Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uwielbiam te pikowane siedziska :D U siebie planuję takie rozwiązanie z szafką u góry i na dole.

Co myślicie o wykończeniu łazienki (np. 1 ściany) czarnym lacobelem?

Zapytałam wczoraj o to N, no ale on spytałam co to lacobel ??? :) (boszzz :eek:) Sprawdził na necie :rolleyes: i stwierdził aaaaaaaa TAKIE SZKLANE. Dzięki Bogu, że zostawia mi wolną rękę przy wykańczaniu :D

Edytowane przez owcaania

ania

ja tez o tym myslalam wczesniej, mysle ze to fajnie wyglada, tylko pytanie jak to sie utrzymuje i czy nie pekniejak duza sciana, lub czy sie nie podrapie?

ale pomysl jest fajny

kilka aranzacji dla Ciebie

lazienka_nowoczesna_projekt.jpg

http://www.vst.pl/upload/images/section_1274_big.jpg

http://www.pytanieomieszkanie.pl/uploads/zdjecia/Szklo_lakierowane_jako_okladzina_sciany_w_kuchni.jpg

http://img.projektoskop.pl/114lacobel2.jpg

Ja w kuchni planuje sciane z lacobelem tam gdzie kuchenka i okap - zeby zabezpieczyc przed chlapaniem tluszczem itp. Bialy bede miala tak jak sciany

:wiggle:

Edytowane przez gosia-goja

nie wytlumaczylam chyba do konca :)

u mnie siedzisko nie bedzie na wejsciu w przedsionku

W przedsionku bedzie mala szafka na buty a siedzisko ma byc w holu i pelnic dwie wazne role: ozdobna i miejsce na rzucenie torebki :-)

u kolezanki jest taka kanapa i jak jest impreza to tam leza wszystkie torebki dziewczyn :-)))

U mnie w srodek bedzie mozna schowac zapasowe ciapki itp, taka funkcja zapasowego schowka

Uwielbiam te pikowane siedziska :D U siebie planuję takie rozwiązanie z szafką u góry i na dole.

Co myślicie o wykończeniu łazienki (np. 1 ściany) czarnym lacobelem?

Zapytałam wczoraj o to N, no ale on spytałam co to lacobel ??? :) (boszzz :eek:) Sprawdził na necie :rolleyes: i stwierdził aaaaaaaa TAKIE SZKLANE. Dzięki Bogu, że zostawia mi wolną rękę przy wykańczaniu :D

Ha haha mój M. też tak ma ! i jeszce mi mówi ,że się wymądrzam , bo on nie wie co to ;)haha

A u mnie podzielilismy sie obowiazkami na budowie

Moj M zajmuje sie wszystimi piecami, zasobnikami, uzdatniaczami, ogrzewaniem itp i wszystkimi trudnymi technicznymi sprawami o ktorych nie mam pojecia i nie bardzo chce miec :wiggle:

a ja zajmuje sie zamawianiem wystroju - mężusiowi pokazuje tylko do wyboru kolory, rodzaje itp zby byl swiadomy co bedzie w domku :-)

tak jest prosciej. Ale tez pare razy bylo ze on nie wiedzial o czym ja mowie a ja o czym mowi małżonek :wiggle::wiggle: (kazdy ze swojej działki)

Ale Wy tu pomysłałmi rzucacie!:D Więcej poproszę...:)

Aniu pomysł z lacobelem fajny ale nie wiem czy czarny..... Będzie Cię wkurzać palcowanie chyba, że lubisz ganiać ze szmatką.. Generalnie nie powinnam się odzywać bo ja jestem wielbicielką ciemnych wnętrz a ciągle tylko słyszę, że widać na ciemnym kurz...:) Ale chyba wole sprzątać i wiedzieć, że mam czysto niż zapuścić chatę i cieszyć się, że nic nie widać:) A widziałaś na żywo takie rozwiązanie?

Tak sobie rozmyślam na górną łazienką... . Widziałam juz chyba mln inspiracji ale jakoś tak bez szału :no:

Teraz mi się widzi ściana z tapetą i może pomiędzy lacobel.. :D

No i jeszcze moja aktualna miłościo-mania:p

b4a4.jpg

Taka troche cieplejsza alternatywa dla betonów...Chociaż ja bym chciała je bardzo bardzo bardzo!! może w pokoju bilardowym.

Edytowane przez owcaania

Chloe nigdy nie mów nigdy. Mój N jak zobaczył pierwszy raz betony, pantony, eamesy to się krzywił okrutnie, no bo takie surowe zimne wnętrze, a bo to plastik a bo to tak katalogowo wygląda itd... ale z czasem spodobały mu się (czyt. przekonałam go, że mu się podobają:p) i szukał miejsca w całym domu dla betonów :) Aktualnie skapitulował i zostawia mi wolną rękę :D:D

Może faktycznie - jeszcze można sprawę przewałkować - nie raz;)

Trzeba tylko pokazywać fotki z realizacji ale tak do znudzenia- chyba żaden facet za długo nie wytrzyma:D

O nie, mój to twardy zawodnik - nie chce spojrzeć nawet kątem oka. Cały dom na mojej głowie - nie ma zgrzytów, z wyjątkiem właśnie tapicerowanej ściany za łóżkiem i w wiatrołapie;)

Ty też chesz tapiecrowaną ścianę za łóżkiem:D???:D Mi się taka marzy od bardzo dawna ale to zależy od łóżka, bo pikowane łóżko i ściana to o jedno za dużo:sick:

Uszzz ja nie wiem co z tymi chłopami nie tak- nie rozumieja naszych wizji :no:

A chciałabym ale bez tapicerowanego łóżka wtedy..

No to jak juz wrzucac insiracje to na maxa :-)

znalazlam teraz cos do sypialni pikowanego :D do wyboru do koloru

Mam nadzieje ze sie ni egniewasz ze wrzucam u Ciebie w wątku :D

http://img.homebookstatic.pl/rimgsph/2097_0b13460d-4f96-4127-ac75-c14a0ac0bfcc_max_640_640_sypialnia-z-pikowana-sciana-sypialnia-styl-eklektyczny.jpg

http://www.swiatrezydencji.pl/upload/393/18393/625x500-index.jpg?1364326239