co Ania, jak nie jesteś przekonana to na siłę nie rób tej tapety, bo jeszcze bardziej Ci te schody zbrzydną. Ile masz czasu na decyzję? A może w ogóle zostaw temat do zamieszkania, jak już zamieszkasz to się okaże, że te schody nie są takie straszne? Albo wpadniesz na lepszy pomysł co z tym zrobić Tylko jednego nie rozumiem - mówisz, że boisz się tapety (ja też się ich boję, hehe), a jednocześnie mówisz, że na górnym holu i tak będzie tapeta Chloe dobrze mówi - za jasna tapet nic nie zmieni w odbiorze schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Asia boje sie tapety ale przy schodach, bo nieopodal jest kamien beda srebrne listwy w holu i nie wiem jak wyjdzie. Czasu mam sporo, nikt mnie nie goni nie musze tej decyzji podejmowac juz teraz wiec bede sobie to jeszcze trawic:p Planowy czas wprowadzki to grudzien! A jesli mowicie, ze ciemna tapeta to jaki macie kolor na mysli? Czarna, szara, brazowa? Czas jest dobrym doradcą - przejdą Ci krótkie miłości i będziesz mała szansę mądrze wybrać. Co do tapety, to jesli schody są w brązie, dałabym wbrązie (np. brąz z dodatkiem szarości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Kurcze, trochę zaczynam mieć wątpliwości na temat tych faktur: kamień, listwy w ścianach, schody, balustrada, tapeta... Ja nie wiem czy to technicznie w ogóle jest możliwe (choć w sumie dlaczego miało by nie być?) A gdyby tak przemalować schody na jakieś jasne? Ja mam jasne schody i wyglądają zjawiskowo. Wybaczam im nawet, że bardzo na nich widać brud - tylko dlatego, że są ładne, a w gruncie są zwyczajne a jakie są drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A tak, Asia ma mega piękne schody! Hihi, mówisz Ania, że M. nie zrozumiał miłości?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 08.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No właśnie Aniu, asiazett ma dobry pomysł.. może przemalujesz schody? Ja chętnie bym od Ciebie je wzięła ale mam Twoje ukochane betony:P Mój M. śmieje się, że skoro lubię betony to zostawimy schody tak jak są... bedzie naturalny beton a nie jakiś tam architektoniczny.. pffff Zaliczyłam wczoraj sklep z podłogami i zgłupiałam... chciałabym w salonie trochę drewna... ale nie wiem czy parkiet czy deska...czy panel? Chcemy kawałek podłogówki więc parkiet odpada.. dobra byłaby deska warstwowa ale te barlineckie czy baltic wood nie są zbyt polecane.. Ach... te wybory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chloe apropo krotkich milosci To jest moja dzisiejsza : http://karestyle.pl/product-pol-4846-Kare-design-Lampa-Spot.html Moj N. tego nie zrozumial, czego nawet nie oczekiwalam potrzebuje szt. 3 do bilardowni Oł szit! Taka niedojrzałość dizajnerska chłopa czasem się przydaje. Najczęściej kiedy mamy do czynienia z takimi kwotami A jeśli drzwi białe to tym bardziej przemalowałabym schody To chyba nie byłby wielki koszt - za cenę przyjemności patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.01.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 niezły wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.01.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Owcaania pierwszy raz witam się u Ciebie, żeby powiedzieć, że ja bym przemalowała Sama rozjaśniałam własne schody, malowałam płytki w łazience, a ostatnio drzwi. (mąż malował). Czemu nie? Trochę farby, pracy i będziesz miała super białe schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Schody przed i po,płytki przed i po. Cudów nie ma, ale na tamte nie mogłam patrzeć U mnie schody pociągnięte białą bejcą, a później lakierem. U Ciebie cudnie wyglądałyby całe białe schody. Z bejca za dużo roboty, bo trzeba drzeć do żywego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 09.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Fajna zmiana. Schody super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.01.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wow jakie zmiany O niebo lepiej wyglada. A lazienka no brak slow! Musieliscie sie niezle napracowac. Zmiana koloru schodow to spora ingerencja, ale u Ciebie okazla sie dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 I dlatego ja już się zmian nie boję W razie czego przemaluję znowu Schody mąż czyścił praktycznie sam. W łazience płytki były do sufitu. Braliśmy tylko fachowca do gładzi. Reszta mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 09.01.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Ania wrrrrr luzuj z tymi schodami, nudzi Ci sie ? :p Zostaw je tak jak są, kamien w salonie jest git - przy scianie ze schodami poloz tam tapete mowie Ci :) Schody nie beda sie rzucac w oczy tylko tapeta. I mniej roboty - u mnie za kladzenie tapet bylo okolo 22 zł za metr kwadratowy (juz z klejem) Edytowane 9 Stycznia 2014 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jeszcze nie zrobiłam co obiecałam, ale widzę, że muszę się sprężyć. Aniu, tylko nie tapeta, PLEASE. Wyjdzie 2 grzyby w barszcz. Masz fakturowany mocno kamień i do tego błyszczący. Jeśli dodasz tapetę z jakimś wzorem, to wyjdzie obciach. SORRY, ale nawet o tym nie myśl. Oszczędność w materiałach daje lepsze efekty. Ja mam dwa pomysły na Twoje schody. Oba ze światłem. Jeden ciemny z malowaniem ścian, a drugi z odrobiną malowania schodów, ale tylko poręczy. Światło w obu wypadkach najważniejsze. Musisz niestety jeszcze poczekać na wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 09.01.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Andzia zobacz u mnie w salonie grafitowy kamien i widac w tle schody z tapeta A u ciebie zdecydowanie widzialabym taka tapete jak juz mowilam http://www.vervedc.com/common/v/vervedccom/images/Product/8265_Orig_322021Chic.jpg Albo taka jak mam ja tylko w kolorze cos z bezem - są takie bo mialam katalog Ta tapeta jest gruba i ciezka i mozna ją szorowac jak sie zabrudzi wiec sie nadaje na schody idealnie. Ma taka strukture jak :skóra slonia" 53335 Visions by Luigi Colani - Marburg http://i.ebayimg.com/t/Marburg-Tapete-Luigi-Colani-Visions-53335-Welle-Band-8-53-m-Vliestapete-Vlies-/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/E7wAAOxyoA1RL3lg/$T2eC16VHJGoE9nuQfevtBRL3lfZ5iw~~60_57.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Owcaania Czemu trafiłam do Ciebie dopiero teraz? Witam się Przeanalizowałam na szybko kwestię schodów i powiem szczerze że nie wiem O CO KAMAN?? Moim zdaniem trochę się ich czepiasz Ja bym absolutnie nie bawiła się w przemalowywanie Przecież nie musisz iść w stronę trendów forumowych i mieć schodów jak większość na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Świetna ta tapeta drogie to to?Ja do sypialni chcę dac jakąś fajną . Ogólnie bardzo podobaj mi się tapetki Edytowane 9 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 09.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Cześć. Wpadłam i się witam. Co do schodów. Nie są wcale takie złe, ale wiem jak to jest jak człowiek się zorientuje, że pragnie czegoś innego... Tylko wiesz, ja np. dziś trafiłam na FM do dziennika pewnego architekta - cudowna bryła, piękne niebanalne wnętrza. I też się rozmarzyłam. Przy tym, wszystko to co do tej pory sobie wymyśliłam to jakaś pospolita nędza. No ALE. Chwila refleksji i prosty wniosek - nie muszę mieć wszystkiego idealnego, ba na 100 % tak nie będzie. Nie ma na to rady. Nie zmienię tego, mogę to jedynie zaakceptować i ulżyć sobie tym samym. Poza tym nawet najgorsze schody ( choć Twoje takie nie są) nie zepsują fajnego domu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 P@nna migotka Chyba wiem o który dom Ci chodzi Trafiłam na ten dom praktycznie na samym początku mojej przygody z forum i otrząsnąć się nie mogłam Też chciałam burzyć swój dom ale na szczęście przyszło otrzeźwienie. Podpisuję się w 100% pod Twoimi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts