owcaania 28.03.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Chloe dogadaj się poza All. Dzięki za Wasze opinie:hug::hug: Mam nadzieje, że uda się poprawić parapet bez większych problemów. Czekam jeszcze na szafkę ,prysznic i montaż WC. Mari właśnie o ten efekt mi chodziło, każda ma inny wzór, odcień, jedna ma drobinki kwarcu druga nie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Chloe dogadaj się poza All Tak właśnie zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Owco, fajna masz robotę Szantaż, zastraszanie, pozwy, kasa....w mafii robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Tak. I jest tam sheep'hową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.03.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja tu tylko "sprzatam" po innych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Owca-czyściciel:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Owca-czyściciel:lol2: :lol2::lol2: no niezle... ja diablica a Owieczka czysciciel... pasujemy do siebie idealnie Dziewczyny... gdzie sie podziewa Slezanka?? jakos dawno jej nie widzialam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 :jawdrop::jawdrop: pięknie wyszło!! kurna brakuje mi jednej łazienki, bo bym chciała te płytki!! przeboskie są!! ale zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Karolina...moze w kotllowni tam tez moze byc pieknie a nie zwyczajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 hehheheeh kotłownia już zrobiona, więc za późno poza tym, tam rządzi Ł i ja się nie wtrącam co on tam wyczynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.03.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Anulka, odpisałam u siebie - da się zrobić normalną baterię (za wanną robisz murek i robisz sztorcową). Na początku tygodnia będę miała poprawiony projekt z takim rozwiązaniem,to sobie zobaczysz. Z wanną wolnostojącą może być pięknie: (forumowa realizacja, nie pamiętam czyja:/) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/46/24fe.jpg choć ja w Twojej łazience cały czas widzę to (tak bym zrobiła - mniej zakamarków, mniej problemów ze sprzątaniem, a te boki z płytek są super praktyczne) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/qaiu.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/829/wttx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.03.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Tez bardzo podoba mi się to rozwiązanie ale wanna w rogu pod skosem nie wejdzie bo jest za nisko(ciężko będzie z niej korzystać, trzeba by ją bardzo do przodu wysunąć), jak ja dam na środek pod okno to zrobi się za blisko WC i bidetu. Na żywo jak to rozrysowałam to jest ciasno z takim rozwiazaniem.Najlepiej pasuje taka wanna wzdłuż prostej ściany tylko jak tu nie dawać płytek na niej?odsunąć się od niej poziomą półką? Nie będzie to zbyt ciężkie zbudowanie wanny? Znalazłam wanny wolnostojące dużo dużo taniej na amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Owieczka..na watku z lazienkami widzialam jakis czas temu realizacje wanny stojacej wlasnie z zabudowa specjalna pod wylewki, tak jak Chloe pisze... poszperaj to znajdziesz dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.03.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 O, zobacz - taki tylko mniejszy i nie wzdłuż całej wanny: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/716/7w8p.jpg Ps. u mnie nie będzie kafli na ścianie za wanną, tylko na tym słupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) o wiem u kogo widzialam waski slupek na baterie...u Gumisiowej mam jej fotke bo mi kiedys wysylala...ale zeby nie upubliczniac tak samej sobie to trzeba poszukac tego na lazienkach wlasnie to robie i f.5 ma tez wolnostojaca... ale niestety fotke usunal... mozna zapytac to na pewno pokaze Edytowane 30 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Aniu, pamiętasz tę szwedzką łazienkę z Villa von Krogh? Nie Twój styl, ale ustawienie i układ łazienki, gdzie płytki, a gdzie farba można podpatrzeć, bo fajne. Prysznic jest tu też oryginalnie zrobiony, ale na to pozwala wielkość tego pomieszczenia. Mnie podoba się też ciepła kolorystyka. A to dwie opcje ściany z toaletką w tej samej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 o wiem u kogo widzialam waski slupek na baterie...u Gumisiowej mam jej fotke bo mi kiedys wysylala...ale zeby nie upubliczniac tak samej sobie to trzeba poszukac tego na lazienkach wlasnie to robie i f.5 ma tez wolnostojaca... ale niestety fotke usunal... mozna zapytac to na pewno pokaze Radek (f.5) ma galerię na Picassa. Linki podawał kilka razy u Barbary74. Ale on nie ma wanny wolno stojącej, chociaż łazienka bardzo ciekawa, szczególnie jeśli chodzi o kompozycję lustro-umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Kasiu wanne ma zabudowana ale chyba ten slupek do baterii ma zrobiony przy niej...chyba ze mnie pamiec myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) powiem Ci jak będzie u mnie - może to coś pomoże... wanna będzie zabudowana płytkami, za nią będzie murek - taki jak kleiła chloe wyższy o 30cm ponad wannę... murek tylko w płytkach a nad nim już farba choć dumam czy nie dać lustra mi wolnostojące się szalenie podobają, gdybym miała mieć w naszej łazience wannę to na bank tylko taką - bez względu na cenę ale że wannę mamy tylko u dzieci - to jest zwykła (choć kosztowała prawie tysiaka ) i będzie wypłytkowana edit oooooo tak będzie u moich panienek: płytki tu gdzie widać wymalowane prostokąty, na krótszych bokach wanny będą ściany malowane tylko Edytowane 30 Marca 2014 przez lukasz69karolina dodanie wizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Aniu super wyszła łazienka. Co do wanny wolnostojącej to też mi się taka zamarzyła i pomimo zniechęcającej ceny nie zamierzam odpuścić, bo uważam, że to będzie jedna z tych najfajniejszych rzeczy w domu. Ja też celuję, podobnie jak Chloe, w Lineablue. Znajdziesz tam sporo różnych kształtów. Baterię można rozwiązać na kilka sposobów. Jaka u Ciebie jest wysokość ścianki kolankowej? Edytowane 31 Marca 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts