Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chloe a jaki Ci się podoba?

Hehe, mnie się podoba dolna półka - najbardziej chyba drugi od prawej, butelka, a na ciemną ścianę drugi od lewej. Ostatnio podoba mi się wszystko, co czarne albo białe - taki świr chwilowy;). Ale wiesz Ania -ważne, żeby coś pasowało - trochę glamouru nie zaszkodzi.

Dla mni sà zbyt ciapciate jeśli chodzi o wzór.

Poza tym nie lubię paneli.

W gabinecie i sypialniach, jeśli nie deski (szkoda) to 1000 razy wolałabym ogrzewanie ścienne i wykładzinę dywanową.

Te z połyskiem ładne ,ale wolałabym chyba bez . Tak sobie myślę , że może te z połyskiem można szybciej porysować niz normale. A w gabinecie jak mówisz twój przyszły mąż będzie przesiadywał ciągle, nie? A zegar jak nie chcesz to mi możesz sprzedać !!! hahah:lol2:

:p A nie ma takich samych jak te z połyskiem ale bez połysku?

Ten wzór ładniejszy od tańszych .

Edytowane przez aniqa1982

Ania

a jaki kolor paneli bys chciala? bo powiem Ci ze te co pokazalas strasznie sie deski jedna od drugiej odznaczaja

Mozna wybrac panele bardzo dobrej jakosci i nie bedzie widac roznicy od drewna

Ja kupilam panele na cala gore bo mam ponad 100m i juz kilka osob myslalo ze to drewno :)

Na poczatku tez chcielismy tylko drewno i juz. Ale stwierdzilam ze nie jest to na gorze do szczescia potrzebne, szczegolnie ze to ogromny dodatkowy wydatek..... wolalam wydac to na meble i inne rzeczy do domu. A z podlogi jestesmy mega zadowoleni

Takie mam panele na gorze EGGER Zermatt Oak mocca

20140214_094915.jpg

20140207_111430.jpg

A tak wygladaja z bliska

20140214_095004.jpg

Natomiast ja w gabinecie mam ogrzewanie podlogowe i mamy plytki imitujace drewno i tez juz kilka osob sie nabrao :)

20140214_095201.jpg

Edytowane przez gosia-goja

Laseczki wrzucam jeszcze fajną wizkę, żeby nie umknęło. Okap chowany w blacie..[ATTACH=CONFIG]242811[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]242812[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]242813[/ATTACH]

Widziałaś ceny takich okapów?:D

EDIT: staniały od czasu kiedy ich poszukiwałam :lol:

Edytowane przez Ślężankaaa

Laseczki wrzucam jeszcze fajną wizkę, żeby nie umknęło. Okap chowany w blacie..[ATTACH=CONFIG]242811[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]242812[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]242813[/ATTACH]

no popatrz... okapy na ktore z moim patrzelismy i prawie kupilismy...ale wizja nam sie zmienila :lol2:

i dodatkowo... miejsca potrzeba na te sprzeciory.. dokupuje sie silnik oddzielnie.. z okapem nie ma w komplecie...

w wiekszosci ofert;)