owcaania 23.03.2014 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Otworki są na drabinke. Tak, płytki są inne na żywo. W każdym świetle wyglądają innaczej, mienią się, bo mają drobinki kwarcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.03.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Owcaania Ale u Ciebie zmiany:eek: Zakupy świetne Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ania daj mi znac co i jak z tymi bateriami u Ciebie...dlaczego akurat na Klohe sie zdecydowalas?bo z moim wczoraj przegladalismy ich oferty rowniez, wlasnie wstawilam nasze typy u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.03.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 coraz fajniej u ciebi muszę nadrobić zaległości Ponoć coś tam pomaga w czyszczeniu ale prawda jest taka, że i tak czyścić trzeba A jak się ma to cudo filtrujące,czy oczyszczające wodę, to kamień niestraszny. Poważnie myślę o tym, żeby szyby były tańsze, a za oszczedności kupić tę stację oczyszczającą. Co Wy na to? to dobry pomyśl jedno urządzenie a so wszystkich baterii , wanien kibelkow i całej reszty dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.03.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Meliska napisalam u Ciebie moja opienie. Zmiekczacz wody to switena sprawa tez mam go w planach. Miniony tyg byl bardzo instesywny sporo zalatwilam (kobieta potrafi jak jej facet nie przeszkadza;)) wiec czas na podsumowanie : Lazienka dolna wykonczona na zicher(wybor plytek, baterii, wc, geberitu, szafki z umywalka, prysznica, ,mozaiki to nie lada wyzwanie zwlaszcza w przeciagu tyg). Jedyne zaplanowane rzeczy to byly baterie i plytki. Udalo sie podpisac umowe o gaz- montaz na wrzesien. Alarm sie ciagle robi z winy glupiego kabelka. Jutro juz bedzie po krzyku. Podloga i listwy do gabinetu kupiona (nie drewno, no ale trudno). Uwaga dla czytajacych, lepiej planowac takie rzeczy wczesniej wtedy mozna wylac posadzke troche nizej i laczac plytke z drewnem nie bedzie 2-3cm progu w przejsciu. Wstepnie wybralam plytki do 2 lazienki ... fotkami podziele sie pozniej. Planuje juz kolejne prace na maj i lato. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wykonałaś kawał dobrej roboty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.03.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Tak myślę..... .tata kończy robić wentylację w całym domu, a majster jeszcze wytnie resztę otworów na halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 no tylko pozazdrościć - kobieta obrotna :) łatwiej się podejmuje decyzje samemu, bez faceta u boku hihi a purmo to wcale nie takie złe są... jak ja chciałam purmo do pokoi to były duuuuuuże droższe niż inne... to ile planujesz na takiego zwyklaka wydać??? najtańsze to już za stówkę z groszem można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 25.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 OMG, chwilę mnie nie było i takie zmiany. Mnie taki intensywny tydzień czeka na początku maja Fajna ta podłoga w gabinecie, jaka firma i przedział cenowy. Serducho rosnie jak widzisz takie zmiany. Pzdr. czekam na dalsze relacje z placu boju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.03.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Karolina grzejniki najprawdopodobniej będą purmo ventil compact a chcialam purmo ramo v. c. Może na 2 się skuszę, no ale nic na 100%. Junona tak wiele się nie zmieniło, tylko mały progresik nastąpił. Podłoga jest z kronopolu. Cenę podeślę ci na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.03.2014 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Mała łazienka strasznie mi się podoba ale... żałuję, że nie dałam mozaiki na parapecie:roll: mam nadzieję, że uratuje to miejsce soczystą trawką, widziałam też takie łazienkowe napisy do postawienia więc poczekam i ocenię na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A więcej zdjęć zrobiłaś? Postanowiłam, że w jednej łazience zamieszka u nas Kohlman;) Jaką masz wielkość deszczownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.03.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Deszczownica ma 20x20 mi się wydaje wystarczająca (wiadomo cena rośnie z wymiarem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 taaa rośnie... to tak jak apetyt rośnie w miarę jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 taaa rośnie... to tak jak apetyt rośnie w miarę jedzenia taaa rosnac to moze rosnie apetyt i oponka na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Karolina grzejniki najprawdopodobniej będą purmo ventil compact a chcialam purmo ramo v. c. Może na 2 się skuszę, no ale nic na 100%. ... kurna ja myślałam, że Ty mówisz o grzejnikach w łazienkach z purmo ja plan chcialam... ale cena mnie zwaliła z nóg te ramo też brałam pod uwagę w razie co, ale cena prawie taka sama... wszystko co ładne to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 taaa rosnac to moze rosnie apetyt i oponka na brzuchu mow za siebie ja jem ostatnio bardzo malutko... sniadanko rano i dopiero wieczorem dobieram sie do sloiczka z oliwkami w ciagu dnia zapycham sie kawa...wiec nie ciagnie mnie do jedzenia.. brak apetytu przez chorobsko... normalnie czuje ze wlasne pluca wywale z siebie podczas napadu kaszlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.03.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Biedna Mel Wstępnie wybraliśmy płytki do górnej łazienki. Nie wiem jeszcze czy to na 100% i co jest lepsze poler czy mat?http://img841.imageshack.us/img841/6133/mm35.jpg Chciałabym by ta łazienka była mięsem tego: i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 poler moze sie wychodzic... wiesz o co chodzi.. ja obstawiam w polmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.03.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ewentualne inne opcje plytkowe Lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts