Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OWCAANIA

jak piszesz o schodach to tak jakbyś ich nienawidziła, chciała wyrzucić z domu, itd.

Wrzuć na luz są bardzo ładne.

Nie mam pomysłu, ale jeśli planujesz nowoczesne wnętrze, to ja bym za nimi postawiła coś szklanego, może chromowanego, żeby tam lśniło i rozjaśniło ten kolor (nielubiany) drewna.

I na pewno ja! nie dałabym im żadnego tła z kamieni, bo będzie za dużo ( ale to moje zdanie), biała ściana to raz, a dwa chwila moment będą obok nich drzwi i zobaczysz, że dużo się zmieni.

:hug:

Chociaż jak się temy przyglądam, to może faktycznie przemalować je na czarno? ( mój M mówi, że ja wszędzie bym tylko kolor czrny widziała z dodatkiem kryształków - no cóż, tak mam )

Wyglada super (moi rodzice odetchneli z ulga :p bo chyba kolejnych lamentow by nie zniesli ;) )

I na chwile wrzucam fotke domu z zew. ( Balaganu nie umiem wytlumaczyc :bash: - sama sie przerazilam ;))

Chloe i kto ma wiekszy dakar na podworku?

Drzwi super - co to za firma, jeśli to nie tajemnica? Wydaje mi się, że gdzieś je już widziałam:)

Ania, a masz rzekę i 3 mosty? Bo ja mam:P

edit. usunęłam Twoje zdjęcia, bo nie mogłabyś się ich pozbyć w moim poście;)

Czy w waszych okolicach jest dużo problemów za złodziejstwem ?

Troche historii juz slyszalam na temat wlaman... A niestety jedna z nich nie byla tylko plotka.

Chloe na podobnym etapie do Ciebie wrzucalam sporo fotek z zew., pozniej je usunelam, ale tak jak mowisz to nigdy nie zniknie z sieci.

Zawsze mozesz nam na prv wysylac fotki :D A my pomozemy w dylematch elewacyjno- ogordowych