gosia-goja 27.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 jak dla mnie REWELACJAtylko ta szafka grafitowa druga od lewej nie wiem..... moze nie przecinaj jej tylko zrob jedna. Bo narobisz sobie takich kwadracikow za duzoAle to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Praktyczne te półeczki Podoba mi się praktyczne? yyy to ja z tych co beda nalezec do nie praktycznych...bo kazda poleczke potrafie zastawic pierdola, wiec u siebie bede starala sie unikac tych poleczkowych rozwiazan oby mi sie to tylko udalo Owieczka...inspiracja piekna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 :wave: Są płytki raczej próbki... Grafitowe absolutnie rewelacyjne !A te di bargo... No sama nie wiem na zdjęciach wygląda to zupełnie innaczej. Na żywo są bardzo szare ale trzeba wziąść po uwagę, że to mała próbka. Zdjęcie robione w żółtym świetle więc wiadomo.. [ATTACH=CONFIG]245312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]245313[/ATTACH] Te ciemne piękne:) Co do szarych, to światło uniemożliwia mi prawidłową ocenę- w jaki odcień to wpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.02.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aniuuu pieekne te plytki z probek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aniu, nie powinno być ciemno - mnie się podoba i ten ciemniejszy i ten jaśniejszy, więc nie pomogę ale jak dla mnie będą pasowały obie. To u mnie może być ciemno, bo mam łazienkę od północy i okno małe - a pamiętasz, że u mnie ważą się losy grafitowego sufitu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Obawiam sie, ze zestaw szara (1sciana i podloga)plus czarna(sciana kolankowa) moze wyjsc ponuro .... wg mnie, nie będzie ponuro - ale ja lubię właśnie taką kolorystykę zawsze można dać ozdobniki w kolorze i już będzie cacuś poza tym kolankowa to nie ma 2mtery, więc tego ciemnego nie będzie wiele - no i wanna go przysłoni jakoś przecież próbki są przepiękne!! czemu ja już nie mam miejsca!!!!! też bym gdzieś je wcisnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pamietam, pamietam Sufit mozesz pomalowac na samym koncu, widzac calosc bedziesz pewna czy to dobra decyzja. Z ostatecznymi decyzjami wstrzymam sie mozliwie jak najduzej bo nie jestem przekonana w 100%. U mnie w miescie jakies same lipne sklepy z plytkami niby wybor duzy ale nic mi sie nie podoba. Nie chce zwyklych gladkich polerowanych plytek z jednolitym kolorem. Nie moja bajka. Chyba predzej wybiore kuchnie niz ta lazienke:yes:. Ta, kuchnię Zobaczysz, ile będziemy się jeszcze nad kuchniami zastanawiać U mnie ostatnio jakiś przesyt budowlano-wnętrzarski - nie mam ochoty niczego wybierać, a muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dziewczyny, powiem wam cos... bo my sie za bardzo tym wszystkim przejmujemy w calym tym urzadzaniu Trza isc i brac to co pierwsze do glowy przyjdzie na mysl a nie kombinowac... wiem po sobie... i teraz mowie tak: biore to co mi sie podoba na oko... po co zaprzatac sobie ciagle glowe a moze by tak, albo tak..a moze lepiej dodac to? im wiecej mozliwosci do wyboru sie wybiera tym trudniej... Mam swoja koncepcje i jej sie trzymam... wyjdzie zle? to za 10 czy iles tam lat zrobie remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... wyjdzie zle? to za 10 czy iles tam lat zrobie remont ŚWIĘTE SŁOWA!!!! zaczynam pomału tak samo myśleć z jednej strony to jest fajnie - bo jest motywacja do zmian za jakiś czas, a nie żyć 20lat o tym samym wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dziewczyny, powiem wam cos... bo my sie za bardzo tym wszystkim przejmujemy w calym tym urzadzaniu Trza isc i brac to co pierwsze do glowy przyjdzie na mysl a nie kombinowac... wiem po sobie... i teraz mowie tak: biore to co mi sie podoba na oko... po co zaprzatac sobie ciagle glowe a moze by tak, albo tak..a moze lepiej dodac to? im wiecej mozliwosci do wyboru sie wybiera tym trudniej... Mam swoja koncepcje i jej sie trzymam... wyjdzie zle? to za 10 czy iles tam lat zrobie remont Stawiam kolejkę tej pani - dobrze gada! Ja dzisiaj wściekła na swój głupi charakter - analizuję - może taki kran, może śmaki.. Nie wytrzymałam i idę do sklepu na żywioł - jak coś wpadnie w oko, to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ...Nie wytrzymałam i idę do sklepu na żywioł - jak coś wpadnie w oko, to kupię tak zrobiłam ze swoim i umywalkami - zawiozłam do sklepu i mówię "wybieraj, bo musimy dziś kupić!!" no i kupiliśmy do nas i do dzieci :) tak samo z kibelkami hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No widzicie... ktos musi otworzyc te oczy ja tez nie wyobrazam sobie jak to bedzie za iles tam lat...dlatego np temat koloru scian... ide w biel... moze gdzies jakis szary wybiore odrazu...aleee jak zamieszkam, wyczuje ten dom, to dopiero wtedy bede wiedziala co i gdzie brakuje... ze aaa tutaj bym powiesila cos... ooo tutaj moze postawie komodke... a ten kawalek sciany zrobie w paski...itd itp... pomysly przyjda same mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No i widzicie jakie my zgodne jesteśmy? Meliska, u nie ten sam trop - nie wiem, co będzie za parę lat, dlatego stawiam na neutralną bazę. Karolina, zdroszczę Ci bardzo, że coś już kupiłaś Ania, nawet nie chcę myśleć o tych kwotach, bo mi ból głowy wraca:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ta.....k cala prawda o wyborach Ja od 7 lat kombinuję, a od 2 przekombinowuję na nowo. I szczęściem są rzeczy, których nawet według tego starego kombinowania nie zrobiliśmy. pomieszkaluśmy, sprawdziliśmy jak funkcjonujemy w domu i okazało się, że są wpadki, np. w kuchni ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Chloe baterie to temat rzeka podliczylam te co chce i wyszlo mi jakies 4,5tys. to ja swoich lepiej nie bede podliczac..bo i tak nie mam wybranych..aleee obawiam sie, ze kwota nie zamknie sie na 4,5tysiakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.02.2014 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Meliska... juz myslalam, ze tylko mnie ponosi Ja jeszcze nie liczylam Kuchni i pralni(ale tam pojdzie taniocha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 z ta taniocha w kuchni to zartujesz? u mnie dochodzi jeszcze w kotlowni...wiec tam to na pewno taniocha :lol2: kurcze mysle czy w moim wcciku robic ta pralnie czy wccik:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.02.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Taniocha tylko do pralni, nie do kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts