Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wkleje te wanny innaczej, o tak:

kolarz.jpg

kolarz 2.jpg

Nie wiem, ktora lepiej bedzie wygladac z armatura ROCA?!:confused:

OWALNA to wanna JAZZ a prostokatna VERONA. Mozna je dostac w DE. Zadzownilam do sklepu po informacje a oni juz chcieli przyjac moje zamowienie!;) Nawet z drogim transportem wychodzi mi taniej niz jakakolwiek wanna wolnostojaca w PL.

Wczoraj wyslam w nocy meila z zapytaniem o wyceny i dzis rano mialam juz wszystko pieknie podane w pliczku. NIEMIECKA SOLIDNOSC- to lubie;)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie rozmiar 173 idealny. To oni do Polszczy przyślą wannę z Niemiec??? Ile ona kosztuje ( ta 1)? Nie no szaleństwo, wannę sprowadzać, świat oszalał:o

Edit: wannę znalazłam. Cena fajna. Napisz proszę jakie są koszty transportu do PL.

Edytowane przez p@nna migotka

Jak dostaną przelew to od razu wysyłają. Czytałam opinie o sklepie i są pozytywne. W komentarzach powtarzala sie opinia o szybkiej wysyłce. Ja przy zamówieniu zwrócę im uwagę żeby sprawdzili co i jak wysyłają bo innaczej odesle to na ich koszt.

Ryzyk fizyk, nie polecę nikomu dopóki sama się nie przekonam. Wiem ze taniej na miejscu nie znajdę, ale miałabym pewność co biorę. ..

Na ten pomysł wpadłam dzięki cioci, która zamawiala wannę z drzwiczkami. W PL kosztowala około 10tys a w DE kolo połowy.

EDIT:

Napisali, ze jesli przysla wanne, ktora bedzie uszkodzona to wymiana jest na ich koszt. Gwarancja jest 2 lata a wszytskie czesci zamienne mozna dostac u nich w sklepie.

Nie czekam dluzej tylko skladam zamowienie.

Edytowane przez owcaania

Aniu, być może i ja tam zamówię... Wynaleziony przez Ciebie typ numer jeden mi pasuje (o ile mi w ogóle coś do końca pasuje:bash:.) Szukam niedużej wanny, ale popadłam w analizy różnych kształtów owalnych. I jak to ja rozkładam na czynniki pierwsze :( Znalazłam jedną fajną wannę wolnostojącą w rozsądnej cenie (2900) i ciekawym kształcie. Tylko nie wiem czy ona znowu nie będzie zbyt "filigranowa". Siedziałam w niej i jest bardzo wygodna, wcale nie mała... Może też sobie powinnam taki kolarz zmajstrować.

Ta wanna (może komuś się też spodoba - Chloe dla Ciebie za maleńka) to Riva. Aktualnie w promocji między innymi w Cermagu. Produkcja polska. 10 lat gwarancji.

image.jpg

Może zamów sobie tam baterię wolnostojącą przy okazji bo u nas ich ceny to kolejny koszmar, a tam widziałam kilka w granicach 250 euro.

Musiałam Małą z przedszkola odebrać.

Aniu, Dziewczyny wklejam mój łazienkowy dylemat:

Umywalki, bidet i wc już są (więc tu nic się już nie da zrobić...)

image.jpg

image.jpg

(Zdjęcie wc i bidetu z dziennika forumowego Salika).

No i teraz pytanie o wannę. Ma być wolnostojąca, zmieści się 180, ale wolę coś mniejszego bo chciałabym żeby było luźno i przestronnie. Wanna wchodzi pod skos. Czy wanna, którą wklejałam w poście powyżej pasuje? Czy nie jest za mała? (Wanna ma 160/70 a umywalki mają 60/43 cm i sa dość masywne). Może jednak trzeba szukać czegoś z akrylu (ta jest z jakiegoś konglomeratu) czyli wanny o wyglądzie bardziej pękatym?

Mam trzy typy:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ale ta ostatnia to już trochę inna cena i rozmiar właśnie. Co myślicie?

Wanna od Ani i ta mała podobne cenowo.