Mmelisa 20.05.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No ale z łóżkiem to już http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif No jak to co? dmuchane lub materac na poczatek taki maly zarcik Witam i o zdrowko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dlaczego skoro nie lubisz drewnopodobnych fundujesz je sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ania pytam podobnie jak Asia... skoro nie lubisz plytek drewnopodobnych to dlaczego je wybierasz?? ja tez nie lubie, wiec nawet nie mysle o takim wyborze... pamietaj, ze bedziesz na nie musiala pozniej patrzec, wycierac itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Bo mi się podoba łazienka biało-drewniana, minimalistyczna trochę skandynawska. Juz mam calosc w glowie rozplanowaną. Nie zaryzykuję prawdziwego drewna. Płytki będą łatwiejsze w utrzymaniu, nie będę biegała do łazienki co chwilę wycierając każdą kroplę wody z podłogi, nie będę ich co roku impregnowac. Widziałam kilka porządnych imitacji ale cena od 200zl w zwyż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Owieczka... forumowa Reni1980 ma w lazience drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Wiem i uwielbiam jej łazienkę ale mi brak odwagi na prawdziwe drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Wiem i uwielbiam jej łazienkę ale mi brak odwagi na prawdziwe drewno. a może to http://www.quick-step.com.pl/laminat/lagune?RangeId=Flooring_RangeSummary%2f3955dbc7-ff01-4e97-99ba-aca890de4bb4&FloorTypeId=Flooring_FloorType%2f005_QS_Laminate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 fakt..pieknie to wyglada.. ale ja to az ciary mam na sama mysl o plytkach drewnopodobnych... czuje przesyt ich.. na forum sa wszedzie... w sumie biale kuchnie tez ale to juz inna innosc mnie nie przekonasz.. pochwalic pochwale jak wyjdzie ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ivy!!!! boskie!!! wszystkie tylko ciekawe jak to wyglada w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.05.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ania - mnie się wydaje, że za dużo się naczytałaś na forum - że drewnopodobne są złe i że to obciach - Twoja łazienka nie będzie obciachem - jak ktoś ma gust, to i z płytką drewnopodobną osiągnie efekt:yes: Słuchaj siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Anetka.. ja swoja wypowiedz kieruje nie forum...a samym faktem ze sie nie podobaja mi osobiscie te plytki.. w salonach jak widzialam to sorki..ale nie przemawia to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoska.jedynak 20.05.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Moja kumpela zrobila u siebie w mieszkaniu drewniana podloge:) ja chyba bym się bardziej bala ryzykować płytkami drewnopodobnymi niż drewnem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Moja kumpela zrobila u siebie w mieszkaniu drewniana podloge:) ja chyba bym się bardziej bala ryzykować płytkami drewnopodobnymi niż drewnem:) a to czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ivy dzięki za link wygląda to super ale nie wiem czy u mnie w mieście zobaczę to na żywo a zdecydowanie przed podjęciem decyzji bym chciała. Płytki drewnopodobne to temat rzeka i może z tego wyjść tandetny efekt (patrz moja pralnia).Ja planuje dać wymiar około 1 m na 15cm może z kolekcji wood ITALGRANITI. Łazienkę pokażę dopiero jak będzie w 100% gotowa (czyli z każdym detalem) może na koniec sierpnia. Wtedy ocenicie jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ivy dzięki za link wygląda to super ale nie wiem czy u mnie w mieście zobaczę to na żywo a zdecydowanie przed podjęciem decyzji bym chciała. Płytki drewnopodobne to temat rzeka i może z tego wyjść tandetny efekt (patrz moja pralnia). . a nie masz gdzies w okolicy Komfortu ?? tam powinno być A zdjęcia pralni gdzieś były ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) Aktualnie odliczam:wave: w czwartek lece do Polski. Musze znow podjac sama wiele decyzji i do tego zmierzyc sie z smutna rzeczywistoscia z zycia prywatnego:( Kochana przytulam mocno :hug: Wstaw fotki pralni.co ci szkodzi. Edytowane 20 Maja 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Komfort mam, wyślę zaraz tatę żeby mi obadał to! Ale czy efekt tych paneli nie będzie jak przy płytce drewnopodobnej? Ivy pralni nie wklejam bo aż siara! na żywo wygląda to lepiej ale na zdjęciach. .. Zobaczyć zawsze można QS ma ładne te kolekcję wiec moze te tez fajnie wyglądaja. Wszystko zależy jaki efekt tym drewnem chcesz osiągnąć Kochana przytulam mocno :hug: Wstaw fotki pralni.co ci szkodzi. właśnie, co Ci szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 fakt..pieknie to wyglada.. ale ja to az ciary mam na sama mysl o plytkach drewnopodobnych... czuje przesyt ich.. na forum sa wszedzie... w sumie biale kuchnie tez ale to juz inna innosc mnie nie przekonasz.. pochwalic pochwale jak wyjdzie ladnie... nononono - wypraszam sobie ja bylam prawie pierwsza potem na fm sie posypaly i swoich drewnopodobnych bym na inne nie zamienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ann ! Zmieniłaś avatar ???!!! Ales Ty podobna do Różczki !!! NO WŁASNIE !!!! CO CI SZKODZI ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ann ! Zmieniłaś avatar ???!!! Ales Ty podobna do Różczki !!! NO WŁASNIE !!!! CO CI SZKODZI ????????????????? do rozczki? eeee...to moze tylko przez to ujecie ja do nikogo nie jestem podobna ale ze mi cos szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts