asiazett 20.05.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ... ale ze mi cos szkodzi? No papierosy szkodzą Ty może do nikogo, za to sobowtóra jednego masz. Kolor włosów się tylko nie zgadza. Ale podrośnie to się może farbować będzie Owcyani nie zaszkodzi pralni pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No papierosy szkodzą Ty może do nikogo, za to sobowtóra jednego masz. Kolor włosów się tylko nie zgadza. Ale podrośnie to się może farbować będzie Owcyani nie zaszkodzi pralni pokazać moja malinka to przeca klon tatusia (no i troche mamusi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ann juz mi koparka opadła u Asi! Pralni nie pokazuję bo miałam z nią dużo dramatu, byłam bliska kucia płytek, ale mi już przeszło, tam gości zapraszać nie będę, ani za dużo czasu nie spędzę. A większość ścian zostanie zasłonięta szafami na wymiar. Płytki były okrutnie tanie (na ścianę 12zl za m) i takie było kryterium.Nie ma na prawdę co pokazywać ale jak się uprzecie to wkleję fotkę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ann juz mi koparka opadła u Asi! Pralni nie pokazuję bo miałam z nią dużo dramatu, byłam bliska kucia płytek, ale mi już przeszło, tam gości zapraszać nie będę, ani za dużo czasu nie spędzę. A większość ścian zostanie zasłonięta szafami na wymiar. Płytki były okrutnie tanie (na ścianę 12zl za m) i takie było kryterium. Nie ma na prawdę co pokazywać ale jak się uprzecie to wkleję fotkę wieczorem. grunt to dobre ujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 nononono - wypraszam sobie ja bylam prawie pierwsza potem na fm sie posypaly i swoich drewnopodobnych bym na inne nie zamienila uuupsss... wlej jej..wlej i niech wypluje te slowa, i to juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Owieczka nie rob takich paneli pliiiis... zobacz jak fugi nie smacznie wygladaja mam nadzieje, ze nie urazilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Paneli czy plytek?Fuga jest za jasna to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Oj tam zaraz- płytki na ścianie nie powalają ale też nie są jakieś straszne - to pralnia przecież - ludzie mają gorzej w łazienkach.Ups... albo nie mają nawet łazienki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Widzę Owieczka, że bardzo wzięłaś sobie do serca... grunt to dobre ujecie... kilka minut mi zajęło rozszyfrowanie co jest co Te drewnopodobne nie są złe. A te maziajowate... pewnie Cię to nie pocieszy ale w podobnym klimacie mój tatuś kiedyś urządził łazienkę, a ja potem w tym mieszkaniu z nową łazienką mieszkałam przez 5 lat. Uraz psychiczny do brązów w łazienkach mam do dzisiaj A panele mi się bardzo podobają - na pewno fajniejsze niż płytki i pewnie tańsze. Ja bym zaryzykowała no a przynajmniej nie przekreślała pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Paneli czy plytek? Fuga jest za jasna to fakt. Chodzilo mi o plytki drewnopodobne, zebys nie powtarzala w lazience masz w pralni wiec styknie:rolleyes: Pralnie zagospodarujesz i bedzie miodzio, tym sie nie przejmuj.. Jestesmy w temacie podlogi w lazience... ojjjj Owieczka wiem jak to jest bo u mnie ten sam problem-jak cos wybrac skoro jestesmy ponad 1200km plus morze od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.05.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie jest tak strasznie , w końcu to PRALNIA! a nie salony. A ktos tu komuś miał doooooopę zlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.05.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie ma sie co spinac i wybierac na szybkiego. Zreszta nie wiadomo czy plytki bylyby na stanie bo czasem trzeba czekac kilka dni na realizacje zamowienia.Wybierzesz sobie na spokojnie a za 3 msc przyjedziesz tylko dopilnowac roboty No chyba ze majster wejdzie w piatek i zacznie od izolacji i zabudowy geberitow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Oj Gupi wizair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Biedna owca Jak będziesz leciała nad Wawą, to machnij futrem, co ? O której, mozna się Ciebie spodziewac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 OJ, przypomnialaś mi tym machaniem futrem, o owcach arabskich tuż przed Ramadanem To jest o ich ogonach tak wielkich i ciężkich od nagromadzonego tłuszczu, że strach patrzeć. Biedne owce ciągną je za sobą na dwukołowych wózeczkach. Jak pierwszy raz zobaczyłam, byłam gotowa turlać się ze śmiechu, a potem przyszła refleksja, że one przecież cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.05.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Oj tak... z wiosna nastepuje zawsze zmiana godzin lotow..mozna sie niezle nadziac na tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.05.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 czyli zamiast rano będziesz dopiero wieczorem? a u Ciebie to płytki są od ręki dostępne? jakbyś miała jeszcze jeden dzień to by faktycznie dużo zmieniło? u mnie w mieście płytki od ręki to tylko w Casto, w sklepach płytkowych tylko na zamówienie - min 3 dni czekania dlatego tak lubię markety Obi, Leroy itd bo tam od ręki kupuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.05.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Moj brat czekal na plytki 2 tygodnie. dlatego ja z moim myslimy juz, czy czasem nie zamawiac te co od poczatku wpadly nam w oko i nie szukac innych. pozniej i tak sie tego nie bedzie zauwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.05.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 U nas tak samo 2, czasem 4 tygodnie. Czasami coś jest na magazynie ale jak się kupuje kilka rzeczy, zawsze znajdzie się coś, na co trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.05.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Tak zgadza się zwykle się czeka, ale majster chciał zacząć od przeróbki wody, stelaży, gładzi na ściany itd. Wiec akurat mogłoby się zgrać w czasie. Ja na płytki do dolnej łazienki czekam 4 dni a na inne do 2 tyg. A tak siedzę na lotnisku i tracę cenny czas. Dostałam trochę motywacji od P ()wiec może zepne tylek i jednak coś wybiorę do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts