Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dokladnie jak tak ty pisalas :wiggle: Moze dodalabym wneke w murku..

Jeszcze ciagle rozmyslam nad kolorystyka, uklad juz znam(polowa sukcesu). Wanna chyba tak jak na zdjeciu wyzej z murkiem (moze murek w innej plytce:confused:). Zaczynam widziec swiatelko w tunelu. Szare lazienki mi sie bardzo podobaja(ale jedna juz mam, wiec glupio tak powielac szarosc), Biala i czarna odpada bo sa ciezkie w utrzymaniu;czerowna, niebieska , zielona etc...:sick:, no to zostaje mi jakas kolejna imitacja kamienia tym razem w bezach, ecru.....

Podziwiam Was laski, ze wchodzicie do sklepu, wybieracie plytki i po klopocie wiecie dokladnie co i jak chcecie. No ja niestety nie z tych osob. Wybieranie plytek to dla mnie jak za kare:P

ładne, ale jakoś nie moja koncepcja...nie widzę ich u siebie.

A czy Ty chcesz nam coś powiedzieć apropo 3 .....:o stąd ta zdrowa dietka, taaak?

Migotko to mnie pocieszylaś:hug:

Mam taką desperke, że szukam biletów do Pl na weekend coby za płytkami polatac, bo do wakacji na pewno nie wytrzymam:P

ehh a wezcie mi nie mowcie nic o wybieraniu... koncepcja jest ale szukanie trwa od ponad roku :p

jedyne co mi sie podobaja od ponad roku, to taranto paradyz... i wyszukana jakis czas temu Bernina (one chyba sa od V&B nie jestem pewna, w realu ich nie widzialam) wiec z szarych to wybor niby jest... biale sie jakies poszuka i tyle w temacie... bo i tak, pozniej po zamieszkaniu, po miesiacu, bedzie mi to wisialo co to ja mam w lazience :lol2: