Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Problem jest taki,ze kohlman(excelent lub nexen-te baterie biore pod uwage) nie maja bateri wannowych wychodzacych ze sciany.....:o wiec albo musialabym robic jakas wneke w murku....ale nie wiem czy to nie bedzie tandetnie wygladalo...

a po co wnęka?

przecież możesz zrobić ten murek niski - taki schowany za wanną :) i zamontować baterię na murku: http://www.ekspertbudowlany.pl/images/photos/24/2250/__b_bateria-wannowa-3-otworowa-minimal.jpg

a po co wnęka?

przecież możesz zrobić ten murek niski - taki schowany za wanną :) i zamontować baterię na murku: http://www.ekspertbudowlany.pl/images/photos/24/2250/__b_bateria-wannowa-3-otworowa-minimal.jpg

No właśnie, ja tak właśnie robię.

Ania, napisz do Kohlmana, bo można skompletować zestaw wannowy - kupujesz długą wylewkę i do tego zestaw jak do prysznica z przełącznikiem. Brałam to pod uwagę.

Aniu, ponawiam pytanie:P Masz już obmyślaną górną łazienkę? Qurdę też mi się podobają prostokątne wanny.. ale nie wiem czy zmieszczę taką... Znajoma wykonała mi projekcik orientacyjny łazienki. Ja chciałam mieś wszystko.. prysznic, wannę, wc, bidet, umywalkę podwójną... myslałam, że się nie da a nawet jakoś fajnie to rozplanowała.. Tylko wanna wolnostojąca nie koniecznie ten kształt choć chyba najbardziej optymalny... Myślą nad prysznicem walk in.. tylko mojego małżonka muszę nakłonić bo nie bardzo mu się podoba ten pomysł...Ehhh te chłopy:P

góra łazienka.jpg