asiazett 09.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak cena dobra to bym brała - najwyżej jak się okaże, że nie ma go gdzie dać to zawsze można sprzedać Chociaż ten z lusterkami mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.02.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 u mnie w marokansko-tureckich sklepach /zawsze mam problem ich odroznic/ takie cudenka po 25 euro sie sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 09.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Wyłamię się na chwilę z ram kuchennych, bo mam do Was pytanie.Co sądzicie o tym zegarku [ATTACH=CONFIG]241696[/ATTACH]? Natknęłam się dziś na meegaa promocję i waham się czy warty swej niskiej ceny?czy znajdę miejsce czy sie wpasuje? Jest jeszcze taki ale z "lusterkami" zamiast blinków [ATTACH=CONFIG]241697[/ATTACH]. Akurat nie w promocji. Bierz !!!!! Sama choruje na taki zegar, ale czekam, aż będę wykańczać wnętrze. Mam nadzieję, że Ola się nie pogniewa, ale u niej w kuchni taki wisi i wygląda super, zobacz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203966-Never-Ending-Story-czyli-pogaduchy-u-Oli Edytowane 10 Lutego 2014 przez KPO1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 piękny!! bierz!! jak nie będzie pasował u Ciebie to odsprzedasz i już - np mi osobiście wg mnie ładniejszy tez z kuleczkami niż z lusterkami - wydaje mi się taki bardziej 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 10.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) wszystko blink blink jest fajowe przypadkowo natknelam sie na cudny wieszak dolazienkiniestety bez nazwy i ceny http://www.ms.eogrody.info/img/1_550_22.jpg Edytowane 10 Lutego 2014 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sroka się we mnie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 10.02.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Niestety nie wyswietla mi fotki:bash: musze poczekac do wieczora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 kupiłaś zegar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 10.02.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ania ja nadal okien nie mam:P Ale w zasadzie instalacje i tynki szybko pójdą więc na upartego można by się wprowadzać w tym roku jeszcze:) U mnie największym problemem jest kuchnia właśnie:P Bardzo chciałabym blat granitowy galaxy star ale ta cena... w tym momencie zaporowa...Tym bardziej, że mój małżonek wymyslił sobie kominek ze steatutu... Nawet ostatnio oglądaliśmy takowy.. i nawet zakochałam się w jednym takim prostym. Sam steatyt piękny - szary z perłowym połyskiem więc jak najbardziej moja kolorystyka. jednak ta cena.. Do tego w Polsce są 2 firmy, może 3 które robią takie piece. Zastanawiam się czy nie poszukać w innych krajach UE albo do Finlandii prosto:P może bezpośrednio u producenta taniej będzie;P Macie może jakieś dojścia do takich piecokominków ze steatytu, forumki? zegar ciekawy ale wszytko zależy czy będzie pasował do całości:) Ja najpierw skupiam się na bazie -potem będę myśleć nad drobiazgami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 tylko często potem na ozdobniki już nie ma środków jak czegoś jest się pewnym to wg mnie kupować... jak do czegoś serce mocniej bije to kupować zawsze można sprzedać gdy jednak koncepcja się zmieni, nie jest to jakiś kłopot przecież... ale zegar to można powiesić w tyyyyyylu miejscach, że jakieś na pewno będzie pasowało kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.02.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kupiłaś glamour zegarro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 to już nie kupisz jak tak długo myślisz, to znaczy że jest za dużo "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ale buty nowe kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A jednak kupiłaś Dobrze że wykorzystałaś promocję Widziałam ten zegar u Oli i fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No pastwi się nad nami wszystkimi Ojtam, ojtam Ania - nie chodzi o niezdecydowanie, tylko o to, że aż tak Cię ten zegarek nie porwał. Jakbyś go chciała to byś go kupiła i za 100, nie nie, za 100 to nie, ale za 50 funciaków A skoro nawet za 7 się wahasz tzn. że nie to Poza tym, one są chyba powszechnie do dostania. Jak Ci się zapragnie (jednak) to go sobie kupisz Może trochę drożej, ale przynajmniej z satysfakcją A tak w ogóle to przecież do trudnych decyzji masz nas - my Ci zawsze chętnie powiemy, co CHCESZ mieć, a czego NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja bym wziela ,za taka kase to mozesz komus w prezencie podarowac jak nie znajdziesz miejsca dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie kupiłam zrobiłam tylko fotkę. Wiem, wiem jeśli się nie umiem zdecydować na głupi zegarek to co dopiero będzie przy wyborze sofy etc.... Aparatka z Ciebie Skoro nie kupiłaś to chyba faktycznie nie jest dla Ciebie Ja też bym kupiła za taką kasę Myślę tak jak belgijska pralinka, że w razie czego można kogoś obdarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No to ja Ci ćwieka zabiję, bo mnie się inne na fotce bardziej podobały:p Ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje - sama nie wiem, jakie sobie "kwiatki" do chaty przyniesę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dobra podjęłam męską decyzję kupię ten "guuupppiii" zegarek:D:yes: Śfffirnięta warrrriatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dobra podjęłam męską decyzję kupię ten "guuupppiii" zegarek:D:yes: Krejzi łomen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts