_Chloe_ 09.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dokarmiłam się pięknymi inspiracjami:) Co do krzeseł, to chyba pomieszałabym co najwyżej w kolorach albo dała ze dwa inne ale nie stylizowanymi na stare. Może jakieś poczciwce z lat 60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 18.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 OWCAANIA jak piszesz o schodach to tak jakbyś ich nienawidziła, chciała wyrzucić z domu, itd. Wrzuć na luz są bardzo ładne. Nie mam pomysłu, ale jeśli planujesz nowoczesne wnętrze, to ja bym za nimi postawiła coś szklanego, może chromowanego, żeby tam lśniło i rozjaśniło ten kolor (nielubiany) drewna. I na pewno ja! nie dałabym im żadnego tła z kamieni, bo będzie za dużo ( ale to moje zdanie), biała ściana to raz, a dwa chwila moment będą obok nich drzwi i zobaczysz, że dużo się zmieni. Chociaż jak się temy przyglądam, to może faktycznie przemalować je na czarno? ( mój M mówi, że ja wszędzie bym tylko kolor czrny widziała z dodatkiem kryształków - no cóż, tak mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 18.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Wiesz widziałam gdzieś zdjęcie z krzesłami duchami i wyszło strasznie kiczowato. Ktoś postawił je w pomieszczeniu gdzie był oprócz szarości kolor zielony czarny i biały, raczej bym do nich bardzo ostrożnie podchodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 18.11.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Zastanawiam się nad Twoimi betonami i nawet mi pasują do tych schodów. Ale ja o tym stylu mam zero wiedzy. Natomisat zajrzyj do Oli Never Ending Story... jak dla mnie dla laika w tym temacie to ona kocha betony i potrafi je wpasować wszędzie. Zapytaj może Ci coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 19.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Najlepsza krowa z dziurką Jaką funkcję ma pełnić w domku?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.11.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dla mnie rameczki są the best:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.11.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Krowa z dziurka jest na mleko do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 krówka to pewnie będzie pełna mleka do kawki słodka jest edit: zgadłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.11.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tak, zgadlas:wave: A z nowosci budowalanych to podobno drzwi juz stoja na swoim miejscu A w przyszlym tyg wchodzi nasz ulubiony majster z obrobka elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ślad zostawiam, żeby wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tak, zgadlas:wave: A z nowosci budowalanych to podobno drzwi juz stoja na swoim miejscu A w przyszlym tyg wchodzi nasz ulubiony majster z obrobka elewacji Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.11.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Śliczne ramki kupiłaś!! Gdzie i za ile? A krowę mam podobną tylko ma czarne łaty , wygląd podczas lania mleka ........... bezcenny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ...A z nowosci budowalanych to podobno drzwi juz stoja na swoim miejscu ... wreszcie!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ... I na chwile wrzucam fotke domu z zew. .. a czemu tylko na chwilę? nie chcesz być rozpoznana przez sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Wyglada super (moi rodzice odetchneli z ulga bo chyba kolejnych lamentow by nie zniesli ) I na chwile wrzucam fotke domu z zew. ( Balaganu nie umiem wytlumaczyc - sama sie przerazilam ) Chloe i kto ma wiekszy dakar na podworku? Drzwi super - co to za firma, jeśli to nie tajemnica? Wydaje mi się, że gdzieś je już widziałam:) Ania, a masz rzekę i 3 mosty? Bo ja mam:P edit. usunęłam Twoje zdjęcia, bo nie mogłabyś się ich pozbyć w moim poście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Przez zlodzieji;) o patrz - o tym nie pomyślałam... dobrze gadasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No to już wiem, skąd je znam - też będę kupować Cala - chyba kolekcję arktyczną Szczerze mówiąc już rozmawiam z firmami ochroniarskimi - takiego mam stracha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Czy w waszych okolicach jest dużo problemów za złodziejstwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Zalozylam, ze skoro pokazuje srodek domu to zew. juz To tak jak ja - nie mogę się złamać, tym bardziej, że w sieci nic nie ginie - nawet jeśli coś usuniesz, to zostają ślady - a to ktoś podlinkował, a to skopiował itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.11.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Czy w waszych okolicach jest dużo problemów za złodziejstwem ? Troche historii juz slyszalam na temat wlaman... A niestety jedna z nich nie byla tylko plotka. Chloe na podobnym etapie do Ciebie wrzucalam sporo fotek z zew., pozniej je usunelam, ale tak jak mowisz to nigdy nie zniknie z sieci. Zawsze mozesz nam na prv wysylac fotki A my pomozemy w dylematch elewacyjno- ogordowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts