Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak chcesz mieć szafkę to i tak wnękę musisz mieć najpierw :)

wtedy podejmiesz decyzję :)

poza tym, zawsze drzwiczki można dorobić do istniejącej wnęki - więc jeśli w trakcie mieszkania Ci się wnęka odwidzi, bo będzie potrzeba więcej miejsca w szafkach to dorobisz drzwiczki...

wg mnie szafek nigdy nie jest za mało :) u siebie w łazienkach mam sporo, by pochować miliony klamotów, by nie trzeba było ich przynosić z jakiś składzików/schowków...

ale ja tak mam że muszę mieć w szafce 2/3 rolki dodatkowe papieru, pasty, szampony - ja mam wszystko zawsze z zapasem minimum 1 sztuki kupione i to trzeba gdzieś trzymać :lol2:

Ja też bym zabudowała :yes: na wnęce to można tylko jakieś ozdobniki, a to w łazience jakoś przydatne nie jest ;)

O włamaniach już się kiedyś wypowiadałam. Mojemu tacie okradli 3 x budowę z kabli energetycznych (raz po razie), a do nas próbowali się włamać w parę dni po naszej wprowadzce :bash:

Edytowane przez asiazett

:wiggle::wave: Plytki znalezione :rotfl::wave:

Niestety pan ma tylko probki ale lepszy rydz niz nic :p:p Juz mnie mama poinformowala, ze ten grafit to taki czarny:sick: No Hameryka !!:lol2:

To teraz tylko jak ktos moze przyspieszyc czas o 2,5tyg :rolleyes::p bylabym wdzieczna.

Jakis kurier dobija sie (o czym nikt mnie nie poinformowal:mad:) do mnie od 3 dni podejrzewam, ze przyslali mi tez probki z Londynu, wiec moze bedzie mi dane zobaczyc je znacznie szybciej :wiggle:

Ja ciagle slucham od rodzicow, ze takie zimne nowoczesne wnetrza i jeszcze beton chce ! No jak w tym mieszkac :rotfl:

moi to sa w szoku od poczatku budowy bo plyta :lol2:

pozniej okna, dach, elewacja:lol2:

teraz temat wnetrz..a co dopiero przezywaja jak paczki od kuriera odbieraja i musza otwierac :rotfl: