Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czyli wygrywa klasyk :rolleyes: proste " kwadratowe" lustro w lustrzane ramie.

Ściana ma być biała, chociaż miewam momenty, żeby dać tam jakąś tapetę. Muszę poszukać jakiejś fotki.

Mam małą chrapkę na okrągłe podobało mi się jeszcze z wcześniejszych inspiracji ale obawiam się, że dla 2 nie znajdę miejsca. Do wiatrołapu planuję prostokątne lustro, nad toaletkę też.

Przez chwilę zastanawiałam się gdzie chcesz powiesić to lustro ale widzę, że zlikwidowałaś drzwi:) My tam zrobiliśmy okno takie jak reszta w wykuszu...

Generalnie obstawiam 2 ale zastanawiam się nad jednym, planujesz półwysep? Bo półwyspem zamkniesz przestrzeń jadalni i jakoś nie widzę tam jeszcze konsolki. Przynajmniej w moim wyobrażeniu będzie ciasno..ale ja pustaki jeszcze mam więc mi moja przestrzeń wydaje się dosyć ograniczona..

Anula, nie gniewaj sie proszę, ale stopuje przy takich wyborach.

Najpierw wykończ dom, kup konsolke a nad lustrem będziesz dumac potem.

Piszę z własnego doswiadczenia...

Kiedys podobało mi się wiele rzeczy. Każda z innej parafii a teraz....Patrzec na nie nie mogę, a to co bym chciała jeszcze nie powstało :(

O rany, jaka piękna tapeta - od razu mam ochotę ją gdzieś umieścić. Może do dziecięcego? :)

Mari dobrze mówi, jak już kupować, to bazę;). Mnie się jeszcze rok temu mooocno podobał styl glamour, mimo że ja klasyczna jestem (w wersji unowocześnionej). I co? Teraz mi przechodzi.

Dziewczynki, a robiłyście sobie test ze stylu?:)

Która się pobawi?

http://www.homegoods.com/stylescope?awesm=awe.sm_o4Pvp

no ja się mogę pobawić... ale nie umiem tego przeczytać :(

obrazki wybrałam i wyszło mi "jesteś bezczelna" :jawdrop: tak mi translator tłumaczy, bo ja noga z anglika :(

:lol2: Sorki Karolina ale padłam:p Może przetłumacz sobie, że jesteś odważna?:) Mój translator też do doopy, co prawda język jakoś tam znam ale pozapominałam już większosć i opieram się na obrazkach. Czyli jaki Ci wyszedł ten styl bez translatora? U mnie zawsze clas.sic z różnymi domieszkami, więc to rozumiem i staram się trzymać klasycznej bazy.

Chloe, a dajta spokój z tym testem.

Komp zgłupiał, siwy dym poszedł z dysku, osiwiałam, mąż się posikał ze śmiechu.

Wyjszło mnie, ze nie ma takiego stylu :wtf:

Albo jestem nieskwalifikowanym bezguściem albo wyprzedzam epokę ;) :lol2::lol2::lol2:

Chloe, a dajta spokój z tym testem.

Komp zgłupiał, siwy dym poszedł z dysku, osiwiałam, mąż się posikał ze śmiechu.

Wyjszło mnie, ze nie ma takiego stylu :wtf:

Albo jestem nieskwalifikowanym bezguściem albo wyprzedzam epokę ;) :lol2::lol2::lol2:

:lol2::lol2:

Patrząc na Twoje inspiracje Mari jestem pewna, że wyprzedzasz (mimo że Twoje wnętrza będą nasiąknięte przeszłością). Lubisz sprawdzone rozwiązania - ja wszystko podglądam i nie mogę się doczekać, aż zaczniemy u Ciebie meblować na serio:)