Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No :yes: papierosy szkodzą :p

Ty może do nikogo, za to sobowtóra jednego masz. Kolor włosów się tylko nie zgadza. Ale podrośnie to się może farbować będzie :lol2:

Owcyani nie zaszkodzi pralni pokazać ;)

moja malinka to przeca klon tatusia (no i troche mamusi) :)

Ann juz mi koparka opadła u Asi!

Pralni nie pokazuję bo miałam z nią dużo dramatu, byłam bliska kucia płytek, ale mi już przeszło, tam gości zapraszać nie będę, ani za dużo czasu nie spędzę. A większość ścian zostanie zasłonięta szafami na wymiar. Płytki były okrutnie tanie (na ścianę 12zl za m) i takie było kryterium.

Nie ma na prawdę co pokazywać ale jak się uprzecie to wkleję fotkę wieczorem.

Ann juz mi koparka opadła u Asi!

Pralni nie pokazuję bo miałam z nią dużo dramatu, byłam bliska kucia płytek, ale mi już przeszło, tam gości zapraszać nie będę, ani za dużo czasu nie spędzę. A większość ścian zostanie zasłonięta szafami na wymiar. Płytki były okrutnie tanie (na ścianę 12zl za m) i takie było kryterium.

Nie ma na prawdę co pokazywać ale jak się uprzecie to wkleję fotkę wieczorem.

grunt to dobre ujecie... ;)

Widzę Owieczka, że bardzo wzięłaś sobie do serca...

grunt to dobre ujecie... ;)

kilka minut mi zajęło rozszyfrowanie co jest co :lol2:

Te drewnopodobne nie są złe. A te maziajowate... pewnie Cię to nie pocieszy ale w podobnym klimacie mój tatuś kiedyś urządził łazienkę, a ja potem w tym mieszkaniu z nową łazienką mieszkałam przez 5 lat. Uraz psychiczny do brązów w łazienkach mam do dzisiaj :p

A panele mi się bardzo podobają - na pewno fajniejsze niż płytki i pewnie tańsze. Ja bym zaryzykowała :yes: no a przynajmniej nie przekreślała pomysłu ;)

Paneli czy plytek?

Fuga jest za jasna to fakt.

Chodzilo mi o plytki drewnopodobne, zebys nie powtarzala w lazience :)

masz w pralni wiec styknie:rolleyes:

Pralnie zagospodarujesz i bedzie miodzio, tym sie nie przejmuj.. :)

Jestesmy w temacie podlogi w lazience... ojjjj Owieczka wiem jak to jest bo u mnie ten sam problem-jak cos wybrac skoro jestesmy ponad 1200km plus morze od domu ;)

Nie ma sie co spinac i wybierac na szybkiego. Zreszta nie wiadomo czy plytki bylyby na stanie bo czasem trzeba czekac kilka dni na realizacje zamowienia.Wybierzesz sobie na spokojnie a za 3 msc przyjedziesz tylko dopilnowac roboty :-)

No chyba ze majster wejdzie w piatek i zacznie od izolacji i zabudowy geberitow?

OJ, przypomnialaś mi tym machaniem futrem, o owcach arabskich tuż przed Ramadanem :( To jest o ich ogonach tak wielkich i ciężkich od nagromadzonego tłuszczu, że strach patrzeć. Biedne owce ciągną je za sobą na dwukołowych wózeczkach.

Jak pierwszy raz zobaczyłam, byłam gotowa turlać się ze śmiechu, a potem przyszła refleksja, że one przecież cierpią.

czyli zamiast rano będziesz dopiero wieczorem?

a u Ciebie to płytki są od ręki dostępne? jakbyś miała jeszcze jeden dzień to by faktycznie dużo zmieniło?

u mnie w mieście płytki od ręki to tylko w Casto, w sklepach płytkowych tylko na zamówienie - min 3 dni czekania

dlatego tak lubię markety Obi, Leroy itd bo tam od ręki kupuję :) :)

Tak zgadza się zwykle się czeka, ale majster chciał zacząć od przeróbki wody, stelaży, gładzi na ściany itd. Wiec akurat mogłoby się zgrać w czasie. Ja na płytki do dolnej łazienki czekam 4 dni a na inne do 2 tyg.

A tak siedzę na lotnisku i tracę cenny czas. Dostałam trochę motywacji od P (:hug:)wiec może zepne tylek i jednak coś wybiorę do soboty...