asiazett 23.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 i jak na tym siadac ! Wierzę w Ciebie! Dasz radę! Ja bezrefleksyjnie zrobiłam bidet (duża łazienka to trzeba ją zapełnić ) i nie żałuję - głównie dziecko z niego korzysta, nie wyobrażam sobie lepszej umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ania, nie będzie problemu- jak zobaczysz, ile to wygody, będziesz korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.01.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam się! Czasami podczytuję podglądam, ale ta okrągła wanna to cudo Na temat płytek jeśli mogę Zanim znalazłam szare płytki ( z wyższego posta ) to brałam pod uwagę te : [ATTACH=CONFIG]235551[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235552[/ATTACH] lub[ATTACH=CONFIG]235553[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235553[/ATTACH] I jeszcze z budowlanych nowości to w sklepie z cudownymi płytkami umówili mnie na darmową konsultację z architektem wnętrz W poniedziałek będzie konfrontacja Witam Moge prosic o informacje co to za szare plytki (jasne i ciemne) z mozaika pokazane na ostatnich zdjeciach? Szukam czegos podobnego do swojej łazienki Jak zobaczyłam Twoj kominek to oniemiałam bo kiedys miałam identyczny ) [ATTACH=CONFIG]235637[/ATTACH] Niestety rama kamienna została zle wykonana i został zdemontowany a pozniej wymyslilam troszke inna obudowe i teraz wyglada tak (tez nie jest bez wad ) [ATTACH=CONFIG]235638[/ATTACH] ale juz zostal bo nie mam siły na dalsza walke Dziekuje Mysle ze to Nowa Gala Signum tylko ze u Ciebie na fotkach wyszly fajne te kolory ( czysto szare) a ja jakos ogladalam wystawke w sklepie i wygladaly na brunatne ( moze kwestia swiatla lub moich oczow ) Sliczny masz ten kominek a przede wszystkim pieknie polozony kamien . U mnie odstawili kaszane z jego wypolerowaniem i bede musiala szukac kolejnego fachowca do poprawy albo przyzwyczaic sie do tego co jest . Te dwa ostatnie zdjęcia to faktycznie Nowa Gala Signum. One są szare szare, bez żadnego odcienia. Jedynie światło jak jest bardzo ciepłe to powoduje, że wydają się jakby miały nieco beżu. Sa świetne jeśli chodzi o utrzymanie czystości, ale bardzo kruche:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.01.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witaj Agatho:welcome: mam nadzieje , ze bedziesz czesciej zagladac Moj narzeczony sie oburzyl wczoraj jak go poinformowalam o bidecie. No bo przeciez kiedy on mowil, zeby zrobic to ja nie sluchalam i mowilam kategoryczne NIE Oj tam, oj tam, wielkie hallo i z igly widly Wazne, ze sie dobrze skonczylo Ostatnio bylam w sklepie z plytkami - ceny nie na moja kieszen.. (i tak mi sie nic nie podobalo:D) Po za jedna rzecza... kamienie, mozaika zatopiona w zwicy (bagatela 2000zl za metr! ) Podobno ludzie to kupuja! np pod prysznic. Nie musze chyba mowic, ze projektantka powiedziala ze schody sa OK:o i kolorystycznie tez jej sie podobalo:o Zaproponowala mi w tle polozenie stiuku lub jasnej polyskujacej tapety. Mowi, ze mozna polaczyc wiele struktur na scianach (kamien, tapeta, listwy) ale wszystko musi byc z jednej bajki. Przeszlo mnie przez chwile a moze beton.... ale to byloby juz za mocne. Beton zostawie na deser do bilardowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ania, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.01.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Oczywiście, że się nie pogniewam. Im więcej osób przeczyta o tym tym szybciej pomożemy Zuzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 26.01.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ania, a to chyba lazienka w plytkach podobnych do Twoich http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/19322_1_0002.jpg http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/19322_3_0002.jpg http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/file,47,file=17048,in_body_att%20achment=1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.01.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Bardzo dobrze zrobiłas z tym bidetem Ania ! zobaczysz nie będziesz chciała z niego schodzić hihi ( ps ja sama nie posiadam i bardzo żaluję , ale wypowiadam się jak znawca hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 26.01.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 i te płytki chyba tez http://dekordia.pl/imgs_upload/AffronPolaranz.jpg a przy okazji znalazlam swietna łazienke.... a zmilo popatrzec http://i.wp.pl/a/f/jpeg/32045/bm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Miło, owszem, tylko ile ta mozaika na ścianie pochłonęła pieniążków Struktury i wzory można łączyć, ale zawsze trzeba zachować coś wspólnego. Jeśli różne wzory lub faktury, to dobrze, żeby któryś kolor i w jednym i w drugim był taki sam. Delikatna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie przytłoczy. Ja bym nawet sufit zrobiła na szaro, ale ciemniejszy. I... czarną umywalkę i sedesik :wiggle:do tego wielkie lustro na ścianie od umywalki do sufitu. A ręczniki kolorowe, codziennie innego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.01.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 bedzie fajniepasek hm byl czas ze szedl poziomo ,potem pionowo a teraz to sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 27.01.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo dobrze ze lustro robisz duze, to optycznie powiekszy lazienke Poza tym bardzo wygodnie przy takim lustrze ja w obu lazienkach mam lustra od umywalki az do sufitu I takie szare plytki na scianach i suficie to dobry pomysl - ja tak mam i jestesmy bardzo zadowoleni. Wcale to nie przytlacza pomieszczenia. A przy okazji ta lazienka jest zawsze czysta - szary rewelacja, nic nie widac (w przeciwienstwie do mojej czarnej lazienki) Zobacz u mnie czy to przytlacza? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.01.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Gosia Twoja lazienka bardzo mi sie podoba To moja inspiracja number jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a dużo chcesz tej mozaiki dać?? bo może dać w prysznicu jedną całą ścianę?? ale to będzie taki mocny akcent kolorystyczny... . pestka czarny kibelek!! mój Ł się zgodził :wiggle: więc u nas w kibelku tak będzie - będziemy tworzyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Gosia , piękną masz łazienkę !!!!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.01.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no nie dołuj mnie, co!! chciałam i umywalkę czarną to jeszcze pomyślę (pasty do zębów w kibelku nie będzie, jedynie mydło) czy nie dać białą... ale kibelek musowo czarny! z tego nie zrezygnuję o nie obudowę kibelka bezwzdlędnie na całą szerokość wnęki: od ściany do prysznica... a czemu? a chociażby temu że w takie małe dziury jakie pozostaną na podłodze po bokach będzie się ciężko myło, syf będzie leżał i tyle - chyba że na kolanach lubisz myć no i wg mnie będzie estetycznie to wyglądało gdy stelaż będzie jak najbardziej schowany i niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.01.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Gosia , piękną masz łazienkę !!!!!!!:yes: Nooo A ten pasek mozaiki - bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ania, stelaż - jak najbardziej neutralny i wtopiony w resztę I tak się będzie odznaczał więc nie potrzebuje już żadnych udziwnień p.s. ja tez już próbowałam Karolinie przetłumaczyć do rozsądku z czarną armaturą, ale gdzie tam... Wypięła się i tyle ją widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.01.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) ooooooooooooooo patrz co mam IDENTYCZNIE JAK U CIEBIE co http://architektura.w4o3.com/wp-content/uploads/2012/10/wnetrza-dom-jednorodzinny-mala-lazienka.png no i? no i? kolor na gebericie :) i zabudowa jaka :) edit ... p.s. ja tez już próbowałam Karolinie przetłumaczyć do rozsądku z czarną armaturą, ale gdzie tam... Wypięła się i tyle ją widzieli Edytowane 27 Stycznia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts