marimag 04.03.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A Ja obstawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 04.03.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Czyli wygrywa klasyk proste " kwadratowe" lustro w lustrzane ramie. Ściana ma być biała, chociaż miewam momenty, żeby dać tam jakąś tapetę. Muszę poszukać jakiejś fotki. Mam małą chrapkę na okrągłe podobało mi się jeszcze z wcześniejszych inspiracji ale obawiam się, że dla 2 nie znajdę miejsca. Do wiatrołapu planuję prostokątne lustro, nad toaletkę też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.03.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mnie się podoba drugie - sama takie chcę, tylko nie wiem, gdzie je dać Biorąc pod uwagę Twój zamysł brałabym też pod uwagę nr 1 - jest bardzo efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.03.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak dla mnie to zdj. 2 lub ewentualnie 3 . Lustra dają fajny efekt optycznego powiększenia. Ania spokojnie możesz tu dać też okrągłe lustro , też będzie pasowało : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 04.03.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Przez chwilę zastanawiałam się gdzie chcesz powiesić to lustro ale widzę, że zlikwidowałaś drzwi:) My tam zrobiliśmy okno takie jak reszta w wykuszu... Generalnie obstawiam 2 ale zastanawiam się nad jednym, planujesz półwysep? Bo półwyspem zamkniesz przestrzeń jadalni i jakoś nie widzę tam jeszcze konsolki. Przynajmniej w moim wyobrażeniu będzie ciasno..ale ja pustaki jeszcze mam więc mi moja przestrzeń wydaje się dosyć ograniczona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Anula, nie gniewaj sie proszę, ale stopuje przy takich wyborach. Najpierw wykończ dom, kup konsolke a nad lustrem będziesz dumac potem. Piszę z własnego doswiadczenia... Kiedys podobało mi się wiele rzeczy. Każda z innej parafii a teraz....Patrzec na nie nie mogę, a to co bym chciała jeszcze nie powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.03.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 O rany, jaka piękna tapeta - od razu mam ochotę ją gdzieś umieścić. Może do dziecięcego? Mari dobrze mówi, jak już kupować, to bazę. Mnie się jeszcze rok temu mooocno podobał styl glamour, mimo że ja klasyczna jestem (w wersji unowocześnionej). I co? Teraz mi przechodzi. Dziewczynki, a robiłyście sobie test ze stylu? Która się pobawi? http://www.homegoods.com/stylescope?awesm=awe.sm_o4Pvp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 no ja się mogę pobawić... ale nie umiem tego przeczytać obrazki wybrałam i wyszło mi "jesteś bezczelna" tak mi translator tłumaczy, bo ja noga z anglika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 no ja się mogę pobawić... ale nie umiem tego przeczytać obrazki wybrałam i wyszło mi "jesteś bezczelna" tak mi translator tłumaczy, bo ja noga z anglika Sorki Karolina ale padłam:p Może przetłumacz sobie, że jesteś odważna? Mój translator też do doopy, co prawda język jakoś tam znam ale pozapominałam już większosć i opieram się na obrazkach. Czyli jaki Ci wyszedł ten styl bez translatora? U mnie zawsze clas.sic z różnymi domieszkami, więc to rozumiem i staram się trzymać klasycznej bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.03.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 mi wyszło "sassy" - i co to kurna znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.03.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 mi wyszło "sassy" - i co to kurna znaczy? Mój słownik mówi tak: "nastrajający pozytywnie, w dobrym stylu" - a podoba Ci się to, co wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.03.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 oooooooooooooo lepszy słownik masz pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 05.03.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 tapeta straszna, zupelnie nie w moim guscie ale ta wizka z lustrem boska A mi wyszlo SASSY (stylowy, elegancki, szykowny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chloe, a dajta spokój z tym testem. Komp zgłupiał, siwy dym poszedł z dysku, osiwiałam, mąż się posikał ze śmiechu. Wyjszło mnie, ze nie ma takiego stylu Albo jestem nieskwalifikowanym bezguściem albo wyprzedzam epokę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chloe, a dajta spokój z tym testem. Komp zgłupiał, siwy dym poszedł z dysku, osiwiałam, mąż się posikał ze śmiechu. Wyjszło mnie, ze nie ma takiego stylu Albo jestem nieskwalifikowanym bezguściem albo wyprzedzam epokę :lol2: :lol2: Patrząc na Twoje inspiracje Mari jestem pewna, że wyprzedzasz (mimo że Twoje wnętrza będą nasiąknięte przeszłością). Lubisz sprawdzone rozwiązania - ja wszystko podglądam i nie mogę się doczekać, aż zaczniemy u Ciebie meblować na serio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja też nie mogę sie doczekać aczkolwiek na Twoim miejscu, byłabym ostrożniejsza z tą euforią :lol2: Lubię sprawdzone rozwiązania ? Hahahahah to się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja też nie mogę sie doczekać aczkolwiek na Twoim miejscu, byłabym ostrożniejsza z tą euforią :lol2: Lubię sprawdzone rozwiązania ? Hahahahah to się zdziwisz No to chcę się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 helloł, nadrabiam zaległości,płytki piękne, jadę za chwilę do fryzjera i po drodze mam Tops tiles to wpadne pomacać na żywo.a mi przyszły próbki tapet, czekam tylko na dobry aparat żeby zrobić zdjęcia rzeczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Aniu, jeśli nadal myślisz o lekkim beżu w łazience, to zrób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 13.03.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ania blagam kamien wyglada jak na nagrobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts