Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

coraz fajniej u ciebi ;-) muszę nadrobić zaległości :-)

Ponoć coś tam pomaga w czyszczeniu ale prawda jest taka, że i tak czyścić trzeba :evil: A jak się ma to cudo filtrujące,czy oczyszczające wodę, to kamień niestraszny. Poważnie myślę o tym, żeby szyby były tańsze, a za oszczedności kupić tę stację oczyszczającą. Co Wy na to?

to dobry pomyśl ;-) jedno urządzenie a so wszystkich baterii , wanien kibelkow i całej reszty dobre :-)

Meliska napisalam u Ciebie moja opienie.

Zmiekczacz wody to switena sprawa tez mam go w planach.

Miniony tyg byl bardzo instesywny sporo zalatwilam (kobieta potrafi :p jak jej facet nie przeszkadza;)) wiec czas na podsumowanie :

Lazienka dolna wykonczona na zicher(wybor plytek, baterii, wc, geberitu, szafki z umywalka, prysznica, ,mozaiki to nie lada wyzwanie zwlaszcza w przeciagu tyg). Jedyne zaplanowane rzeczy to byly baterie i plytki.

Udalo sie podpisac umowe o gaz- montaz na wrzesien.

Alarm sie ciagle robi z winy glupiego kabelka. Jutro juz bedzie po krzyku.

Podloga i listwy do gabinetu kupiona (nie drewno, no ale trudno). Uwaga dla czytajacych, lepiej planowac takie rzeczy wczesniej wtedy mozna wylac posadzke troche nizej i laczac plytke z drewnem nie bedzie 2-3cm progu w przejsciu.

Wstepnie wybralam plytki do 2 lazienki ... fotkami podziele sie pozniej.

Planuje juz kolejne prace na maj i lato.

Edytowane przez owcaania

no tylko pozazdrościć - kobieta obrotna :) :)

łatwiej się podejmuje decyzje samemu, bez faceta u boku :D hihi

a purmo to wcale nie takie złe są... jak ja chciałam purmo do pokoi to były duuuuuuże droższe niż inne...

to ile planujesz na takiego zwyklaka wydać??? najtańsze to już za stówkę z groszem można mieć :D

Karolina grzejniki najprawdopodobniej będą purmo ventil compact a chcialam purmo ramo v. c.

Może na 2 się skuszę, no ale nic na 100%.

...

kurna ja myślałam, że Ty mówisz o grzejnikach w łazienkach :bash:

z purmo ja plan chcialam... ale cena mnie zwaliła z nóg :cry:

te ramo też brałam pod uwagę w razie co, ale cena prawie taka sama...

wszystko co ładne to kosztuje :(

taaa rosnac to moze rosnie apetyt i oponka na brzuchu :lol2:

mow za siebie :p

ja jem ostatnio bardzo malutko... sniadanko rano i dopiero wieczorem dobieram sie do sloiczka z oliwkami :D

w ciagu dnia zapycham sie kawa...wiec nie ciagnie mnie do jedzenia.. brak apetytu przez chorobsko...

normalnie czuje ze wlasne pluca wywale z siebie podczas napadu kaszlu :(