Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewuszki moje wskocze na inny temat.

Jakie krzesła widziałybyście do tego stołu? Nie ukrywam, że ja jestem za tapicerowanymi/pikowanymi krzesłami z miękkich tkanin, ale do tego stołu chyba nie bardzo?!

A kolor (jeśli w ogole) byłby :blat ciemny orzech, nogi stal szczotkowana.

O stół możesz zapytać forumową Hazel. Takiego u niej na stronie (Hazelwood) nie widziałam, ale kto wie. Sporo dziewczyn u niej zamawiało różne meble, głównie stoły.

Jeśli chodzi o krzesła, to wg mnie te tapicerowane z inspiracji są okey, ale bez podłokietników.

Gumisiowa ma świetne krzesła. Wyglądają jak obszyte skórą. Coś takiego. Tylko ona ma chyba jasny turkus i bez podłokietników.

Scandinavian Apartment in Stockholm-44CID8PL15M53VDI.jpg

Pasowałyby takie, ale wyłącznie w jasnym obiciu, bo inaczej zdominują słół:

Luxurious-Interior-Paarl-Lighting-Dining-Table-Wine-Room.jpg

Takie na pewno bu sie nie pokłóciły :) Mają stylfajne_mieszkanie_w_londynie_shootfactory.co.uk_4.jpg

Te tylko jeśli stół będzie bardzo ciężki, jak ten:westboro-10.jpg

Zawsze możesz odlecieć po całości i postawić kolorowe z „królewskim oparciem”. One są proste i wąskie z wyglądu, więc skomponują się ze stołem.fancy-dining-room-interior-design-of-the-old-house.jpg

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264014&d=1402057197

podobaja mi sie te lampki..co to?

a krzesla? mozna wiedziec? :rolleyes:

te co owieczka powtorzyla tez fajne..

ja nie mam pomyslu na krzesla tez do siebie...moj chce jakies drewniane..

wszystko co pokazywalam jemu to slysze beee leee iiiiiii nieeeee

:bash:

Krzesła, są niestety nie z polskich domów, więc u nas można co najwyżej szukać podobnych lub „inspirowanych”.

Mel, lampeczki są biutyful ma maxa, ale... nie rozpoznaję dokładnie co to może być. Znam kilka podobnych

Flask pendant Toma Dixona Flask pendant-Tom Dixon(Indivi_sklep)-02.jpg (w sklepie Indivi), nie znam ceny.

Bowl glass lighting Omera Arbela, Omer Arbel-bowl_glass_lighting-02.jpgale zapomnij bo padniesz z wrażenia widząc cenę.

Stawiam na ledowe BocciScreen shot 2012-08-04 at 6.34.39 PM.jpg, Rain albo GLO Rain(dont-worry).jpg

Chloe, to też Tom Dixon Beat Light Wide_TOM DIXON(Indivi_sklep)-01.jpg

Krzesła, są niestety nie z polskich domów, więc u nas można co najwyżej szukać podobnych lub „inspirowanych”.

Ten loft z tapicerowanymi krzesełkami możesz, Aniu, zobaczyć tutaj http://arch.blox.pl/2012/03/PROJEKTY-WNETRZ-APARTAMENT-W-LONDYNIE-LOFTY.html Jest więcej zdjęć, także krzeseł.

Mel, lampeczki są biutyful ma maxa, ale... nie rozpoznaję dokładnie co to może być. Znam kilka podobnych

Flask pendant Toma Dixona [ATTACH=CONFIG]264095[/ATTACH] (w sklepie Indivi), nie znam ceny.

Bowl glass lighting Omera Arbela, [ATTACH=CONFIG]264087[/ATTACH]ale zapomnij bo padniesz z wrażenia widząc cenę.

Stawiam na ledowe Bocci[ATTACH=CONFIG]264099[/ATTACH], Rain albo GLO [ATTACH=CONFIG]264096[/ATTACH]

Chloe, to też Tom Dixon [ATTACH=CONFIG]264094[/ATTACH]

o tak, te lampki kuleczki są extra!

szalenie chciałam tak u siebie, ale jakby Ł usłyszał ile ma kabelków wystawać z sufitu to by mnie utłukł :-P hehehe

chloe ale betonowe wiszące czy kinkiety?

widziałam takie kinkietowe... chyba że imitacja betonu bo to cholernie ciężkie przecież!

o tak, te lampki kuleczki są extra!

szalenie chciałam tak u siebie, ale jakby Ł usłyszał ile ma kabelków wystawać z sufitu to by mnie utłukł :-P hehehe

chloe ale betonowe wiszące czy kinkiety?

widziałam takie kinkietowe... chyba że imitacja betonu bo to cholernie ciężkie przecież!

Wiszące:yes:

Coś jak takie:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3875d5d006.jpg

Owieczka mebelki wygladaja na fajne...ale nie udzielam sie w podpowiedzi bo poczytalam sobie jakis czas temu opinie o BRW na forum..moja noga tam nie stanie :sick:

znowu meliska robi zamieszanie..ja tylko daje cynk... to cos jak z bodzio ;)

ikea jest o wiele lepsza... ;)

no ale to Wasz wybor.. powodzenia :hug: