aniqa1982 13.03.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Czemu? mi się podoba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.03.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Szczerze mówiąc mnie też nic nie urwało ale ja się nie znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.03.2014 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No dobra to ja się nie znam;) dobrze,że mam was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.03.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ania, poważnie serio serio - nie znam się na kamieniu ale jak już, to wolę taki bez ciap i mazajów, bo mi się kojarzy z tym, co Gosia pisała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 mi sie ten tez kojarzy z nagrobkiem..ale sa tez takie, co z salcesonem hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.03.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Pamietam Melisko jak gdzieś już to pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 noo i to chyba nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Owieczko, to granit nagrobny. Już wiem, gdzie sa te splondrowane groby z tvn 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jak to pieknie potrafimy obrzydzac co nie w razie watpliwosci wiesz kogo pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Może zacznij od zwiedzania cmentarzy i wybierz kamień, którego tam nie ma, co ? Ot...taka luźna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.03.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Dobra laski grobowe klimaty są mi raczej dalekie:sick: więc nie chce takich w mej łazience:rolleyes: No chyba że w wannie będzie nocował Dracula:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Wszystko już zostało powiedziane To ja się tylko podpiszę pod powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.03.2014 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 To już nic nie będę wam wklejać :P No dobra ..... A ta lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No mozaika - wypas . Ale już te podłogowe - nie mój stajl (kojarzą mi się z marmurowym wazonem po babci - to mogę być nieobiektywna) Ale lepiej, lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mnie się podoba - takie mazaje wprowadzają ruch do łazienki - coś się dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Może zacznij od zwiedzania cmentarzy i wybierz kamień, którego tam nie ma, co ? Ot...taka luźna propozycja Tam są wszystkie rodzaje i kolory Nasz rodzinny pomnik na Powązkach jest gładziutki czarny. To co ??? odpada czarny granit z tej okazji. No chyba że w wannie będzie nocował Dracula:P No, bez żartów Ja mam zdjęcie jak siedzę sobie w porfirowej wannie, czyli w sarkofagu Teodoryka Wielkiego To już nic nie będę wam wklejać :P No dobra ..... A ta lepsza[ATTACH=CONFIG]248241[/ATTACH]? Russian style Mnie się podoba - takie mazaje wprowadzają ruch do łazienki - coś się dzieje:) Maziaje okey, ale jakoś całość mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 To już nic nie będę wam wklejać :P No dobra ..... A ta lepsza[ATTACH=CONFIG]248241[/ATTACH]? Anula, a co tu może byc nie tak ? Fajna ta łaźnia. A to czarne to nie kamień tylko drewno. Wyraźnie widac usłojenie w tej dolnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Coraz większa panika mnie dopada przy tej górnej łazience, prędzej się wprowadzę do domu z 1 łazienką niż ją wymyślę. Skłaniam się też ostatnio ku trawertynie(dobrze to odmieniam:confused:) tylko, że ten z castodramatu ma poziome pasy... Wolałabym coś mniej regularnego. I ciągle się waham jaka wanna prostokątna obudowana płytkami ewentualnie kamieniem (tzw. Cmentarz efekt;))czy wolnostojąca,przy naturalnym kamieniu...., Pestko masz jakieś wizki trawertynowe w swej biblioteczce? Kamienne, w beżach na pewno. O trawertynowe i ładne dość ciężko. Aniu, ja mam trawertyn kupowany w LM, bez wypełnień. Trawertyny są cięte na dwa sposoby. Są te nieregularnie pasiaste i te w plamy z dziurami. Co Ci się podoba? Nadal lubię trawertyn, ale troszkę żałuję, że nie miałam odwagi i nie wzięłam ciemnego łupka. Jest taki, który mnie szarpie za serce, z przewagą brązów i ciemnego bordo. Mam jeszcze jedną łazienkę... tylko potrzebuję kasiastego deszczyku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Czekaj, deska wychodzi niżej od płytek? Czy odwrotnie? A ja buciki dla Ciebie u Asi wkleiłam, żeby Ci się dobrze chodziło za sprawami. To masz tu też. Od Chanelki z kolekcji na 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.03.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Pesteczko:hug: butki super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts