owcaania 14.04.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wkleje te wanny innaczej, o tak: Nie wiem, ktora lepiej bedzie wygladac z armatura ROCA?! OWALNA to wanna JAZZ a prostokatna VERONA. Mozna je dostac w DE. Zadzownilam do sklepu po informacje a oni juz chcieli przyjac moje zamowienie! Nawet z drogim transportem wychodzi mi taniej niz jakakolwiek wanna wolnostojaca w PL. Wczoraj wyslam w nocy meila z zapytaniem o wyceny i dzis rano mialam juz wszystko pieknie podane w pliczku. NIEMIECKA SOLIDNOSC- to lubie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jeśli do tych kibelków i umywalki to druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.04.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 No tak, z drugą wygląda jak komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.04.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 1 nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 14.04.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Też wzięłam pod lupę Roca zgadzam się z dziewczynami nr 2 fajnie się komponuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.04.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Pierwsza mi się bardziej podoba ale druga bardziej pasuje do całości. Podobają nam się te same wanny - mam identyczne dylematy. A jaka wielkość tej pierwszej? Może zamówimy jednym transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.04.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Anetko, sprawdz sobie w sklepie BERNSTEIN Badshop. Tam sa wszystkie dane. Ta pierwsza ma 173cm dlugosci. Poczatkowo sklanialam sie ku niej ale zostalam jednoglosnie sporstowana (nie tylko na forum ). Moge wyslac kolejnego meila z zapytaniem o transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.04.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Kurcze, za mała będzie:/ Inne też mają 173, a te większe mają już ceny powyżej tysiąca euro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Dla mnie rozmiar 173 idealny. To oni do Polszczy przyślą wannę z Niemiec??? Ile ona kosztuje ( ta 1)? Nie no szaleństwo, wannę sprowadzać, świat oszalał Edit: wannę znalazłam. Cena fajna. Napisz proszę jakie są koszty transportu do PL. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Aniu cena rzeczywiście ok, tylko się zastanawiam co zrobić ( jakie będą ewentualne koszty?) jeśli przesyłka będzie uszkodzona lub gdyby była potrzebna reklamacja? Zamawiałyście kiedyś coś takiego za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A jak z terminem dostawy? Długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.04.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak dostaną przelew to od razu wysyłają. Czytałam opinie o sklepie i są pozytywne. W komentarzach powtarzala sie opinia o szybkiej wysyłce. Ja przy zamówieniu zwrócę im uwagę żeby sprawdzili co i jak wysyłają bo innaczej odesle to na ich koszt. Ryzyk fizyk, nie polecę nikomu dopóki sama się nie przekonam. Wiem ze taniej na miejscu nie znajdę, ale miałabym pewność co biorę. ..Na ten pomysł wpadłam dzięki cioci, która zamawiala wannę z drzwiczkami. W PL kosztowala około 10tys a w DE kolo połowy. EDIT:Napisali, ze jesli przysla wanne, ktora bedzie uszkodzona to wymiana jest na ich koszt. Gwarancja jest 2 lata a wszytskie czesci zamienne mozna dostac u nich w sklepie.Nie czekam dluzej tylko skladam zamowienie. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Aniu, być może i ja tam zamówię... Wynaleziony przez Ciebie typ numer jeden mi pasuje (o ile mi w ogóle coś do końca pasuje:bash:.) Szukam niedużej wanny, ale popadłam w analizy różnych kształtów owalnych. I jak to ja rozkładam na czynniki pierwsze Znalazłam jedną fajną wannę wolnostojącą w rozsądnej cenie (2900) i ciekawym kształcie. Tylko nie wiem czy ona znowu nie będzie zbyt "filigranowa". Siedziałam w niej i jest bardzo wygodna, wcale nie mała... Może też sobie powinnam taki kolarz zmajstrować. Ta wanna (może komuś się też spodoba - Chloe dla Ciebie za maleńka) to Riva. Aktualnie w promocji między innymi w Cermagu. Produkcja polska. 10 lat gwarancji. Może zamów sobie tam baterię wolnostojącą przy okazji bo u nas ich ceny to kolejny koszmar, a tam widziałam kilka w granicach 250 euro. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.04.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ja już zamówiłam.Migotko piękna ta twoja wanna ale wiadomo, że najlepiej dobierać do reszty armatury, do stylu łazienki, itd.Jedna ładniejsza od drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) I kiedy przewidywany termin dostawy? Jak ja zazdroszczę podjętej decyzji...Aniu mogę u Ciebie spytać o opinię co do mojego zestawu? Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Musiałam Małą z przedszkola odebrać. Aniu, Dziewczyny wklejam mój łazienkowy dylemat: Umywalki, bidet i wc już są (więc tu nic się już nie da zrobić...) (Zdjęcie wc i bidetu z dziennika forumowego Salika). No i teraz pytanie o wannę. Ma być wolnostojąca, zmieści się 180, ale wolę coś mniejszego bo chciałabym żeby było luźno i przestronnie. Wanna wchodzi pod skos. Czy wanna, którą wklejałam w poście powyżej pasuje? Czy nie jest za mała? (Wanna ma 160/70 a umywalki mają 60/43 cm i sa dość masywne). Może jednak trzeba szukać czegoś z akrylu (ta jest z jakiegoś konglomeratu) czyli wanny o wyglądzie bardziej pękatym? Mam trzy typy: Ale ta ostatnia to już trochę inna cena i rozmiar właśnie. Co myślicie? Wanna od Ani i ta mała podobne cenowo. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.04.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Migotko - 2 lub 3:) Bardzo ładne umywaleczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.04.2014 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dla mnie 1 lub 2. A możesz wkleić wszystko razem na 1 zdjęciu? Takie jakby kolarze..3 zestawów. Trójka wygląda jak narka;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie za bardzo umiem to uczynić, wieczorem małża poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts