_Chloe_ 19.03.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Widziałam w sklepie drzwi radaway i wyglądają porządnie. Ta szyba easy clean ma specjalną powłokę i krople wody nie rozmazujom się po niej, kamień się tak nie osadza. Ponoć coś tam pomaga w czyszczeniu ale prawda jest taka, że i tak czyścić trzeba A jak się ma to cudo filtrujące,czy oczyszczające wodę, to kamień niestraszny. Poważnie myślę o tym, żeby szyby były tańsze, a za oszczedności kupić tę stację oczyszczającą. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.03.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Przyszła bateria..i jest zaje..., ciężka, solidna i piękna. [ATTACH=CONFIG]249395[/ATTACH] Jaki to typ? Ania, daj namiary na sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.03.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zeby dobrze dzialala to trzeba ja opic to co? wieczorem imprezka? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.03.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 fajna też chcę kwadratową deszczownicę jaki rozmiar ma ta? 20cm? też chcę namiar - może wyciułam jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.03.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Niestety zamowilam za malo plytek do lazienki:bash: :. No plaga jakaś... Zaraz będzie się mówiło, ze "wszyscy na forum mają białe kuchnie" i "wszyscy na forum domawiają kilka sztuk płytek" Edytowane 20 Marca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ... Niestety zamowilam za malo plytek do lazienki:bash: ... o matulu - to już epidemia chyba jednak ja zamówię dodatkową paczkę od razu rynienki??? znaczy odpływ liniowy? a co, za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 No plaga jakaś... Zaraz będzie się mówiło, ze "wszyscy na forum mają białe kuchnie" i "wszyscy na forum domawiają kilka sztuk płytek" hahah cześc dziewczynki !!!:) od kogo to się zaczęła ta epidemia??????????? słuchajcie brakło mi do obu łazienek , i mało tego dziś Pan P. mówi , : wie Pani co chyba braknie tych płytek !!!! ale na szczescie wystarczyło !!!na styk!ale mówił ,żeby sobie domówić kilka sztuk w razie czego. A jeszcze panele mamy do układania !! Karlajn , proponuję zamówić ;P hehe Ania , to już panele układacie? :)bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.03.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nawet przekłamany prezentuje się bardzo ładnie:yes:A co z odpływem? Trudno dobrać rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.03.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ania temat paneli juz skończony w domu, jedynie górna łazienka stoi goła i wesoła:P Gabinet bardzo mi się podoba na prawdę robi wrażenie na żywo(w porównaniu do góry). Odpływ do wymiany jeśli prysznic ma 90x90 to odpływ musi mieć 10cm mniej. Ja w ostatniej chwili zmieniłam wymiar prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.03.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A, to takie buty - wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ale się dzieje. Super! Zazdroszczę i czekam na fotorelację z bateriami kohlmana - może też się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z parapetem w łazience nie kombinuj. Zostaw jak jest.Miałoby sens dociągnięcie całej obudowy do szyby przysznica, tylko w sytuacji gdyby obudowa geberitu wystawała poza lico ściany. Zawsze mnie zastanawia, jak architekt może zrobić projekt, w którym potem takie zonki wyłażą. Bateria piękna. Mówisz, że ciężka. Może jest mosiężna. Kocham mosiężne baterie za ich solidność i trwałość. Naszło mnie jak popatrzyłam na fotki z podłogą. Gdybym teraz budowała dom, wszystkie okna bez wyjść tarasowych (i okna kuchennego), zaczynałyby się u mnie na wysokości kolan. Na poddaszu tak nam właśnie wyszło, bo architektka zniechęciła nas do wyjścia oknami ponad płaszczyznę dachu i do cięcia ściany kolankowej. Teraz tego bardzo żałuję, bo pokoje byłyby ciekawsze i miały lepsze oświetlenie. Ale parapety na wys. kolan bardzo mi się podobają.Natomiast okno w sypialni i jedno z okien w salonie okropnie mi się nie podoba. Może kiedyś ciachnę Ytonga i wymienię te okna na takie do samej podłogi.Z oknami tak naprawdę udała mi się w domu jedna rzecz. Zaparłam się, że nie chcę mieć progu w oknach tarasowych i nie mam, i to jest super. Wychodzi się z salonu na taras bez potykania o próg. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.03.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 kolorek na zdjęciach też fajny podobają mi się że są takie cieniowane te paseczki powiedz jakiej wysokości masz listwy?? 8cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 21.03.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Migotko dzieje się tylko teraz, kiedy jesteśmy w Polsce później znów będzie przestój. Karolina jutro sprawdzę wys. listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 21.03.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Bateria umywalkowa też jest ciężka chyba z 2kg waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Skrętu szyi dostałam ale zobaczyłam- faaajna jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Piękna łazienka będzie ! Ja już zmieniłabym swoje wszystkie płytki ;P Za szybko kupiłam i juz mi sie opatrzyły . hehe Edytowane 22 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ehhhhhh bateria piękna... kanciasta... idealna... a te płytki wyglądają ciekawie pewnie na żywo ciut inaczej, ale fajne mają cienie i smugi na co te malutkie otworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 na kibelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.03.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 na pewno nie - za małe są i zbyt w rogu... podejrzewam raczej jakiś koszyczek w prysznicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts