pestka56 07.04.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wejdź na stronę Leroy Merlin. Mają w ofercie więc i cena powinna być. Tylko nie wiem jak u nich z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.04.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ania, z tym łupkiem/kamieniem i jemu podobnym to miłość? Bo dużo tego wszędzie (kojarzę salon i łazienka, gdzieś jeszcze?) a co jak Ci się znudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.04.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jeśli to miłość to się nie znudzi - a mąż Ci się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.04.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jeśli to miłość to się nie znudzi - a mąż Ci się znudził Może zapytamy kogoś z 40-letnim stażem? Aniu, mnie się ta inspiracja szalenie podoba -jest i zimno i ciepło;) Asia jednak ma rację - podlicz wszelkie gresy i kamolce, żeby nie nastąpił przesyt. Dawaj no te dechy z białym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.04.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja się nie martwię. Ani o męża, bo go nie mam, ani o łupek Ani Tak tylko podpowiadam, bo jakoś niemiłosiernie, łudząco podobne to do szarej łazienki Ale oczywiście jeśli to miłość - to więcej pytań nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 http://img196.imageshack.us/img196/1966/pmmf.jpg Znacie nazwę tego łupka? Gdzie można go kupić? To może być łupek, który bywa nazywany „stalowym”. Ma srebrzysty połysk z powodu sporej zawartości miki. Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.04.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Asia to wy z Darem nie po slubie? Żyjemy w grzechu - jak coponiektózi O! Mój czwartotysięczny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Chloe u mnie w mieście nie ma nigdzie teaku:bash: Chce go zobaczyć na żywo nim podejmę ostateczną decyzję. .. A łupku chciałam dać odrobinkę na ścianę kolankowa ale wiecie, że mi się zmienia co 5min. .. Asia jak się znudzi to się wymieni na lepszy model:D Ania, teak może być bardzo różny jeśli chodzi o kolor i o usłojenie. Zależy od miejsca skąd pochodzi i od sposobu cięcia drewna. Wpisz a google „tectona grandis floor”, zobaczysz jak może być różnorodny. Musisz najpierw zdecydować się czy chcesz mieć wyrazisty wzór, czy nie Teak indonezyjski: Teak brazylijski Teak surowy, postarzany, bez oleju, bejcy czy lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Żyjemy w grzechu - jak coponiektózi O! Mój czwartotysięczny post A źle Wam z tym? Nam tak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.04.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A ktoś się żali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.04.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A źle Wam z tym? Nam tak pasuje I jak są dzieci, to małżeństwo przeszkadza w dostaniu się do przedszkola:p Ostatnio mówię mojemu, że powinniśmy się rozwieść, to nasz młody miałby większą szansę na darmową edukację My bez ślubu żyliśmy 6 lat ale zachciało się nam zrobić imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja bym wzięła TEN ślub nawet... ale mi się strasznie nie chce tego organizować na odległość. a mi sie nie chce organizować w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No właśnie mam to samo - ślub potrzebny byłby mi głównie dla tej imprezy. A że mój Daro w ogóle nie imprezowy to musiałabym to wszystko sama targać. Nie chce mi się A z tym przedszkolem to nie takie hopsa. Jak się żyje bez ślubu to nie oznacza, że jest się samotną matką. Samotną matką jest się dopiero wtedy kiedy pozwie się ojca dziecka o alimenty i ma się na to "pokwitowanie" sądu Także mi bez dodatkowych 10 pkt. udało się dziecko do państwowego przedszkola zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No właśnie mam to samo - ślub potrzebny byłby mi głównie dla tej imprezy. A że mój Daro w ogóle nie imprezowy to musiałabym to wszystko sama targać. Nie chce mi się A z tym przedszkolem to nie takie hopsa. Jak się żyje bez ślubu to nie oznacza, że jest się samotną matką. Samotną matką jest się dopiero wtedy kiedy pozwie się ojca dziecka o alimenty i ma się na to "pokwitowanie" sądu Także mi bez dodatkowych 10 pkt. udało się dziecko do państwowego przedszkola zapisać Asia, zależy w jakim województwie - w niektórych żadają dokumentów, a w innych nie. Moje dziecko ma na starcie 30 pkt mniej ale z tego co mi koleżanka powiedziała, dzieć się jednak dostał - jutro jadę podpisywać umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.04.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Twój dzieć? Jeśli tak to super! Gratuluję. Ja sama nie wiem jak nam się to udało. Ale jest super. Zaliczyliśmy i prywatne i państwowe - to drugie bije na głowę pierwsze. Ale to też nie można na każde jedno przenosić. Zależy od przedszkola Za to finansowo - nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.04.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzięki, nasz nasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 dziewuszki a jak ślub to musowo musi być impreza?? my mieliśmy wesele bo Ł się uparł... teraz chłopaczek żałuje bo full kasy a tylko jedna noc... po czasie przyznał mi rację że wolałby tylko cywilny po cichu i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.04.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Głosowanie, która ładniejszahttp://img811.imageshack.us/img811/1122/ck3r.jpg Lub http://img203.imageshack.us/img203/4859/2b8q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Mnie się bardzo podoba ta pierwsza (co to takiego?) bo akurat taki kształt chcę mieć u siebie. Subiektywnie więc nr 1, obiektywnie obie są fajne. 2 lekko katafalkowata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts