bronowianka 17.03.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 To zależy Aniu jak chciałabyś połączyć deskę z płytkami. U mnie w grę wchodzi korek i nic innego. Na pewno różnicę w wysokości posadzek możesz zamaskować listwą. Niestety o takich detalach należy podumać wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 eeeeee głupoty Ci gada tata chyba że on myślał o desce kładzionej na legarkach - to wtedy powinna być wylewka dana niżej pod deskami jeśli normalna deska klejona do podłogi to powinno wyjść dobrze - zakładając że pod płytkami nie będzie 2cm kleju, tylko standardowe około 0,5cm nie daj się!! a co z tą wanną nie tak w tym miejscu???? co jeszcze się pokomplikowało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Może Tata właśnie te legary miał na myśli... Czy mogłabym zapytać o kominek, a właściwie jego obudowę? Masz może gdzieś zapisane wymiary: szerokość, głębokość vs wymiary samego wkładu. Bardzo mi się podoba jak zaaranżowaliście to miejsce. U mnie jakoś niby podobnie, ale tylko jakby i tak sobie kombinuję... Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A wymiar obudowy pamiętasz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Wiedzieliscie, ze odwodnienie do prysznica bez brodzika to taka zdziera finansowa:mad: ja sie dzis uswiadomilam:sick: W srode ruszamy ... ! M. in. dlatego wolę zwyczajne brodziki. Pokażesz płytki, czy musimy odczekać? Parę dni temu byłam w Casto i też oglądałam płytki, myśląc sobie o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Obudowy kominka? Jutro sprawdze:yes:. Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No to czekam na info, jakie panele wybrałaś. Co do kibelka, to ideal standard to ponoć dobra firma:) Jakbyś przejeżdżała koło mnie, zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 18.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 fajny ten kibelek:) Nie mogę się doczekać twojej realizacji:D W wolnej chwili między wykańczaniem siebie i łazienki:P napisz co ustaliłaś w sprawie górnej łazienki.. pod koniec miesiąca przyjdzie hydraulik a ja nie mam pomysłu jak ją poustawiać . Myślę, że chcę za dużo... wanna, prysznic, podwójna umywalka, wc i bidet.. + dochodzi skos, który ogranicza miejsce..:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 To następnym razem;) Listwy w kolorze paneli:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Sprawdź sobie jak fajnie poli.... wyglądają http://www.oracdecor.pl/profile-podlogowe/listwy-przypodlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 18.03.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wklejam obiecaną fotkę kominka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.03.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja bym zrobiła przerwę między parapetem, a prysznicem. Takie przedłużenie parapetu to wg mnie nienaturalnie by wyglądało i rzucało by się. w oczy. A przerwa nikomu nie da nic do myślenia, bo po co niby miało by się to łączyć? Tylko dlatego o tym pomyślałaś, że pierwotnie miało to być tak blisko siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dziękuję Ci serdecznie za opracowanie dot. kominka:D bardzo mi pomogłaś. Co do geberitu to nie dociągać do prysznica Masz możliwość wrzucić to do sketch upa? Mnie nawet najprostszy rysunek zawsze pomaga w tego typu decyzjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 18.03.2014 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Czyli 2 glosy za luka:p W czwartek montuja podloge, jak na panele to sa calkiem, calkiem .Listwy beda biale z polimeru. Zakupilam też szafke devo z kolekcji danubio, PIEKNAŚNA Jutro odbieram baterie Kolhmana i ruszamy z tym koksem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.03.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Do booooju Owca - aaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.03.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ooooooo piękne baterie też miałam na nie chrapkę swego czasu już zazdraszczam! i czekam na relację :) dzięki za foto kominka - bardzo pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.03.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ania, jak te Kohlmany wyglądają w realu? Są na mojej TOP liście. Co do luki - zostawiłabym i nic bym nie robiła - od strony luki będzie szyba, czyli coś mało widocznego - ładnie to przejdzie w siebie. Jest też opcja postawiania ścianki - boku kabiny ale zasłonisz sobie światło, czyli szkoda zachodu. Ps. mnie się wciąż śnią sprzęty łazienkowe - a to wanna nie taka, a to bateria nie pasuje - niech to się już skończy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.03.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jak się dowiesz, to się podziel - mam te same dylematy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.03.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 a co ta szyba robi? że jakaś lepsza do czyszczenia - w to bym nie wierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.03.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Widziałam w sklepie drzwi radaway i wyglądają porządnie. Ta szyba easy clean ma specjalną powłokę i krople wody nie rozmazujom się po niej, kamień się tak nie osadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts