Ślężankaaa 05.05.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Znaczy że kto się niby taki pokazał bo ja nie w temacie ???:rotfl: Też się cieszę że Was widzę dziewczynki :hug: Edytowane 5 Maja 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.05.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Lepiej pisz co nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.05.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Mam dylemat bateriowy wziąść baterie tańszą, niefirmową Czy do całej serii ale drogą Edytowane 6 Maja 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ania, podaj jakieś linki do tych baterii, bo słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.05.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 http://img842.imageshack.us/img842/2793/mi325.jpg Lub tańszahttp://img843.imageshack.us/img843/3194/65a17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.05.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Widać 2 różnice. A właściwie 3...cena ponad 1200zl w kieszeni. Nie wiem czy będę żałować, jak zobaczę jakość.Ta tańsza waży 15kg wiec chyba nie jest aż takim bublem. Myślę o tym by dać ją przed wanną wtedy nie będzie zauważalne brak zaokrąglenia przy tym pstryczku włączającym wodę. Edytowane 6 Maja 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 cholerka...one prawie identyczne 1200 roznicy to duzo...ale zeby ta tansza nie byla bublem...chociaz gwarancja powinna jakas byc na nia hmmm? w sumie i ta drozsza tez moze sie taka okazac.... matko nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.05.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 stoję przed identycznym dylematem: do prysznica inny producent i do umywalek inny - u mnie rozchodzi się o jakieś 600zł i jak znam mojego Ł to będzie trzeba brać tańszą opcję... tak jak meliska pisze, wcale nie znaczy że jak droższa to będzie bezawaryjna - to jest tylko i wyłącznie los szczęścia co do sztuki konkretnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ania... ja na Twoim miejscu bym zrobila tak jak ja robie... skoro P. wybiera opcje tansza, niech tak bedzie,.... zawsze w razie cuuus wine mozesz na niego zgonic, ze ty chcialas ta druga a jak trzeba bedzie wymienic to nie bedzie wielkie halooo to on wybieral :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ania, brałabym tańszą - obie ładne, podobne, a bateria wolnostojąca ma to do siebie, że nawet jeśli pójdzie w niej jakaś uszczelka, to nie musisz demontować wanny i łatwo sobie ze sprawą poradzisz:)Ta tańsza to ma jakąś nazwę? Bo przypomina Kohlmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.05.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ania, ja też brałabym tańszą Ostatecznie jak nawet za jakiś czas okaże się, że trzeba ją wymienić to wtedy łatwiej będzie z takiej kasy wyskoczyć niż teraz jak wydatków jest milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.05.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Decyzja zapadla bedzie tansza, nie ma odwrotu bo przelew już poszedł. Jakoś nie skacze z radosci ale nie mozna miec wszytskiego Bateria nazywa sie bardzo egzotycznie adalina:rotfl: i jest bezpańska (czyli bezfirmowa:P) Zamowiłam dziś 2 baterie axis podtynkowe do umywalki i bidetową Walcze jeszcze z umywalkam, bidetem i wc. I myślę, że najpóźniej do końca tyg zamówię już całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.05.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Karolina musisz urobić Ł To ja solidarnie trzymam strone Lukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 qzwa z ta solidarnoscia... to ja solidarnie trzymam strone dziewczyn :D:D Aniu dobra decyzja...nie bedziesz zalowac za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.05.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 qzwa z ta solidarnoscia... to ja solidarnie trzymam strone dziewczyn :D:D Aniu dobra decyzja...nie bedziesz zalowac za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont Jak mozesz mi sie sprzeciwiac, ja mysle o tym zeby Karolina miala na fajne tipsy i fryzjera a wiec trzymam strone Lukasza, za 600stowek to juz poszalec mozna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.05.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 qzwa z ta solidarnoscia... to ja solidarnie trzymam strone dziewczyn :D:D Aniu dobra decyzja...nie bedziesz zalowac za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont Tak się podśmiewamy ale niestety to prawda:sick: A jeszcze znając nasze zamiłowanie do ładnych rzeczy, których jest multum, zdążymy się jeszcze na okoliczność remontu ucueiszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jak mozesz mi sie sprzeciwiac, ja mysle o tym zeby Karolina miala na fajne tipsy i fryzjera a wiec trzymam strone Lukasza, za 600stowek to juz poszalec mozna :lol2: oooooo dzięki Endrju za troskę o mój wygląd ale fajne tipsy to ja sobie sama mogę machnąć a na fryzjera to mi Ł zawsze da każde pieniądze bo on lubi jakoś jak ja coś zmieniam z kłakami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ... za pare lat i tak trzeba bedzie zrobic remont też tak uważam - nie wyobrażam sobie że za 20-30lat będę miała te same płytki na ścianach... normalne to jest że się wymienia dlatego mówię ojcu by kładł jak leci, by za 10 lat odpadły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 stoję przed identycznym dylematem: do prysznica inny producent i do umywalek inny - u mnie rozchodzi się o jakieś 600zł i jak znam mojego Ł to będzie trzeba brać tańszą opcję... tak jak meliska pisze, wcale nie znaczy że jak droższa to będzie bezawaryjna - to jest tylko i wyłącznie los szczęścia co do sztuki konkretnej a moze te tansze tak samo ladne No ale mi pomoglyscie:P ja już zgłupiałam;) na wcześniejszej baterii kolhmana się nie zawiodłam jakościowo na prawdę super ale 1200zl to sporo kasy. Oczywiście P. stawia na tańszą, a ja nie chce później żałować i za 3lata ją wymieniać. Nie lubię takich wybór bo żaden nie jest właściwy na 100%. jesli taka różnica to nie będzie tak szkoda tak jak Chloe pisze jest wolnostojaca wiec w razie czego łatwy dostęp i wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 07.05.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Myślę, że za parę lat będzie łatwiej wydać taką kasę na baterię. Została zakupiona z zamiarem wymiany w dalszej przyszłości. Kupiłam dziś umywalki, WC i bidet z deseczkami. Temat łazienki został prawie zamknięty.(prawie robi różnicę) Bardzo się cieszę bo widzę już w oddali metę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts