lukasz69karolina 31.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 no toż to co ja mówię - taki murek dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.03.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No dokladnie jak tak ty pisalas Moze dodalabym wneke w murku.. Jeszcze ciagle rozmyslam nad kolorystyka, uklad juz znam(polowa sukcesu). Wanna chyba tak jak na zdjeciu wyzej z murkiem (moze murek w innej plytce:confused:). Zaczynam widziec swiatelko w tunelu. Szare lazienki mi sie bardzo podobaja(ale jedna juz mam, wiec glupio tak powielac szarosc), Biala i czarna odpada bo sa ciezkie w utrzymaniu;czerowna, niebieska , zielona etc..., no to zostaje mi jakas kolejna imitacja kamienia tym razem w bezach, ecru..... Podziwiam Was laski, ze wchodzicie do sklepu, wybieracie plytki i po klopocie wiecie dokladnie co i jak chcecie. No ja niestety nie z tych osob. Wybieranie plytek to dla mnie jak za kare:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja to bym jeszcze z kilka łazieneczek sobie pourządzała chętnie Chcę się budować! Chcę się budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ło matko ja od pół roku płytek nie mogę wybrać. Szybka jestem, co:confused: Dolna łazienka mnie przerosła i zamówiłam projekt, górna byłaby wielokrotnie droższa więc kombinuję... Jak koń pod górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Widziałam ostatnio w Casto bardzo ładne płyteczki. Coś w "hiszpańskim" stylu jaki niedawno pokazywała Pestka. Poszukam fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Poszukałam... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/WP_20140315_003_zpsdc9de2b1.jpg Firmy Ceramstic. Nazywają się loft carpet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Fajne płytki - Asia, czyżbyś miała ochotę kolejną chatę budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ochotę to bym miała (najwyraźniej nie wyżyłam się jeszcze ;P) tylko z kaską gorzej tak więc póki co zostanę przy tym co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja ich w Casto nie mogłam znależć - Magdziska też o nich pisała i chcialam oblookać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ochotę to bym miała (najwyraźniej nie wyżyłam się jeszcze ;P) tylko z kaską gorzej tak więc póki co zostanę przy tym co mam Kto wie, różnie bywa - może niedługo dopiszesz się do bocianków 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Spokojnie. To niewątpliwe mi nie grozi. Chyba, że w ciążę zajdę - bo to już prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.03.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ładne, ale jakoś nie moja koncepcja...nie widzę ich u siebie. A czy Ty chcesz nam coś powiedzieć apropo 3 ..... stąd ta zdrowa dietka, taaak? Migotko to mnie pocieszylaś Mam taką desperke, że szukam biletów do Pl na weekend coby za płytkami polatac, bo do wakacji na pewno nie wytrzymam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak by nie było możesz się zetknąć z bocianem Asia;) Aniu, działaj - skoro nie wytrzymasz do wakacji, to działaj teraz. U mnie spadek formy - nie chce mi się zamawiać tych wszystkich kibli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ehh a wezcie mi nie mowcie nic o wybieraniu... koncepcja jest ale szukanie trwa od ponad roku jedyne co mi sie podobaja od ponad roku, to taranto paradyz... i wyszukana jakis czas temu Bernina (one chyba sa od V&B nie jestem pewna, w realu ich nie widzialam) wiec z szarych to wybor niby jest... biale sie jakies poszuka i tyle w temacie... bo i tak, pozniej po zamieszkaniu, po miesiacu, bedzie mi to wisialo co to ja mam w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Kuzwa jakie te bilety do PL drogie! Chyba sobie polece palcem na mapie! znam ten ból związany z cenami dlatego jedziemy autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dementuję te pomówienia Żadne bocianki - ani forumowe, ani dzieciowe. Ale obiecuję Wam donieść jeśli kiedyś coś się wydarzy... za 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Asia za 20lat to mozesz zostac babcia :D:D:D Czesc dziewczyny... u mnie chorowania ciag dalszy..buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.04.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Aniu, jeszcze taką łazienkę znalazłam - może coś Ci się uwidzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.04.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Śliczna łazienka, ale nie podoba mi się ta waga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a mi powieszony byle jak recznik przy szlafroku?? to to czarne cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts