Mmelisa 05.06.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Oszalałam - Jezu, jak mi się podoba ta inspiracja! I lampy! Takie mniej więcej chcę) ! Jezus z tym nie ma nic wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.06.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Poprawiam -o Owco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ojj Chloe... to tylko taki zarcik..glupawka mi do glowy uderza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.06.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 tą pierwszą inspirację znam - uwielbiam w niej to wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkie lustro OWCA ALE WANNA SIĘ PREZENTUJE WYBORNIE!!! //ośmielam się przypomnieć o wymiarach okna - wygląda na spore całkiem// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 fakt...okno szerokie w lazience...fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ojj Chloe... to tylko taki zarcik..glupawka mi do glowy uderza... Dżizas- może tak będzie lepiej? Owieczkowa wanna, to było moje marzenie kształtowe -ale M. chciał zaokrągloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.06.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow04_jadalnia_3.jpg bardzo lubie to wnętrze http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow01_wnetrze_salonu_3.jpg http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow03_salon_i_kuchnia.jpg wanna :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Inspirka piękna , a łazienka zapowiada się na jeszcze piękniejszą Co jest w końcu na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.06.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na podlodze jest gres marazzi ale nie znam dokladnie nazwy plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziewuszki moje wskocze na inny temat. Jakie krzesła widziałybyście do tego stołu? Nie ukrywam, że ja jestem za tapicerowanymi/pikowanymi krzesłami z miękkich tkanin, ale do tego stołu chyba nie bardzo?! A kolor (jeśli w ogole) byłby :blat ciemny orzech, nogi stal szczotkowana. O stół możesz zapytać forumową Hazel. Takiego u niej na stronie (Hazelwood) nie widziałam, ale kto wie. Sporo dziewczyn u niej zamawiało różne meble, głównie stoły. Jeśli chodzi o krzesła, to wg mnie te tapicerowane z inspiracji są okey, ale bez podłokietników. Gumisiowa ma świetne krzesła. Wyglądają jak obszyte skórą. Coś takiego. Tylko ona ma chyba jasny turkus i bez podłokietników. Pasowałyby takie, ale wyłącznie w jasnym obiciu, bo inaczej zdominują słół: Takie na pewno bu sie nie pokłóciły Mają styl Te tylko jeśli stół będzie bardzo ciężki, jak ten: Zawsze możesz odlecieć po całości i postawić kolorowe z „królewskim oparciem”. One są proste i wąskie z wyglądu, więc skomponują się ze stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264014&d=1402057197 podobaja mi sie te lampki..co to? a krzesla? mozna wiedziec? te co owieczka powtorzyla tez fajne.. ja nie mam pomyslu na krzesla tez do siebie...moj chce jakies drewniane.. wszystko co pokazywalam jemu to slysze beee leee iiiiiii nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Krzesła, są niestety nie z polskich domów, więc u nas można co najwyżej szukać podobnych lub „inspirowanych”. Mel, lampeczki są biutyful ma maxa, ale... nie rozpoznaję dokładnie co to może być. Znam kilka podobnych Flask pendant Toma Dixona (w sklepie Indivi), nie znam ceny. Bowl glass lighting Omera Arbela, ale zapomnij bo padniesz z wrażenia widząc cenę. Stawiam na ledowe Bocci, Rain albo GLO Chloe, to też Tom Dixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Krzesła, są niestety nie z polskich domów, więc u nas można co najwyżej szukać podobnych lub „inspirowanych”.Ten loft z tapicerowanymi krzesełkami możesz, Aniu, zobaczyć tutaj http://arch.blox.pl/2012/03/PROJEKTY-WNETRZ-APARTAMENT-W-LONDYNIE-LOFTY.html Jest więcej zdjęć, także krzeseł. Mel, lampeczki są biutyful ma maxa, ale... nie rozpoznaję dokładnie co to może być. Znam kilka podobnych Flask pendant Toma Dixona [ATTACH=CONFIG]264095[/ATTACH] (w sklepie Indivi), nie znam ceny. Bowl glass lighting Omera Arbela, [ATTACH=CONFIG]264087[/ATTACH]ale zapomnij bo padniesz z wrażenia widząc cenę. Stawiam na ledowe Bocci[ATTACH=CONFIG]264099[/ATTACH], Rain albo GLO [ATTACH=CONFIG]264096[/ATTACH] Chloe, to też Tom Dixon [ATTACH=CONFIG]264094[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziekuje Pestus.. szukam szklanych kul... jedne upatrzone mam na alle... i mysle czy w tamte celowac czy cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.06.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wiecie co dziewczyny? Za mną ostatnio chodzą lampy betonowe:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.06.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 o tak, te lampki kuleczki są extra! szalenie chciałam tak u siebie, ale jakby Ł usłyszał ile ma kabelków wystawać z sufitu to by mnie utłukł hehehe chloe ale betonowe wiszące czy kinkiety? widziałam takie kinkietowe... chyba że imitacja betonu bo to cholernie ciężkie przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 o tak, te lampki kuleczki są extra! szalenie chciałam tak u siebie, ale jakby Ł usłyszał ile ma kabelków wystawać z sufitu to by mnie utłukł hehehe chloe ale betonowe wiszące czy kinkiety? widziałam takie kinkietowe... chyba że imitacja betonu bo to cholernie ciężkie przecież! Wiszące:yes: Coś jak takie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3875d5d006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A one nie są ceramiczne? Coś chyba czytałam. Mel, szukałyśmy kulek z Mari. Gdzieś to mam zapisane. Muszę odkopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Owieczka mebelki wygladaja na fajne...ale nie udzielam sie w podpowiedzi bo poczytalam sobie jakis czas temu opinie o BRW na forum..moja noga tam nie stanie znowu meliska robi zamieszanie..ja tylko daje cynk... to cos jak z bodzio ikea jest o wiele lepsza... no ale to Wasz wybor.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Moja noga postała kiedyś z ciekawości i szybko wyszła popieram Mel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts