Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo mi się podoba łazienka biało-drewniana, minimalistyczna trochę skandynawska. Juz mam calosc w glowie rozplanowaną.

Nie zaryzykuję prawdziwego drewna. Płytki będą łatwiejsze w utrzymaniu, nie będę biegała do łazienki co chwilę wycierając każdą kroplę wody z podłogi, nie będę ich co roku impregnowac.

Widziałam kilka porządnych imitacji ale cena od 200zl w zwyż...:bash:

Ivy dzięki za link wygląda to super ale nie wiem czy u mnie w mieście zobaczę to na żywo a zdecydowanie przed podjęciem decyzji bym chciała.

Płytki drewnopodobne to temat rzeka i może z tego wyjść tandetny efekt (patrz moja pralnia).

Ja planuje dać wymiar około 1 m na 15cm może z kolekcji wood ITALGRANITI.

Łazienkę pokażę dopiero jak będzie w 100% gotowa (czyli z każdym detalem) może na koniec sierpnia. Wtedy ocenicie jak wyszło.

Ivy dzięki za link wygląda to super ale nie wiem czy u mnie w mieście zobaczę to na żywo a zdecydowanie przed podjęciem decyzji bym chciała.

Płytki drewnopodobne to temat rzeka i może z tego wyjść tandetny efekt (patrz moja pralnia).

.

a nie masz gdzies w okolicy Komfortu ?? tam powinno być :yes:

A zdjęcia pralni gdzieś były ??

Komfort mam, wyślę zaraz tatę żeby mi obadał to!

Ale czy efekt tych paneli nie będzie jak przy płytce drewnopodobnej?

Ivy pralni nie wklejam bo aż siara!:yes::rotfl: na żywo wygląda to lepiej ale na zdjęciach. ..:sick:

Zobaczyć zawsze można :-) QS ma ładne te kolekcję wiec moze te tez fajnie wyglądaja. Wszystko zależy jaki efekt tym drewnem chcesz osiągnąć :cool:

Kochana przytulam mocno :hug::hug:

Wstaw fotki pralni.co ci szkodzi.

właśnie, co Ci szkodzi :-)

fakt..pieknie to wyglada..

ale ja to az ciary mam na sama mysl o plytkach drewnopodobnych... czuje przesyt ich.. na forum sa wszedzie...

w sumie biale kuchnie tez :lol2: ale to juz inna innosc ;)

mnie nie przekonasz.. pochwalic pochwale jak wyjdzie ladnie...

nononono - wypraszam sobie :p ja bylam prawie pierwsza ;) potem na fm sie posypaly ;)

i swoich drewnopodobnych bym na inne nie zamienila :)