Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cholerka...ja juz kupowalam te rzeczy 3 razy.... i wycofalam sie,. jak sklep moze naliczac wysylke za kazda rzecz z osobna, gdzie pisze u nich na stronie ze kupujesz wiecej a placisz raz :sick: a cena to za kazda rzecz 75zeta:sick::mad:

w ten sposob... nie mam nic oprocz stelazy :lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Juz dzisiaj drugi raz jestem nazwana glupolem... cos w tym musi byc :lol2:

No co... widze jak ten korek w zadek strzela pod wysokim cisnieniem :lol2:

ponoc bidetki sa lepsze od bidetu, bo mniej miejsca zabiera.. :rolleyes:

ja nadal przy opcji-bez.

Aniu ladne wybory...w sumie w 99%takie co u nas sie planuja :D

Lepiej pisz co nowego....:confused:

U nas pomału do przodu :) Wzięliśmy się za prace na zew. - automatyczne nawodnienie, trawa z rolki itd. W następnej kolejności deski tarasowe i wskakujemy do wew. Pomału muszę decydować się na firmę która wykona meble kuchenne, szafy, meble łazienkowe itd. :)

Gratuluję zakupów :D Bardzo ładne :yes:

...

Karolina wylewka ma 17,5cm a umywalka ma na 17cm otwor na wode(syfon) wiec mam nadzieje, ze wszystko sie zgra i nie bedzie problemow.

...

w tej Twojej umywalce korek jest powiedzmy w 1/3 jej długości od ściany licząc - właśnie tak mi się wydawało coś, bo jakby na środek umywalki trafiała to by chlapało na użytkownika, dobrze kombinuję??

Ania, pięknie dobrałaś kształty sprzętów :yes:

A Twojego trzeba na naukę do mojego J. :D w kwestii bidetu. My nie mamy, bo na początku nie chciał, a teraz trzeba by kuć 1/4 łazienki. Prędko zaczął marudzić, że nie ma. Na szczęście jest jak dołożyć bidettę przy nie wielkiej rozpierdziusze.

Dziś P zakupił tapetę do gabinetu. W UK jest dość popularna i jak ją tylko zobaczyłam to absolutnie się zakochałam. Mozna miec wątpliwości co do jakości, bo to taka typowa papierowa tapeta. Cenowo znacznie tańsza niż w PL.

[ATTACH=CONFIG]258863[/ATTACH]

O, brzózki! Lubię, widziałam na żywo i potwierdzam - można się zakochać:)