Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Praktyczne te półeczki :) Podoba mi się :)

praktyczne?

yyy to ja z tych co beda nalezec do nie praktycznych...bo kazda poleczke potrafie zastawic pierdola, wiec u siebie bede starala sie unikac tych poleczkowych rozwiazan :lol2:

oby mi sie to tylko udalo :rolleyes:

Owieczka...inspiracja piekna:rolleyes:

:wave::wave:

Są płytki :wiggle: raczej próbki...:rolleyes: Grafitowe absolutnie rewelacyjne !A te di bargo... No sama nie wiem na zdjęciach wygląda to zupełnie innaczej. Na żywo są bardzo szare ale trzeba wziąść po uwagę, że to mała próbka.

Zdjęcie robione w żółtym świetle więc wiadomo..:sick:

[ATTACH=CONFIG]245312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]245313[/ATTACH]

Te ciemne piękne:) Co do szarych, to światło uniemożliwia mi prawidłową ocenę- w jaki odcień to wpada?

Obawiam sie, ze zestaw szara (1sciana i podloga)plus czarna(sciana kolankowa) moze wyjsc ponuro

....

wg mnie, nie będzie ponuro - ale ja lubię właśnie taką kolorystykę :)

zawsze można dać ozdobniki w kolorze i już będzie cacuś

poza tym kolankowa to nie ma 2mtery, więc tego ciemnego nie będzie wiele - no i wanna go przysłoni jakoś przecież

próbki są przepiękne!! czemu ja już nie mam miejsca!!!!! też bym gdzieś je wcisnęła :lol2:

Pamietam, pamietam :) Sufit mozesz pomalowac na samym koncu, widzac calosc bedziesz pewna czy to dobra decyzja.

Z ostatecznymi decyzjami wstrzymam sie mozliwie jak najduzej bo nie jestem przekonana w 100%.

U mnie w miescie jakies same lipne sklepy z plytkami niby wybor duzy ale nic mi sie nie podoba. Nie chce zwyklych gladkich polerowanych plytek z jednolitym kolorem. Nie moja bajka. Chyba predzej wybiore kuchnie niz ta lazienke:yes::rotfl:.

Ta, kuchnię;)

Zobaczysz, ile będziemy się jeszcze nad kuchniami zastanawiać:lol2: U mnie ostatnio jakiś przesyt budowlano-wnętrzarski - nie mam ochoty niczego wybierać, a muszę:bash:

Dziewczyny, powiem wam cos...

bo my sie za bardzo tym wszystkim przejmujemy w calym tym urzadzaniu :yes:

Trza isc i brac to co pierwsze do glowy przyjdzie na mysl a nie kombinowac...

wiem po sobie... i teraz mowie tak: biore to co mi sie podoba na oko... po co zaprzatac sobie ciagle glowe a moze by tak, albo tak..a moze lepiej dodac to?

im wiecej mozliwosci do wyboru sie wybiera tym trudniej...

Mam swoja koncepcje i jej sie trzymam... wyjdzie zle? to za 10 czy iles tam lat zrobie remont ;)

Dziewczyny, powiem wam cos...

bo my sie za bardzo tym wszystkim przejmujemy w calym tym urzadzaniu :yes:

Trza isc i brac to co pierwsze do glowy przyjdzie na mysl a nie kombinowac...

wiem po sobie... i teraz mowie tak: biore to co mi sie podoba na oko... po co zaprzatac sobie ciagle glowe a moze by tak, albo tak..a moze lepiej dodac to?

im wiecej mozliwosci do wyboru sie wybiera tym trudniej...

Mam swoja koncepcje i jej sie trzymam... wyjdzie zle? to za 10 czy iles tam lat zrobie remont ;)

Stawiam kolejkę tej pani - dobrze gada! Ja dzisiaj wściekła na swój głupi charakter - analizuję - może taki kran, może śmaki.. Nie wytrzymałam i idę do sklepu na żywioł - jak coś wpadnie w oko, to kupię:cool:

No widzicie... ktos musi otworzyc te oczy :D

ja tez nie wyobrazam sobie jak to bedzie za iles tam lat...dlatego np temat koloru scian... ide w biel...

moze gdzies jakis szary wybiore odrazu...aleee jak zamieszkam, wyczuje ten dom, to dopiero wtedy bede wiedziala co i gdzie brakuje... ze aaa tutaj bym powiesila cos... ooo tutaj moze postawie komodke...

a ten kawalek sciany zrobie w paski...itd itp... pomysly przyjda same

mam taka nadzieje :lol2:

Ta.....k cala prawda o wyborach :)

Ja od 7 lat kombinuję, a od 2 przekombinowuję na nowo. I szczęściem są rzeczy, których nawet według tego starego kombinowania nie zrobiliśmy.

pomieszkaluśmy, sprawdziliśmy jak funkcjonujemy w domu i okazało się, że są wpadki, np. w kuchni ;P