_Chloe_ 28.05.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nie musisz mnie przekonywać, toż to widać, że piękna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.05.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ania łazienka zapowiada się bosko!!!!!!!!!!!! Piękna będzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ojaaaa ale sie roobi po cichutku zazdraszczam..pozytywnie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.05.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 powiedz mi na jakiej wysokości teraz od podłogi zaczyna Ci się to okno dachowe???? i jaki ono ma wymiar?? ta wnęka to korytarz? ja bym dała na czarno . u mnie pokoje też już Ł pomalował na biało wszystkie... zostanie tylko ostatni raz opryskać jak już podłogi będą... choć ja ciągle się zastanawiam czy jednak nie dać dzieciom kolorowych ścian? już widzę uradowanego męża z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.05.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ania jakimi farbami malujecie? Na scianach to samo co sufity czy moze dalas cos bardziej cieplejszego? Pomaluj wneke na czarno -bedzie slicznie ) W kilku domkach widzialam juz takie rozwiazanie i efekt jest rewelacyjny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.05.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ... A co sądzicie o sufitowe wnęce malować ja na ciemno? ... ta wnęka to korytarz? ja bym dała na czarno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.05.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 U nas gosc proponuje fluggera flutex 5 .To jest mat ale nie wiem czy mi sie podoba bo nie widzialam ) Zreszta chyba najpierw powinnam zrobic podlogi i lazienki a pozniej myslec o malowaniu zeby ten bialy nie zrobil sie finalnie szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wnęki na suficie nie malowałabym na bardzo ciemno. Jest na to za szeroka. Zrobi się po prostu czarny pas. Ale możesz ją nieco przyciemnieć na średnio szary, a wtedy nabierze głębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.05.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja właśnie u siebie będę miała takie wnęki, tylko węższe i planuję pomalować je na grafit albo czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.05.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Pesteczko a mozesz doradzic u mnie (Ania wybacz za prywate ) Tez chcialam wymalowac te wneki na czarni bo sa dosc plytkie i myslalam zeby je "poglebic" .Beda podswietlane ledem ukrytym z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jak są wąskie, efektem malowania na bardzo ciemno będzie maskowanie głębokości. Powstaje wtedy wrażenie, że jest głębiej niż jest. Szczególnie gdy reflektorki są zapalone. We wnęce będzie jeszcze ciemniej - czarna dzura Płytka i szeroka wnęka da wizualnie pas na suficie na dotatek światło będzie się w takiej wnęce rozlewać. Dlatego najlepiej albo zzostawić w kolorze reszty sufitu, albo tylko lekko przuciemnić. W takiej wnęce, jeśli podłoga jest drewniana , fajnie by wyglądało to samo drewno położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ja bym nie malowala na czarno czlowiek pozniej bedzie siedzial i zerkal w ten sufit, jakby nie bylo czegos bardziej interesujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.05.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Mel ty jesteś maniakiem bieli:) No ale prawdy w tym trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.05.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Prosiem baldzo:białahttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/19c56ae1b290.jpgi czarnahttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a49507b3dd4.png oraz ekstremum;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/577c874b048b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 tak ja maniakiem bieli nie do konca tak jest... ale nie widzi mi sie sufit z dodatkiem koloru.. czasami fajnie to wychodzi jak jest malo tej wneki... juz sama wneka zrobiona na oswietlenie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.05.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Oki zrozumiałam przesłanie będzie biało czyli tak jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja rowniez dziekuje za porady i pewnie tez pozostane przy bieli chociaz bardzo kusil ten czarny;) Ania jak Twoja łazienka? Jestes jeszcze w Pl czy juz wrocilas na wyspe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.06.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Od tygodnia jestem w UK. A łazienka dzisiaj się kończy. Oczywiście muszę jeszcze zamówić lustro, blat pod umywalki, i obudowę "szafy" wc i bidetu u stolarza. Na efekt końcowy trzeba jeszcze poczekać. Dostałam wczoraj wstępną wycenę tapicerowanej ściany, uszz znowu okrągła sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 To tylko po to, żeby nie robić sobie problemu przy wydawaniu drobnej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.06.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Owca zniknęła.. Może nowe buty kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts