Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Widziałam w sklepie drzwi radaway i wyglądają porządnie. Ta szyba easy clean ma specjalną powłokę i krople wody nie rozmazujom się po niej, kamień się tak nie osadza.

Ponoć coś tam pomaga w czyszczeniu ale prawda jest taka, że i tak czyścić trzeba :evil: A jak się ma to cudo filtrujące,czy oczyszczające wodę, to kamień niestraszny. Poważnie myślę o tym, żeby szyby były tańsze, a za oszczedności kupić tę stację oczyszczającą. Co Wy na to?

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No plaga jakaś... ;)

Zaraz będzie się mówiło, ze "wszyscy na forum mają białe kuchnie" i "wszyscy na forum domawiają kilka sztuk płytek" ;)

hahah cześc dziewczynki !!!:):):)

od kogo to się zaczęła ta epidemia???????????

słuchajcie brakło mi do obu łazienek , i mało tego dziś Pan P. mówi , :

wie Pani co chyba braknie tych płytek !!!!:wtf:

ale na szczescie wystarczyło !!!na styk!ale mówił ,żeby sobie domówić kilka sztuk w razie czego.

A jeszcze panele mamy do układania !!:evil:

Karlajn , proponuję zamówić ;P hehe

Ania , to już panele układacie? :)bosko :)

Ania temat paneli juz skończony w domu, jedynie górna łazienka stoi goła i wesoła:P

Gabinet bardzo mi się podoba na prawdę robi wrażenie na żywo(w porównaniu do góry):p.

Odpływ do wymiany jeśli prysznic ma 90x90 to odpływ musi mieć 10cm mniej. Ja w ostatniej chwili zmieniłam wymiar prysznica.

Z parapetem w łazience nie kombinuj. Zostaw jak jest.

Miałoby sens dociągnięcie całej obudowy do szyby przysznica, tylko w sytuacji gdyby obudowa geberitu wystawała poza lico ściany.

Zawsze mnie zastanawia, jak architekt może zrobić projekt, w którym potem takie zonki wyłażą.

Bateria piękna. Mówisz, że ciężka. Może jest mosiężna. Kocham mosiężne baterie za ich solidność i trwałość.

Naszło mnie jak popatrzyłam na fotki z podłogą. Gdybym teraz budowała dom, wszystkie okna bez wyjść tarasowych (i okna kuchennego), zaczynałyby się u mnie na wysokości kolan. Na poddaszu tak nam właśnie wyszło, bo architektka zniechęciła nas do wyjścia oknami ponad płaszczyznę dachu i do cięcia ściany kolankowej. Teraz tego bardzo żałuję, bo pokoje byłyby ciekawsze i miały lepsze oświetlenie. Ale parapety na wys. kolan bardzo mi się podobają.

Natomiast okno w sypialni i jedno z okien w salonie okropnie mi się nie podoba. Może kiedyś ciachnę Ytonga i wymienię te okna na takie do samej podłogi.

Z oknami tak naprawdę udała mi się w domu jedna rzecz. Zaparłam się, że nie chcę mieć progu w oknach tarasowych i nie mam, i to jest super. Wychodzi się z salonu na taras bez potykania o próg. Polecam.