asiazett 12.05.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ania, my mamy białe drzwi i choć to była spontan decyzja, na gorąco w LM to uważam, że jedna z lepszych Drzwi się czyści bardzo łatwo, samą wodą To, że raz na jakiś czas trzeba je przelecieć to jest 10 minut na cały dom i uwierz mi - rzadziej niż ściany Myślę, że u Ciebie nie będzie efektu szpitalnej sterylności, bo przecież masz ciepły kamień na ścianie, inny kolor podłogi... Tak z teoretycznego punktu widzenia, kiedyś stolarz powiedział mi, że stolarka w domu dzieli się na poziomą (podłogi) i pionową (okna, schody, drzwi...) i jedna z drugą nie musi mieć nic wspólnego, byle w obrębie grupy współgrało (dlatego też mam białe schody ) Obawiam się, że jak do koloru podłogi, koloru schodów dodasz jeszcze kolejny odcień drewna na drzwiach to dopiero będą tańce hulańce. A z kolei drzwi w kolorze schodów to za ciemno Z resztą ja ostatnio gniewam się bardzo z ciemnym drewnem to może jestem nieobiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ... Tata proboje przeforsowac drzwi w kolorze okien(orzech) , bo mowi, ze nawet jesli cos uderzy w biale drzwi to widac zaraz odpryski ... Które łatwo zakamuflować lakierem do paznokci, czy kolektorem Ale już ciiiiiiicho. Nic nie mówię . Dojrzewaj swoją decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 uważam że opcja innych drzwi w środku kotłowni powinna być raczej oczywista są dwukolorowe okna to mogą być i drzwi przecież - no problemo... u mnie kotłownia (groszek) ma białe ściany pomalowane! i takie mają zostać bo sobie tak Ł wymyślił... no ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.05.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 U MNIE TEZ beda biale ,teraz mam biale tez ,a myje je rzadziej niz okna ,co nie znaczy ze sa brudne,kiedys uwielbialam drzwi "polskie"w kolorze drewna ,ale kolezanka mi uswiadomila ze jak wchodzi sie do domu to widzi sie TYLKO drzwi,na poczatku nie rozumialam o co jej chodzi a teraz juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja mam jedne drzwi inne w całym domu to są drzwi z garażu do praktycznie salonu i nie wygląda to źle - wiadomo, że to garaż i wymaga mocniejszych drzwi niż tych samych co wszędzie (tzw. wewnętrzno - zewnętrzne ) W garderobach też mam zasłonki, a nie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Owieczka...ale do kotlowni to drzwi techniczne czy tez przeciwpozarowe mam nadzieje, ze wybierasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nie mam pojęcia, co to takiego. Mnie się zamarzyły takie drzwi, że trzeba będzie mocno pokombinować z listwami, żeby to jakoś do domu dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.05.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Wklej fociaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.05.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Na fotce poglądowej wyglądają fatalnie, na żywo zachwycaliśmy się. Widziałam pewnie z setkę drzwi i tylko te są ok - szaleństwo, nie? Szukałam czegoś, co trochę złagoci nowoczesnosć wnętrz - wiesz, u mnie taki mix się zapowiada. Ościeżnice mają być gładkie - będziemy dobierać inne.http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/841/9pzku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mnie razi po oczach wiec musze wytezyc wzrok i przy okazji przymruzyc oczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ale piekne! Jaka to firma!? Ja aktualnie zmienilam na drzwi dre, dostalam dzis piersze wyceny:D i czekam na kolejne. Ania,nie wiem,a Voxie są i nazywają się Classic coś tam. Tylko wiesz, jak kupię takie, to będzie trzeba dać listwę z frezem (na szczęście są ładne - Ivy pokazywała u siebie), żeby było nawiązanie..Oby tylko udało się to wszystko pogodzić ze schodami na przykład - te jak wiadomo do tradycyjnych nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mnie razi po oczach wiec musze wytezyc wzrok i przy okazji przymruzyc oczeta Mel ale co - że takie straszne, czy tak jasno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mel ale co - że takie straszne, czy tak jasno? zdjecie razi po oczach...za jasne...a ja okularnica zaledwie od 3lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 zdjecie razi po oczach...za jasne...a ja okularnica zaledwie od 3lat Jak będę w sklepie, cyknę na żywo:) Tylko nie wiem,kiedy dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 15.05.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Wiem ze POL SKONE maja model Etiuda w roznych konfiguracjach szkla i roznych okleinach http://www.nowytarg.majsterplus.com/public/zasoby/pw/zdjecia/etiuda_a1_kasztan_royal_polskone_0.jpg http://www.budnet.pl/static/article_images/normal/POL_SKONE_etiuda_lux_model_A02_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hej Gosiu:hug: Mam już wstępne wyceny drzwi, teraz pozostaje tylko przyjęcieć do PL i dograć szczegóły. Jakie macie typy drzwi do garderoby? Ja się waham między szklanymi a takimi jak do pokoji. U mnie w projekcie były składane na pół i zrobiliśmy pod nie duży otwór, a później zobaczyłam, jak fajnym rozwiązaniem jest lustro na wewnętrznej stronie drzwi do garderoby, więc będziemy zmniejszać otwór i robimy drzwi pokojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.05.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 U mnie przesuwne wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 19.05.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hej Gosiu:hug: Mam już wstępne wyceny drzwi, teraz pozostaje tylko przyjęcieć do PL i dograć szczegóły. Jakie macie typy drzwi do garderoby? Ja się waham między szklanymi a takimi jak do pokoji. Hej ja we wszystkich garderobach mam takie same drzwi jak w calym domu, Tez myslalam o szklanych ale teraz ie zaluje bo sie nie odrozniaja od pozostalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 19.05.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Które łatwo zakamuflować lakierem do paznokci, czy kolektorem Ale już ciiiiiiicho. Nic nie mówię . Dojrzewaj swoją decyzję pomysł z lakierem i korektorem genialny, podkradam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.05.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Drzwi do garderób nie mam wcale Mam kolorowe zasłonki. Gdybym robiła drzwi to pewnie takie same jak wszędzie, żeby sobie nie utrudniać i nie podrażać, ale jakbym miała więcej czasu i więcej pieniędzy to chętnie bym szklane drzwi klepnęła - no to rozjaśniłam Co do przyjazdu do PL to poza "smutną rzeczywistością z życia codziennego" (w tym miejscu ), przecież widzę, że się cieszysz i żadne samemu podejmowanie decyzji Ci nie straszne , tym bardziej, że pewnie trzon wizji już jest. A jestem przekonana, że na końcu P. będzie dumny z Ciebie i Twoich decyzji - tym bardziej, że właśnie samodzielnych I przy okazji unikniecie różnicy zdań (ewentualnej - oczywiście) No ale z łóżkiem to już http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts