Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeśli to miłość to się nie znudzi - a mąż Ci się znudził :-P :rotfl:

Może zapytamy kogoś z 40-letnim stażem?:lol2:

Aniu, mnie się ta inspiracja szalenie podoba -jest i zimno i ciepło;) Asia jednak ma rację - podlicz wszelkie gresy i kamolce, żeby nie nastąpił przesyt. Dawaj no te dechy z białym:)

http://img196.imageshack.us/img196/1966/pmmf.jpg

Znacie nazwę tego łupka? Gdzie można go kupić?

To może być łupek, który bywa nazywany „stalowym”. Ma srebrzysty połysk z powodu sporej zawartości miki. Bardzo ładny

Chloe u mnie w mieście nie ma nigdzie teaku:bash:

Chce go zobaczyć na żywo nim podejmę ostateczną decyzję. ..

A łupku chciałam dać odrobinkę na ścianę kolankowa ale wiecie, że mi się zmienia co 5min. ..

Asia jak się znudzi to się wymieni na lepszy model:D

Ania, teak może być bardzo różny jeśli chodzi o kolor i o usłojenie. Zależy od miejsca skąd pochodzi i od sposobu cięcia drewna. Wpisz a google „tectona grandis floor”, zobaczysz jak może być różnorodny. Musisz najpierw zdecydować się czy chcesz mieć wyrazisty wzór, czy nie

TEAK-i000.ashx.jpgTEAK-plantationfloor1.jpg

Teak indonezyjski:

Teak_indonezyjski+sikaflex_czarny.jpg

Teak brazylijski

TEAK-brazilian.jpg

Teak surowy, postarzany, bez oleju, bejcy czy lakieru

TEAK-tectona_24235.jpg

A źle Wam z tym? Nam tak pasuje :)

I jak są dzieci, to małżeństwo przeszkadza w dostaniu się do przedszkola:p Ostatnio mówię mojemu, że powinniśmy się rozwieść, to nasz młody miałby większą szansę na darmową edukację:lol2:

My bez ślubu żyliśmy 6 lat ale zachciało się nam zrobić imprezę;)

No właśnie mam to samo - ślub potrzebny byłby mi głównie dla tej imprezy. A że mój Daro w ogóle nie imprezowy to musiałabym to wszystko sama targać. Nie chce mi się :no:

A z tym przedszkolem to nie takie hopsa. Jak się żyje bez ślubu to nie oznacza, że jest się samotną matką. Samotną matką jest się dopiero wtedy kiedy pozwie się ojca dziecka o alimenty i ma się na to "pokwitowanie" sądu :p Także mi bez dodatkowych 10 pkt. udało się dziecko do państwowego przedszkola zapisać :p

No właśnie mam to samo - ślub potrzebny byłby mi głównie dla tej imprezy. A że mój Daro w ogóle nie imprezowy to musiałabym to wszystko sama targać. Nie chce mi się :no:

A z tym przedszkolem to nie takie hopsa. Jak się żyje bez ślubu to nie oznacza, że jest się samotną matką. Samotną matką jest się dopiero wtedy kiedy pozwie się ojca dziecka o alimenty i ma się na to "pokwitowanie" sądu :p Także mi bez dodatkowych 10 pkt. udało się dziecko do państwowego przedszkola zapisać :p

Asia, zależy w jakim województwie - w niektórych żadają dokumentów, a w innych nie. Moje dziecko ma na starcie 30 pkt mniej ale z tego co mi koleżanka powiedziała, dzieć się jednak dostał - jutro jadę podpisywać umowę:)