Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje lazienki??

Anoooo beda sie robic tez :D

Sciany jasne kafle, z przejsciem grafitu w jakims miejscu... podloga to znak zapytania, ale chyba tez grafit... i sciana bez kafli tez bedzie...

Spodobaly nam sie i jeszcze nie znudzily Paradyz taranto grys.. ;) sa 2 odcienie szarosci, jasna i ciemna... wiec cos z tego wybierzemy na pewno :)

Edytowane przez Mmelisa

Można tez poprosic kolezanke z Warszawy o podjechanie i cyknięcie fotek, polizanie, pomacanie i zapierdzielenie jednej, celem obdarowania szczęśliwego kuriera lub....

kupienie prawdziwego kwarcytu, który sprzedaje za świetną cene pewna firma na allegro.

Poszukam...zaraz wkleje linka...

Aniu.... jak tylko poznamy wycene pompy (wczoraj wyslalam zapytanie) to bede wiecej wiedziala... ale w wakacje jadac na urlop.. to chcemy juz jechac na swoje... :rolleyes:

Jak ja bym chciala tego bardzo....

aaa i jeszcze kwestia wykonczenia podlog... moj musi najpierw ja wylac ;)

w kwietniu do stolarza ruszamy zamowic meble...poszukamy kamieniarza co nam blat wykona.. i myslimy jaki lepszy...tzn z czego? kamien?

bo na pewno czarny :rolleyes:

Slezanko no co TY jak mozesz!!:mad: Ty tez jestes niezastapiona i pomocna !!!! i niezastapiona i pomocna!!

A mowilam juz ze jestes niezastapiona i pomocna:p

Czytam wszystko z uwaga i sprawdzam!!!

Problem w tym że NIC nie mówiłaś :lol2:

Pomału Ci wybaczam :rotfl::rotfl: ale żeby to mi było ostatni raz http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif :hug:

Edytowane przez Ślężankaaa

Gosia na poprzedniej stronie dałam namiar na Poznań, Gliwice, Katowice, Rybnik :yes:

Jak to cudownie być ignorowanym :lol2: Obracam się zatem na pięcie i znikam :D

No jeszcze mi sie tu gwiazdo nasza obraz :sick:

najpierw przeczytalam zal Ani ze tylko wawa wiec odpisalam ze i Ponan

a potem widzialam Twoj link

http://i1.memy.pl/obrazki/00fc241624_wybacz_mi.jpg