kori 03.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 gosia-goja świetne inspiracje dot tapicerkiszukam właśnie czegoś podobnego, więc przyłączam się do poszukiwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 03.11.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 I jeszcze takie siedzisko znalazlam :wiggle: Bardziej praktyczne, bo są szuflady na buty. Ja tez bede robila z miejscem na wrzucenie czegos, tyle ze cale pikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.11.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Uwielbiam te pikowane siedziska U siebie planuję takie rozwiązanie z szafką u góry i na dole. Co myślicie o wykończeniu łazienki (np. 1 ściany) czarnym lacobelem? Zapytałam wczoraj o to N, no ale on spytałam co to lacobel ??? (boszzz ) Sprawdził na necie i stwierdził aaaaaaaa TAKIE SZKLANE. Dzięki Bogu, że zostawia mi wolną rękę przy wykańczaniu Edytowane 3 Listopada 2013 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 03.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) ania ja tez o tym myslalam wczesniej, mysle ze to fajnie wyglada, tylko pytanie jak to sie utrzymuje i czy nie pekniejak duza sciana, lub czy sie nie podrapie? ale pomysl jest fajny kilka aranzacji dla Ciebie http://www.vst.pl/upload/images/section_1274_big.jpg http://www.pytanieomieszkanie.pl/uploads/zdjecia/Szklo_lakierowane_jako_okladzina_sciany_w_kuchni.jpg http://img.projektoskop.pl/114lacobel2.jpg Ja w kuchni planuje sciane z lacobelem tam gdzie kuchenka i okap - zeby zabezpieczyc przed chlapaniem tluszczem itp. Bialy bede miala tak jak sciany Edytowane 3 Listopada 2013 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.11.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 gosia a nie sądzisz, ze jeśli poniżej bedzie zabudowa na buty, to szafka bedzie skopana - tj. siedząc i zakłądając buty bedzie kopało się w cokół no chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 03.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 nie wytlumaczylam chyba do konca u mnie siedzisko nie bedzie na wejsciu w przedsionku W przedsionku bedzie mala szafka na buty a siedzisko ma byc w holu i pelnic dwie wazne role: ozdobna i miejsce na rzucenie torebki u kolezanki jest taka kanapa i jak jest impreza to tam leza wszystkie torebki dziewczyn )) U mnie w srodek bedzie mozna schowac zapasowe ciapki itp, taka funkcja zapasowego schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.11.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ahhhh... oszaleję przez Was!! uwielbiam te siedziska prze-prze-przecudne są!! kurde, że ja nie mam gdzie go wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.11.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Uwielbiam te pikowane siedziska U siebie planuję takie rozwiązanie z szafką u góry i na dole. Co myślicie o wykończeniu łazienki (np. 1 ściany) czarnym lacobelem? Zapytałam wczoraj o to N, no ale on spytałam co to lacobel ??? (boszzz ) Sprawdził na necie i stwierdził aaaaaaaa TAKIE SZKLANE. Dzięki Bogu, że zostawia mi wolną rękę przy wykańczaniu Ha haha mój M. też tak ma ! i jeszce mi mówi ,że się wymądrzam , bo on nie wie co to ;)haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 04.11.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A u mnie podzielilismy sie obowiazkami na budowie Moj M zajmuje sie wszystimi piecami, zasobnikami, uzdatniaczami, ogrzewaniem itp i wszystkimi trudnymi technicznymi sprawami o ktorych nie mam pojecia i nie bardzo chce miec a ja zajmuje sie zamawianiem wystroju - mężusiowi pokazuje tylko do wyboru kolory, rodzaje itp zby byl swiadomy co bedzie w domku tak jest prosciej. Ale tez pare razy bylo ze on nie wiedzial o czym ja mowie a ja o czym mowi małżonek :wiggle: (kazdy ze swojej działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 05.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ale Wy tu pomysłałmi rzucacie! Więcej poproszę... Aniu pomysł z lacobelem fajny ale nie wiem czy czarny..... Będzie Cię wkurzać palcowanie chyba, że lubisz ganiać ze szmatką.. Generalnie nie powinnam się odzywać bo ja jestem wielbicielką ciemnych wnętrz a ciągle tylko słyszę, że widać na ciemnym kurz... Ale chyba wole sprzątać i wiedzieć, że mam czysto niż zapuścić chatę i cieszyć się, że nic nie widać A widziałaś na żywo takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.11.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Tak sobie rozmyślam na górną łazienką... . Widziałam juz chyba mln inspiracji ale jakoś tak bez szału Teraz mi się widzi ściana z tapetą i może pomiędzy lacobel.. No i jeszcze moja aktualna miłościo-mania:p Taka troche cieplejsza alternatywa dla betonów...Chociaż ja bym chciała je bardzo bardzo bardzo!! może w pokoju bilardowym. Edytowane 5 Listopada 2013 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Zazdroszczę tapicerowanej przyszłości siedziskowej -moj M. podchodzi do takich siedzisk jak do jeża - chyba stanie na ławeczce:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Chloe nigdy nie mów nigdy. Mój N jak zobaczył pierwszy raz betony, pantony, eamesy to się krzywił okrutnie, no bo takie surowe zimne wnętrze, a bo to plastik a bo to tak katalogowo wygląda itd... ale z czasem spodobały mu się (czyt. przekonałam go, że mu się podobają) i szukał miejsca w całym domu dla betonów Aktualnie skapitulował i zostawia mi wolną rękę :D Może faktycznie - jeszcze można sprawę przewałkować - nie raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.11.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Trzeba tylko pokazywać fotki z realizacji ale tak do znudzenia- chyba żaden facet za długo nie wytrzyma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Trzeba tylko pokazywać fotki z realizacji ale tak do znudzenia- chyba żaden facet za długo nie wytrzyma:D O nie, mój to twardy zawodnik - nie chce spojrzeć nawet kątem oka. Cały dom na mojej głowie - nie ma zgrzytów, z wyjątkiem właśnie tapicerowanej ściany za łóżkiem i w wiatrołapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 nie wiem czy padło ale chciałam powiedzieć, ze Hazelka ma takie tapicerowane coś na holu własnie, witam się tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.11.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ty też chesz tapiecrowaną ścianę za łóżkiem:D??? Mi się taka marzy od bardzo dawna ale to zależy od łóżka, bo pikowane łóżko i ściana to o jedno za dużo:sick: Uszzz ja nie wiem co z tymi chłopami nie tak- nie rozumieja naszych wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.11.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam Reni, no byłam pewna, że u kogoś widziałam ale nie mogłam sobie przypomnieć. P.S. Piękny masz domek oczywiście zaglądam nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ty też chesz tapiecrowaną ścianę za łóżkiem:D??? Mi się taka marzy od bardzo dawna ale to zależy od łóżka, bo pikowane łóżko i ściana to o jedno za dużo:sick: Uszzz ja nie wiem co z tymi chłopami nie tak- nie rozumieja naszych wizji A chciałabym ale bez tapicerowanego łóżka wtedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 05.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No to jak juz wrzucac insiracje to na maxa znalazlam teraz cos do sypialni pikowanego do wyboru do koloru Mam nadzieje ze sie ni egniewasz ze wrzucam u Ciebie w wątku http://img.homebookstatic.pl/rimgsph/2097_0b13460d-4f96-4127-ac75-c14a0ac0bfcc_max_640_640_sypialnia-z-pikowana-sciana-sypialnia-styl-eklektyczny.jpg http://www.swiatrezydencji.pl/upload/393/18393/625x500-index.jpg?1364326239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts