Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hellow, nadrobiłam:cool:

Ania, trawertyn nie jest blee, jak się go ładnie "wyciągnie" - czymś ciemnym najlepiej. Pamiętasz? U mnie miał być ale jako że łazienka dość ciemna, a i płytki betonopodobne znalazłam, będzie szara z jedną białą ścianą. Mnie się najbardziej podoba pomysł z przemyceniem złotej mozaiki - piękna jest - sama mam na nią zakusy ale nie mam tylu łazienek:lol2:

image.jpg

Tak chcę ją właśnie ustawić :wiggle: I wyciągnąć/przedłużyć boki obudową/płytkami. Zaczęłam szukać wanny i chyba przystanie na riho. Jakie wymiary wanny macie u siebie lub planujecie? Ja myślałam o 180x90 lub 80 albo 170x90?

:confused::confused:

Stanęłam na rzęsach i znalazłam te płyteczki w moim mieście :wiggle: tak przynajmniej twierdzą moi rodzice (czekam na dowód zdjęciowy):p.

JUż byłam gotowa pojechać do Londynu w piątek:sick: ... No tak się na nie napaiłam :lol2:

Ślężanko a wyślesz mi foteczkę:rolleyes:.

Musiałabym Ci zrobić fotkę jak będę na budowie ale nie wiem dokładnie kiedy będę :( To może trochę potrwać :roll:Bardzo Ci się śpieszy?

EDIT: ja nawet nie pamiętam jaki mamy wymiar wanny :rolleyes:

3mam kciuki aby to byłe TE kafle :yes:

Edytowane przez Ślężankaaa

Oki to szerokosć 80 teraz jeszcze dlugość ... To musze sobie zmierzyc w realu tym bardziej że chce ją wydłużyć plytkami (grafitowym kwarcytem :)) .

Jeśli mogę Ci coś doradzić, zastanów się jeszcze nad tym kwarcytem - ja mam taki zaplanowany na obudowę stelaży wc i byłam w firmie kamieniarskiej, gdzie mi pokazali, że jeśli ciemny kwarcyt ma być blatem (będziesz tam cokolwiek stawiać), to szybko będziesz miała białe rysy:jawdrop: Widziałam na własne oczy próbkę - jakbyś rozsypała kryształki soli i je roztarła:( Dlatego zastanawiam się nad zmianą kwarcytu na granit, mimo że ten mi się mniej podoba. U mnie to jeszcze pikuś, bo na tej obudowie nic nie będzie stało ale jeśli chcesz mieć go przy wannie, gdzie będą szampony, dozowniki itp., zasięgnij opinii.

czytasz mi w myślach????

właśnie się zabierałam za szukanie :D

zaplanowałam szafkę nad właśnie, a teraz myślę jak się jej pozbyć z czasem...

http://www.architekturawnetrza.pl/wp-content/uploads/2013/09/DSC_1207.jpg

http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/44053/56095/5e5e6b80eab7298a9ea7b19ccde51c51.jpg