Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widać 2 różnice. A właściwie 3...cena ponad 1200zl w kieszeni. Nie wiem czy będę żałować, jak zobaczę jakość.

Ta tańsza waży 15kg wiec chyba nie jest aż takim bublem.

Myślę o tym by dać ją przed wanną wtedy nie będzie zauważalne brak zaokrąglenia przy tym pstryczku włączającym wodę.

Edytowane przez owcaania

stoję przed identycznym dylematem: do prysznica inny producent i do umywalek inny - u mnie rozchodzi się o jakieś 600zł i jak znam mojego Ł to będzie trzeba brać tańszą opcję...

tak jak meliska pisze, wcale nie znaczy że jak droższa to będzie bezawaryjna - to jest tylko i wyłącznie los szczęścia co do sztuki konkretnej :)

Ania... ja na Twoim miejscu bym zrobila tak jak ja robie...

skoro P. wybiera opcje tansza, niech tak bedzie,.... zawsze w razie cuuus wine mozesz na niego zgonic, ze ty chcialas ta druga :rolleyes::D

a jak trzeba bedzie wymienic to nie bedzie wielkie halooo to on wybieral :D:lol2:

Decyzja zapadla bedzie tansza, nie ma odwrotu bo przelew już poszedł. Jakoś nie skacze z radosci ale nie mozna miec wszytskiego ;)

Bateria nazywa sie bardzo egzotycznie adalina:rotfl: i jest bezpańska (czyli bezfirmowa:P)

Zamowiłam dziś 2 baterie axis podtynkowe do umywalki i bidetową:wiggle:

Walcze jeszcze z umywalkam, bidetem i wc. I myślę, że najpóźniej do końca tyg zamówię już całość.

qzwa z ta solidarnoscia...

to ja solidarnie trzymam strone dziewczyn :D:D:D

Aniu dobra decyzja...nie bedziesz zalowac :) za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont :lol2:

Jak mozesz mi sie sprzeciwiac, ja mysle o tym zeby Karolina miala na fajne tipsy i fryzjera :p

a wiec trzymam strone Lukasza, za 600stowek to juz poszalec mozna :lol2::lol2:

qzwa z ta solidarnoscia...

to ja solidarnie trzymam strone dziewczyn :D:D:D

Aniu dobra decyzja...nie bedziesz zalowac :) za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont :lol2:

:lol2:

Tak się podśmiewamy ale niestety to prawda:sick: A jeszcze znając nasze zamiłowanie do ładnych rzeczy, których jest multum, zdążymy się jeszcze na okoliczność remontu ucueiszyć:rotfl:

Jak mozesz mi sie sprzeciwiac, ja mysle o tym zeby Karolina miala na fajne tipsy i fryzjera :p

a wiec trzymam strone Lukasza, za 600stowek to juz poszalec mozna :lol2::lol2:

oooooo dzięki Endrju za troskę o mój wygląd :D ale fajne tipsy to ja sobie sama mogę machnąć :) a na fryzjera to mi Ł zawsze da każde pieniądze :) bo on lubi jakoś jak ja coś zmieniam z kłakami :D hehe

stoję przed identycznym dylematem: do prysznica inny producent i do umywalek inny - u mnie rozchodzi się o jakieś 600zł i jak znam mojego Ł to będzie trzeba brać tańszą opcję...

tak jak meliska pisze, wcale nie znaczy że jak droższa to będzie bezawaryjna - to jest tylko i wyłącznie los szczęścia co do sztuki konkretnej :)

a moze te tansze tak samo ladne :-)

No ale mi pomoglyscie:P ja już zgłupiałam;) na wcześniejszej baterii kolhmana się nie zawiodłam jakościowo na prawdę super ale 1200zl to sporo kasy.

Oczywiście P. stawia na tańszą, a ja nie chce później żałować i za 3lata ją wymieniać. Nie lubię takich wybór bo żaden nie jest właściwy na 100%.

jesli taka różnica to nie będzie tak szkoda :-) tak jak Chloe pisze jest wolnostojaca wiec w razie czego łatwy dostęp i wymiana :-)

Myślę, że za parę lat będzie łatwiej wydać taką kasę na baterię. Została zakupiona z zamiarem wymiany w dalszej przyszłości.

Kupiłam dziś umywalki, WC i bidet z deseczkami. Temat łazienki został prawie zamknięty.(prawie robi różnicę;))

Bardzo się cieszę bo widzę już w oddali metę.