Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

eeeeee głupoty Ci gada tata :)

chyba że on myślał o desce kładzionej na legarkach - to wtedy powinna być wylewka dana niżej pod deskami

jeśli normalna deska klejona do podłogi to powinno wyjść dobrze - zakładając że pod płytkami nie będzie 2cm kleju, tylko standardowe około 0,5cm :) nie daj się!!

a co z tą wanną nie tak w tym miejscu???? co jeszcze się pokomplikowało?????

Może Tata właśnie te legary miał na myśli...

Czy mogłabym zapytać o kominek, a właściwie jego obudowę? Masz może gdzieś zapisane wymiary: szerokość, głębokość vs wymiary samego wkładu. Bardzo mi się podoba jak zaaranżowaliście to miejsce. U mnie jakoś niby podobnie, ale tylko jakby :p i tak sobie kombinuję... Będę wdzięczna za pomoc.

Wiedzieliscie, ze odwodnienie do prysznica bez brodzika to taka zdziera finansowa:mad: ja sie dzis uswiadomilam:sick: W srode ruszamy ...:D

!:)

M. in. dlatego wolę zwyczajne brodziki.

Pokażesz płytki, czy musimy odczekać? ;)

Parę dni temu byłam w Casto i też oglądałam płytki, myśląc sobie o Was ;) :hug:

fajny ten kibelek:) Nie mogę się doczekać twojej realizacji:D

W wolnej chwili między wykańczaniem siebie i łazienki:P napisz co ustaliłaś w sprawie górnej łazienki.. pod koniec miesiąca przyjdzie hydraulik a ja nie mam pomysłu jak ją poustawiać . Myślę, że chcę za dużo... wanna, prysznic, podwójna umywalka, wc i bidet.. + dochodzi skos, który ogranicza miejsce..:/

Ja bym zrobiła przerwę między parapetem, a prysznicem. Takie przedłużenie parapetu to wg mnie nienaturalnie by wyglądało i rzucało by się.

w oczy. A przerwa nikomu nie da nic do myślenia, bo po co niby miało by się to łączyć? Tylko dlatego o tym pomyślałaś, że pierwotnie miało to być tak blisko siebie...

Ania, jak te Kohlmany wyglądają w realu? Są na mojej TOP liście.

Co do luki - zostawiłabym i nic bym nie robiła - od strony luki będzie szyba, czyli coś mało widocznego - ładnie to przejdzie w siebie. Jest też opcja postawiania ścianki - boku kabiny ale zasłonisz sobie światło, czyli szkoda zachodu.

Ps. mnie się wciąż śnią sprzęty łazienkowe - a to wanna nie taka, a to bateria nie pasuje - niech to się już skończy:mad: