Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda34 ma te brzózki w swojej kuchni :yes:

Jest taka Niemka (chyba) – Anna Wand, która ma bardzo fajne tapety do różnych pomieszczeń. Pasy mogą być pionowe lub poziome. Są w różnych stylach i tematyce – poważne bądź dla dzieci

http://www.annawand.de/de/Bordueren/Wohnzimmer

Wall decor_Anna Wand-108.jpg Wall decor_Anna Wand-107.jpgBordüre AM SEE anna wand®.jpgBordüre BIG CITIES anna wand®.jpgWall decor_Anna Wand-120.jpg

Edytowane przez pestka56

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fajne te tęczowe tapetki-paseczki w linku :)

lampa - ładniutka - ja nie umiem się zająć lampami...

raz miałam wtopę i teraz za nic nie kupię żadnej póki meble nie będą stały :-P

Mnie jakoś z lampami nie po drodze - kompletnie nie umiem się zabrać za ten temat - jakby podliczyć wszystkie spoty, ledy itd. wyjdzie tego tyle, że skutecznie odkładam zgłębianie wiedzy.

Help!:lol2:

Zdecydowaliśmy, że zamówimy teraz drzwi wewnętrzne.

O ile na dół drzwi będą w kolorze ciemny orzech (dopasowane do drzwi i okien) to co do drzwi na gorze nie jestem pewna:confused:

Zastanawiam się czy maja być w kolorze podłogi:confused:ba5f26af019ddd50_17807.jpg

Czy białe (tak pierwotnie zdecydowaliśmy)drzwi-wewnetrzne-uls-m-lis-unilac-szyba-biale.jpg

Oboje jesteśmy zgodni, że panele na górze będą pierwsze do wymiany (za parę lat off kors), wiec później może być problem z dopasowaniem podłogi do drzwi (jeśli wstawiamy pod ich kolor)

A może wstawić drzwi pod kolor schodów ?

Spanikowalam!

A tak wygląda hol gory

[ATTACH=CONFIG]259611[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]259612[/ATTACH]

Edytowane przez owcaania