owcaania 16.04.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Myślałam Pestko... początkowo chciałam tak jak ten zielony prostokąt a P chciał jak czerwony. .i tak się dogadalismy, że pod skos, ale na żywo jeszcze wypróbuję te 3 opcje. . Dostałam info, że wannę mają dziś wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.04.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 no pestuś otóż to!! pisałam przeecież by ... ze skosa ją postawić? właśnie tak ja różowe myślałam A myślałaś o jakichś bardziej niekonwencjonalnych ustawieniach wanny? [ATTACH=CONFIG]255091[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Próbuj z tymi po skosie. Jeśli nie będzie kolidować z innymi sprzętami to wyjdzie ładnie. Pamiętasz fotki z Villa von Krogh? Tam wanna stoi po skosie w rogu i okno jak u ciebie tyle, że nieco wyżej. E, pewnie nie kojarzysz, wklejam Tę ścianę po prawej można by wytapetować czymś delikatnym jak tu Podobalo by mi się też olbrzymie lustro jako tło dla wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.04.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Mnie się pod kątem podoba - sama będę tak mieć co by się od kolankowej odsunąć. Tylko nie jestem pewna czy taka prostokątna będzie dobrze wyglądać w takim układzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.04.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Też mam taką obawę, owalna daje lepszy efekt po skosie a nie wiem jak będzie z prostokątna:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.04.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 lustro będzie naklejone na ścianę od brzegu do brzegu??? jak tak to bym nad nim już płytek nie dała no a jak wiszące, to bym dała płytki do wysokości drzwi - albo nie dawać wcale bo skoro to jedyna ściana z płytkami ma być, to znaczy że za kibelkami też płytek nie będzie... to tu też pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.04.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Kibelki chcialam obudowac bialym polmatowym mdf-em i ukryc w tym szafki az pod sufit. Nie wiem jeszcze czy tak sie da ?! Ale chyba taakk:D Da się - ja tak chcę Rozmawiałam o tym z TYM panem stolarzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.04.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Nad lustrem już nie i za drzwiami też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 W mieszkaniu moich rodziców lustro dotyka do umywalki. Zero odstępu od umywalki. Kran jest w krawędzi umywalki. Wcale się tak nie chlapie Ja nie mam oporów, żeby lustra były blisko wody. A nawet jak się chlapnie, to od czego są magiczne ściereczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.04.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 A ja mam lustro kilkanaście cm nad umywalką i jeszcze kilkanaście cm wgłąb i niestety - chlapie się Ściereczki ściereczkami (ba! mam nawet maszynkę ), ale umycie takiej połaci to jest "operacja". Ja, ze swoimi doświadczeniami bym nie ryzykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.04.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 U mnie też się chlapie, a mam kafle ze 40 cm nad umywalką ale przecieranie lustra zajmuje mało czasu i mi to nie przeszkadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 z tym przecieraniem to też zależy od wielkości lustra... bo niestety nawet jak się nachlapie na kawałku to lustro trzeba lecieć całe... no i jak się ma wielką płachtę pod sufit to współczuję wielkie lustra są piękne co ja bym dała by takie wielkie mieć... ale wtedy + kogoś kto by to mył zawsze, bo na bank nie ja i domownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 17.04.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ja ma tez nad płytkami lustro, wprawdzie pod skosem, ale lustro zaczyna się powyżej umywali i baterii i jest ok, lustro zawsze się od czegoś pochlapie, zaraz obok ma szafkę, też z lustrem (bo ona licuje z tym lustrem nad umywalką a tam ścierkę i płyn do mycia szyb, to nie jest problem przetrzeć lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jeśli kran chlapie - bo umywalka i kran są źle dobrane do siebie to będzie problem, niezależnie od umiejscowienia lustra. Jeśli nie, raczej nie ma większego problemu. Niektórzy przecież wiercą nawet otwory pod baterie w lustrach. Tu przepiękna forumowa realizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 To może dodam, że moje lustro ma 2 m szerokości. "Maźnąć" się go nie da stojąc w miejscu tylko trzeba odstawiać taniec godowy z prawa do lewa. I z góry do dołu też Czy to "problem"? - kwestia indywidualna, i lustra, i sprzątacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Asia a takie 2 m szerokości się robi w jednym kawałku? Bo też by mi takie pasiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zależy jaka wysokość - jakbyś chciała np z 2,5 to chyba nie da się tak dużego... ale 2m x 1m to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zależy jaka wysokość - jakbyś chciała np z 2,5 to chyba nie da się tak dużego... ale 2m x 1m to spoko a dlaczego nie? w przedpokoju mam wklejone lustro 2,40x80 w jedym kawalku a i z wiekszym nie byloby problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 no ale masz wąskie... a takie 2m x 2,5m to już wielka tafla... nie wiem czy da radę takie zrobić z jednego kawałka? zrobić to jeszcze pół biedy... ale weź to przewieź, wnieś do domu i postaw w pion by nie strzeliło - cała operacja... no ale może i wykonalna... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.04.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Da się Maksymalne wymiary. Lustra występują standardowo (prosto z huty) w następujących wymiarach: : 1605 X 2250 1605 X 2550 2250 X 3210 Oprócz ograniczenia wynikającego z rozmiarów tafli należy wziąć pod uwagę mozliwości wniesienia dużych tafli do pomieszczenia montażu. http://makroglass.pl/strona.php?45046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts