Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jan_Niezbedny-02.jpgJan_Niezbedny-01.jpgHippo.jpgCleanSmart(German)-01.jpg

Tymi ściereczkami i WYŁĄCZNIE bardzo ciepłą wodą wymyję w max 5–10 minut każde lustro i każdą szybę nawet wielkości mojej ściany w łazience czyli 280 na ponad 400 cm. Cała sztuka w tym, że się nie wyciera – kropelki wody na szkle wysychają bez śladów :wiggle: Tak więc, to żadna operacja :)

A może takie rozwiązanie z lustrami? 2 wysokie, ale każde szerokości umywalki. mogą być wklejone pomiędzy kafelki, albo w ciekawych ramach stać jak te (to się oczywiście mocuje do ściany).

Przy okazji - jak widać nie ma przeciwskazań przy łączeniu miekkich kształtów i kanciastych w wyposażeniu łazienki :)

BATHROOM-Villa-Chamade-in-Super-Cannes-20.jpg

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniqa, moje w ogóle żadnych detergentów nie potrzebują, a szkło lśni. Wystarcza sama ciepła woda. A jeśli chodzi o żywotność, to mam taką, którą od 10 czy nawet więcej lat piorę w pralce i ciągle jest znakomita i biała.

• 2 weeks później...

"Przecież biały to biały" TJAAAA nie dla mnie:P:mad:

Myślałam może o jakiejś bieli z połyskiem lub jakimś cieplejszym odcieniu...

Za 3 tyg mam zamiar ruszyc z górną łazienką.

Haha, pamiętam, jak lata temu malowaliśmy mieszkanie koleżanki - kupiłyśmy farby ecru, jakieś mgliste coś tam i panowie byli zdziwieni, że nie mogą mieszać ze sobą farb, skoro wszystkie są białe;)

Do siebie kupiłam wtedy delikatną szarość i nie chcieli mi pomalować, bo to kolor "zgniłego kalafiora" - do dzisiaj im to wypominam:lol2: