Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyłamię się na chwilę z ram kuchennych, bo mam do Was pytanie.Co sądzicie o tym zegarku [ATTACH=CONFIG]241696[/ATTACH]?

Natknęłam się dziś na meegaa promocję i waham się czy warty swej niskiej ceny?czy znajdę miejsce czy sie wpasuje?

Jest jeszcze taki ale z "lusterkami" zamiast blinków [ATTACH=CONFIG]241697[/ATTACH]. Akurat nie w promocji.:(

Bierz !!!!! Sama choruje na taki zegar, ale czekam, aż będę wykańczać wnętrze. Mam nadzieję, że Ola się nie pogniewa, ale u niej w kuchni taki wisi i wygląda super, zobacz:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203966-Never-Ending-Story-czyli-pogaduchy-u-Oli

Edytowane przez KPO1

Ania ja nadal okien nie mam:P Ale w zasadzie instalacje i tynki szybko pójdą więc na upartego można by się wprowadzać w tym roku jeszcze:) U mnie największym problemem jest kuchnia właśnie:P

Bardzo chciałabym blat granitowy galaxy star ale ta cena... w tym momencie zaporowa...Tym bardziej, że mój małżonek wymyslił sobie kominek ze steatutu... Nawet ostatnio oglądaliśmy takowy.. i nawet zakochałam się w jednym takim prostym. Sam steatyt piękny - szary z perłowym połyskiem więc jak najbardziej moja kolorystyka. jednak ta cena.. Do tego w Polsce są 2 firmy, może 3 które robią takie piece.

Zastanawiam się czy nie poszukać w innych krajach UE albo do Finlandii prosto:P może bezpośrednio u producenta taniej będzie;P Macie może jakieś dojścia do takich piecokominków ze steatytu, forumki?

zegar ciekawy ale wszytko zależy czy będzie pasował do całości:) Ja najpierw skupiam się na bazie -potem będę myśleć nad drobiazgami:)

tylko często potem na ozdobniki już nie ma środków :(

jak czegoś jest się pewnym to wg mnie kupować... jak do czegoś serce mocniej bije to kupować :)

zawsze można sprzedać gdy jednak koncepcja się zmieni, nie jest to jakiś kłopot przecież...

ale zegar to można powiesić w tyyyyyylu miejscach, że jakieś na pewno będzie pasowało :)

kupiłaś??

No pastwi się nad nami wszystkimi :rolleyes:

Ojtam, ojtam Ania - nie chodzi o niezdecydowanie, tylko o to, że aż tak Cię ten zegarek nie porwał. Jakbyś go chciała to byś go kupiła i za 100, nie nie, za 100 to nie, ale za 50 funciaków :lol2: A skoro nawet za 7 się wahasz tzn. że nie to :no: Poza tym, one są chyba powszechnie do dostania. Jak Ci się zapragnie (jednak) to go sobie kupisz :p Może trochę drożej, ale przynajmniej z satysfakcją :D

A tak w ogóle to przecież do trudnych decyzji masz nas - my Ci zawsze chętnie powiemy, co CHCESZ mieć, a czego NIE :cool: :D :rotfl:

Nie kupiłam :p zrobiłam tylko fotkę. Wiem, wiem jeśli się nie umiem zdecydować na głupi zegarek to co dopiero będzie przy wyborze sofy etc....:p

Aparatka z Ciebie :rotfl: Skoro nie kupiłaś to chyba faktycznie nie jest dla Ciebie :lol2:

Ja też bym kupiła za taką kasę :yes: Myślę tak jak belgijska pralinka, że w razie czego można kogoś obdarować :yes: