Mmelisa 08.02.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 [quote=_Chloe_;6356859 Ta pierwsza jest bomba! nooo i ten sprzet kuchenny do gotowania i pieczenia w glebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 nooo i ten sprzet kuchenny do gotowania i pieczenia w glebi Na wypasie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Na wypasie, nie? baaa i to jakim ja bym chciała takową posiadać, ale mój niestety nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A co sadzicie o takiej kolorystyce w kuchni [ATTACH=CONFIG]241500[/ATTACH] ta kuchnia super bardzo podoba mi sie tez farba tablicowa, ale nie mam gdzie tego u siebie zastosowac a brakuje mi czegos takiego do zapisywania roznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.02.2014 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pestko wszystkie mi się podobają. Początkowo myślałam o takiej jak na 2 fotce tylko, że fornir w połysku. Później naooglądałam się biało-czarnych kuchni a teraz wiem,że nic nie wiem . Za mną też chodzi ostatnio ta farba tablicowa do kuchni pasuje rewelacyjnie(nie wiem czy akurat mojej)ale gdzieś znajdę na pewno dla niej kawałek ściany:rolleyes:. Co to jest za kolor drewna na 3 fotce? Chloe czyli ty mówisz, żeby wyciągnąć wysoką zabudowę aż do samego okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 08.02.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 mi sie podoba nr 1 i nr 3 ale nie lubie lodowek niezabudowanychtak jakby wyrwane z konteksru i odrozniaja sie od reszty mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Aniu tak jak wspomnialam kiedys i ty tez sama zacytowalas ze odradzam ta rolete.... zerknij jak fajnie ma Reni szafke zrobiona przy oknie... ja tak samo planuje... w sumie jej uklad kuchni taki jak u mnie... tylko ja zamieniam miejscami zlew i plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pestko, kolorki z pierwszego zdjęcia ZAJEBIASZCZE !Nie moja bajka bo ciut za nowocześnie, ale rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pestko, kolorki z pierwszego zdjęcia ZAJEBIASZCZE ! Nie moja bajka bo ciut za nowocześnie, ale rewelka. I ta kuchnia w głębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Melisko, jak Ty wiesz co marimagi lubia najbardziej Tylko Ty wiesz co z ta kuchnią jest nie tak, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 oczywiscie ze wiem... spoko... zrobimy zrzute imieninowa , z gory zarzucona minimalna kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Właściwie, to myślałam, że się poinspirujecie samymi zestawieniami kolorów. Pesteczko, nie pokazuj mi takich cudów, bo mnie się ostatnio same grafity podobają i jak dostanę fioła,zamieszkam w norze;) Ta pierwsza jest bomba! Chloe, czego marudzisz, jaka nora? Ja za szarymi nie przepadam, ale grafity i antracyty są cudne. Jak dołożysz coś jasnego, albo kolorowego to będziesz musiała spluwaczkę postawić w wejściu, żeby szczęki było gdzie wrzucać. Pestko wszystkie mi się podobają. Początkowo myślałam o takiej jak na 2 fotce tylko, że fornir w połysku. Później naooglądałam się biało-czarnych kuchni a teraz wiem,że nic nie wiem . Za mną też chodzi ostatnio ta farba tablicowa do kuchni pasuje rewelacyjnie(nie wiem czy akurat mojej)ale gdzieś znajdę na pewno dla niej kawałek ściany:rolleyes:. Co to jest za kolor drewna na 3 fotce? Farba tablicowa w takim miejscy jest zaskakująca i świetnie to wygląda. 3-cia fotka to aranżacja Siematic z ich AGD. Drewno jest opisane jako „slatted oak”. Wychodzi mi, że to dąb w listewkach. Nie wiem. Wymyśliłam, że to są wąskie bardzo listwy dębowe sklejone w deski. mi sie podoba nr 1 i nr 3 ale nie lubie lodowek niezabudowanych tak jakby wyrwane z konteksru i odrozniaja sie od reszty mebli To se Panna zabuduj Ale układy i zestawienia kolorów niezłe, prawda? Pestko, kolorki z pierwszego zdjęcia ZAJEBIASZCZE ! Nie moja bajka bo ciut za nowocześnie, ale rewelka. Mari, jak widzisz mnie się różne style podobają, choć nie każdy bym widziała u siebie. Natomiast nie uważam, żeby były jakieś przeciwwskazania do wachlowania kolorami nawet tak gdzie tradycyjnie przypisany jest jakiś szczególny kolor. I ta kuchnia w głębi Kuchnia dla kucharki Celują w takich Francuzi - Godin. Jedną z tych bym chętnie przygarnęła, choć ona gazowa, a ja z tym paliwem mocno na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pesteczko, ale takie kuchnie tez sa na prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Właściwie, to myślałam, że się poinspirujecie samymi zestawieniami kolorów. Chloe, czego marudzisz, jaka nora? Ja za szarymi nie przepadam, ale grafity i antracyty są cudne. Jak dołożysz coś jasnego, albo kolorowego to będziesz musiała spluwaczkę postawić w wejściu, żeby szczęki było gdzie wrzucać. Mów mi tak dalej, a coś wymyślę. Serio - chodzą za mną grafity -wszystko przez te okna. I kominek i czarne kable w lampach.. I tablica w kuchni - ta akurat podobała mi się, zanim zaczęliśmy budować.. Szukałam wspólnego mianownika i może być nim właśnie jakaś przydymiona czerń. Co tu poradzić- trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pesteczko, ale takie kuchnie tez sa na prad A kto robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mów mi tak dalej, a coś wymyślę. Serio - chodzą za mną grafity -wszystko przez te okna. I kominek i czarne kable w lampach.. I tablica w kuchni - ta akurat podobała mi się, zanim zaczęliśmy budować.. Szukałam wspólnego mianownika i może być nim właśnie jakaś przydymiona czerń. Co tu poradzić- trzeba zrobić Za mną chodzą grafity, granaty, malachitowe zielenie. Z tymi zieleniami mam prawdziwy problem, bo najchętniej przytuliłabym wszystkie odcienie. Od pewnego czasu myślę jak tu połączyć ciemne drewno z tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.02.2014 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Za mną chodzą grafity, granaty, malachitowe zielenie. Z tymi zieleniami mam prawdziwy problem, bo najchętniej przytuliłabym wszystkie odcienie. Od pewnego czasu myślę jak tu połączyć ciemne drewno z tym wszystkim Tak jestem na tak dla grafitów i granatów (również owoców:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Z pewnością jest oryginalny i przyciąga wzrok. Problem w tym, czy pasuje do stylu Twoich wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja wolę coś prostszego ale jesli byłby jedyną ozdobą większej przestrzeni, może wyglądać bardzo efektownie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 09.02.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 a ja choruje od dawna na ten zegarek KUPUJ na pewno gdzies go wpasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts