pestka56 14.01.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Ja myślę o takiej http://hurtownietapicerskie.pl/alcantara-cena-alkantara/167-laurel-green-4118-.htmlU mojej mamy leży na 2 dwuosobowych rozkładanych kanapach i 2 fotelach i 8 krzesłach już jakieś 15 lat. Kolor jasny turkus nie zmienił się nic a nic. W ogóle nie ma nawet przytarć. Czyści się świetnie. Jeden z foteli był ulubionym miejscem mojego taty zanim zmarł. Właście przez ostatnie 2 lata życia siedział na nim non stop. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A tak alcantara to bardzo dobry materiał tapicerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.01.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Super, dobrze wiedzieć, że jest alternatywa dla eko skóry Wyjaśniłam już narzeczonemu, że to jest lepsza alternatywa dla skaju. Byłam dziś przelotem w domku i tak się cieszę:lol2: Pierwsze wrażenie to, że wszystkie fotki jakie zrobiłam wcześniej przekłamują metraż. Wszystko jest znacznie "ciaśniejsze" i bliżej siebie. U mnie sofa w salonie nie może być wielgachna, to nie przejdzie kompletnie. Muszę znaleść coś niedużego o zgrabnych gabarytach. Kwarc pokochałam miłością bezwarunkową, aż mi szkoda zasłonić go telewizorem i szafką RTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A schody? Może też już z nimi lepiej? Przypomniałaś mi - szafla pod TV. Też muszę szukać - ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.01.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Alez u Ciebie paruje z tymi schodami! matko! Wydaje mi sie , że za bardzo przeżywasz ! Miłego"aktywnego " wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 16.01.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jakiego odpoczynku, dawaj nowe fotki kobieto potem odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.01.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Fotek nie ma po co wrzucać bo za duży bajzel i większość jest przykryta folią. Wczoraj załamałam się szukając płytek do łazienek, wybór ogromny a same "paskudztwa":p Ale dziś znalazłam to czego szukałam chociaż nawet nie wiedziałam czego szukam ( trochę to skomplikowane). Są proste, szlachetne i ponadczasowe:D jest jedno małe ale.... CENA jest masakryczna, niewobrażalna, uszzzzzzz:mad: No prawie nie do przejścia ale i tak będą moje W łazienkach nie będzie kompromisów:yes: płytki mają wymiar 1m x 60cm ( fotki nie oddają kolorów) Górna łazienka: Dolna łazienka( na ekspozycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.01.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zanim znalazłam szare płytki ( z wyższego posta ) to brałam pod uwagę te : lub I jeszcze z budowlanych nowości to w sklepie z cudownymi płytkami umówili mnie na darmową konsultację z architektem wnętrz W poniedziałek będzie konfrontacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Podlinkuj producenta i płytkę, bo słabo widać A jak tam w ogóle na budowie? Nie chcesz już tam zostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 normalnie te plytki z dolnej i gornej lazienki to moje :yes:tyle razy juz je ogladalam w sklepie ale u mnie to ponad 120 euro za metr plus te piekne dekory to wychodzi fortuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Płytki są włoskie zapomniałam zapytać o nazwę ale na zdjęciach dopatruję znaczek tego producenta: http://www.casalgrandepadana.it/index.cfm/1,218,0,39,html/Products W domku jestem ciągle przelotem bo ciągle latam po sklepach lekarzach i znajomych i nie ma chwili pomyśleć, popatrzeć uszzz, ojjj chciałoby się już zostać na swoim ale jeszcze troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.01.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Pralinka u mnie trochę taniej.... Uff..wysłałam fotki mojemu N musi strawić cenę. Ja już decyzję podjęłam, jemu dam trochę czasu . Do dolnej łazienki dam jeden pasek mozaiki pod lustrem albo tej wpadającej w granat lub czarno lustrzanej. Natomiast na górę poszłoby odrobinę złoto-brązowej kółkowej mozaiki.( na zdjęciu wyszła tandetnie w realu jest piękna połyskująca) Niestety fotki nie oddają tych kolorków. W ogóle pani w sklepie świetnie doradzała, poopowiadała o trendach, rozwiązaniach mam mega pozytywne odczucia Edytowane 16 Stycznia 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Moge prosic o informacje co to za szare plytki (jasne i ciemne) z mozaika pokazane na ostatnich zdjeciach? Szukam czegos podobnego do swojej łazienki Jak zobaczyłam Twoj kominek to oniemiałam bo kiedys miałam identyczny ) Niestety rama kamienna została zle wykonana i został zdemontowany a pozniej wymyslilam troszke inna obudowe i teraz wyglada tak (tez nie jest bez wad ) ale juz zostal bo nie mam siły na dalsza walke Edytowane 16 Stycznia 2014 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.01.2014 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witaj Kakusek:welcome: producentem płytek jest Nowa Gala niestety nie znam więcej szczegółów. Kominek toczka w toczkę taki sam chyba mamy podobny gust ;)Szczerze powiedziawszy to obie wersje mi się podobają. Chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 18.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Moja droga owcaania ja Twoją ścianę z kwarcem również pokochałam miłością bezwarunkową! Obłędna jest! Nie mogę się doczekać zdjęć ukończonego salonu. Jeśli chodzi o alcanterę - to tak jak najbardziej polecam. Od dwóch lat jestem w posiadaniu szarej sofy w tym materiale i jestem z niej bardzo zadowolona Prezentuje się pięknie, jest mięciutka i bardzo łatwo się czyści. Mówię to z pełną odpowiedzialnością, bo moje maluchy ją solidnie przetestowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.01.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Agulla cieszy mnie bardzo Twoja opinia. Jeśli materiał przetrwał "inwazję" dzieci to znaczy, że będę miała mocnego asa w rękawie Do skóry nie byłam przekonana od początku.. A na budowie robi się powoli domowo Teraz zdecydowałam, że nie ma sensu dawać wielkich płytek do małej łazienki(ma wymiary 1,80x1,90) , większość płytek musiałaby być docięta. A to mija się z celem. Moim faworytem są aktualnie te płytki W górnej łazience koncepcja się nie zmieniła ( jeszcze;)) Na pewno obie łazienki mają mieć jednolite płytki na podłodze i ścianach dodatkiem ma być tylko mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 swietny wybor i plytek i kominka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.01.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cieszę się Pralinko, że Ci się podoba. Czekam też na Twoje łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.01.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dobrze kombinujesz, mozaika będzie najważniejsza - reszta to tło:) Ooo... paliliście w kominku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.01.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jedne i drugie mi się podobają , ale te szare chyba najfajniejsze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts