lukasz69karolina 07.02.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 spoko Meliska, nie musi się każdemu podobać przecież wiem, że na tym moim malunku to wygląda pokracznie i wręcz strasznie paskudnie... dlatego wklejam prawdziwe zdjęcia z podobnym układem... mirela99 ma też tak płytę w takim zaułku http://img38.imageshack.us/img38/8650/dscf4772u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Karolina, jest plyta i mi sie podoba tutaj, ale polwysep jest ladnie wysuniety po tej samej stronie co plyta... o to mi chodzi..ze przy zabudowie taki polwysep ni jak mi nie podszedl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 nom dlatego pisałam że ...nie jest to standardowe rozwiązanie ... zatem może się niepodobać... ale jest to jakaś opcja i podsuwam do rozważenia ja to lubię inaczej niż wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nawiazujac do piekarnika pod plyta... prosze bardzo.. tak to u mnie wyglada... (uprzedzam..jest to aneks ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 07.02.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam, trochę podglądałam wątek. Dodam swoje trzy grosze w sprawie ekspresu w zabudowie. Doskonały wynalazek, wygląda bardzo dobrze, a świeżo mielona kawa jest tak dobra, że powinno przy nim być sporo miejsca i jakieś stołki barowe oraz witryna z porcelaną pod ręką. Gwarantuję, że będzie to ulubione miejsce spotkań mieszkańców oraz gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.02.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 odnosnie ekspresu do kawy mam troszke inne odczucia ,sama mialam dylemat czy zrobic czy nie ?Bardzo lubie kawe zmielona przed podaniem i jakis czas temu zakupilam super ekspres do kawy de longhi ,nablatowy i teraz przy nowej kuchni bardzo chcialma miec taki wbudowany ,ale jak pojezdzilam po salonach i popatrzylam ze ten ekspres nie rozni sie wiele od tego nablatowego /oprocz ceny/to odpuscilam i dzieki karolinie zamowilam wysuwana i zamykana polke na obecny moj ekspres do kawy.najwiekszym przeciwnikiem byl moj M,on myslal ze jak taki wbudowany to podlaczony bezposrednio do wody i z wielkim pojemnikiem na kawe ,okazalo sie ze nie ,kawe trzeba bardzo czesto dosypywac a o wodzie juz nie wspomne no chyba ze ktos kawke pije raz dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.02.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nie zgodze sie Asia z Toba od 6lat uzywam piekarnika pod plyta ... Ale ja nie napisałam, że nie da się tego używać (bo argumentów za takim rozwiązaniem nie podajesz - poza tym, że używasz... ) - pewnie, że można, bo kiedyś to było tylko na dole i wszyscy dawali radę, ale to, że wyżej wg mnie jest lepiej/wygodniej/ładniej to uznajmy, że indywidualna kwestia... Do rozważenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Asiu w temacie piekarnika mogalbym dyskutowac dlugo, ale nie chce mi sie..sorki... poza tym, ze nie jest to niebezpieczne ustawienie przy dzieciach..badzmy powazni oki bo ja moglabym dodac, ze to plyta jest niebezpieczna... a nie piekarnik (nie mowie o indukcji...) moje corki zrobily sobie z tego piekarnika lustro:lol2: ciagle siedza i sie przygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jest tutaj jakas chetna do upicia sie?? jak nie to bede sama mam dola wiecej info u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dziewczyny Wy będziecie miały taką kawiarkę : http://i57.tinypic.com/npnyfp.jpg a ja taką http://i57.tinypic.com/35hh7vm.jpg Ale i tak Was ugoszczę jak będzie potrzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ja to juz sama nie wiem..czy w ogole bede cokolwiek przez net zamawiac... mam dosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Wyobrażam sobie Magda Ale 100 % kasy ci oddają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 tak. ale sam fakt.. ze chcac taka sama przeplacam 500zl... ehh musze pogadac z moim mezem..on zawsze znajduje rozwiazanie... ale opinie to im wystawie uhuhuhuh bojcie sie narody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No i bardzo dobrze ! niech pamietają ,że nie zadziera się z Meliskami !!!a co! To tak ,żeby Cie rozweselić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Meliska to taka zmylka w znaczeniu tego slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 07.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) To i ja wtrące swoje 3 grosze jako, że buduję ten sam domek co Ania;) Dostałam ostatnio propozycję kuchni.. tzn ja sama opisałam a Pan coś stworzył. Kolorystyka miała być inna: fronty merbau i czarny blat granitowy.. Ale nie wiem czy to zestawienie nie spowoduje u mnie zawału serca związanego z ceną więc może białe fronty z elementai forniru będą dla mnie zdrowsze:) Kolorystycznie do przedyskutowania ale zwracam uwagę na układ... swego czasu myślałam o wyspie ale... nie te wymiary:/ Górne szafki na pewno zostają, pochłaniacz będzie zabudowany. Od strony jadalni chcę postawić ściankę na głębokość blatu roboczego(60cm) żeby oddzielić część jadalną od blatu roboczego i płyty. barek będzie nie od stony jadalnej ale tak z boku, od strony wysokiej zabudowy.. chyba taki układ mi najbardziej pasi ze wszystkich kombinowanych.. Edytowane 7 Lutego 2014 przez bronowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 07.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A barek na wzór tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ania, mnie się podoba zabudowa po prawej - do oporu - przy oknie też wysoka, z jakimiś zmyślnymi drzwiczkami otwieranymi w górę, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A co sadzicie o takiej kolorystyce w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pesteczko, nie pokazuj mi takich cudów, bo mnie się ostatnio same grafity podobają i jak dostanę fioła,zamieszkam w norze;)Ta pierwsza jest bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts