pestka56 10.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 My mamy stare ikeowskie mebelki sosnowe. Kupowane prosto ze Swarzędza jeszcze gdy IKEI w PL nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Owieczka ja jeszcze nie planuje takich mebli daleko mi do tego... za duzo teraz mam wydatkow..pompa, kuchnia... ojj ojjjj do tego wakacje i tez czlowiek chce gdzies wyskoczyc,,a z dwojka maluchow wydatki sa znacznie wieksze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Owieczka ano wlasnie nie planuje u mnie to spontan bedzie podoba sie biore.. nie podoba nie biore.. taa z ta inna kolejnoscia po trochu mam kieszen uratowana...np czesc agd lezy u rodzicow i czeka..a ja juz zapomnialam ile kasy na nia wydalam... a wyjazd to zlot pod wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.06.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ania, powiem Ci, że wzięłabym łóżko z wezgłowiem. Chyba, że takie, które z tyłu będzie dolegać do ściany. Nie będzie odsunięte obudową (co właściwie nie wiem czy jest możliwe ). Ale z tą dziurą między oparciem a materacem nie będzie wygodnie sobie usiąść, np. z lapkiem na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.06.2014 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Asia:hug::hug:kompletnie nie pomyslalam o tym.A jakie macie wymiary łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Jak nie będziesz mieć szafek z szufladami ( albo nie będziesz ich mocno obciążać) , to meble dadzą radę. Ja mam teraz z brw sypialnię i wstawię ja do gościnnego, bo nie chce się rozlecieć (ma 6 lat). U mnie szuflady wypchane do granic możliwości- wyginają się spody, bo są z dykty. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 bardzo ładne te mebelki... na żywo nigdy nie widziałam, więc się nie znam... ale to tylko komody i szafka - co się niby temu może stać? no bez przesady jak się po meblach nie skacze i nie szarpie/traska to same z siebie się nie rozlecą... takie moje zdanie... ja mam ponad pół mieszkania i drugie siorki w meblach robionych samodzielnie na płytach z Casto i śmigają już lata całe... nie wszystko co kosztuje kupę kasy jest super extra idealne jakościowo przecież... może i do łazienki trzebaby było wziąć coś lepszego by nie napuchło od wilgoci, ale do sypialni myślę że spokojnie dadzą radę - śliczne są . łóżko dałabym z zagłówkiem - zobacz nawet na tych Twoich inspiracjach jest i pikowana ściana i zagłówek i jest cacy ps. też będę mieć (tzn planuję) taką ścianę za łóżkiem :) poza tym argument Asi jest całkiem sensowny, rama łóżka zawsze będzie oddzielać materac od ściany i będziesz miała tam szczelinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 bardzo ładne te mebelki... na żywo nigdy nie widziałam, więc się nie znam... ale to tylko komody i szafka - co się niby temu może stać? no bez przesady jak się po meblach nie skacze i nie szarpie/traska to same z siebie się nie rozlecą... takie moje zdanie... ja mam ponad pół mieszkania i drugie siorki w meblach robionych samodzielnie na płytach z Casto i śmigają już lata całe... nie wszystko co kosztuje kupę kasy jest super extra idealne jakościowo przecież... może i do łazienki trzebaby było wziąć coś lepszego by nie napuchło od wilgoci, ale do sypialni myślę że spokojnie dadzą radę - śliczne są . łóżko dałabym z zagłówkiem - zobacz nawet na tych Twoich inspiracjach jest i pikowana ściana i zagłówek i jest cacy ps. też będę mieć (tzn planuję) taką ścianę za łóżkiem :) poza tym argument Asi jest całkiem sensowny, rama łóżka zawsze będzie oddzielać materac od ściany i będziesz miała tam szczelinę Masz ode mnie Oooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 a za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 a za co? Za to, że mówisz, że nie musi być drogo, żeby było dobrze. Wiadomo - w większości te meble to mdfy ale czasami te meble z topowych sklepów też pozostawiają wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 no nie oszukujmy się - w większości te meble i tak są wszystkie z tego samego... tylko sprzedawane pod inną marką, za którą to się właśnie płaci... tak samo jest z ciuchami (prawie wszystko robią chińczyki ) i z samochodami... płacimy za markę, za znaczek... a spierają się i psują się tam samo jak i inne może ja myślę dlatego tak, bo nie mam worka kasy, mój mąż nie zarabia kokosów i muszę kupować jaknajtaniej, a najlepiej to robić samemu... ale takie coś jak komoda to będzie stała w sypialni 20 lat???? no szczerze wątpię... postoi 5-6 i zechce się zmiany wystroju i komoda do wymiany... a te kilka lat to nawet od chińczyka czy z marketu wytrzymają... na którymś wątku pisałam nawet o swojej kuchni - kupiłam za 600zł w Obi 4 lata temu... do dziś jest w stanie idealnym - nie puszczają zawiasy, nie rozeschła się, nie napęczniała... może i dobra sztuka mi się trafiła? no ale tak jest ze wszystkim - raz kupisz dobre a raz bubel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.06.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Si Karolina, zgadzam sie, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Sa meble i rzeczy w domu na ktore wole odzalowac kase i zainwestowac a na innych wole zaoszczedzic np. blat w lazience musi byc porzadny by posluzyl pare ladnych lat, tak samo baterie lazienkowe. Moi rodzice maja takie tanioszki i woda sie leje z kazdej str. tylko nie tam gdzie powinna Meble BRW nie sa z najwyzszej polki ale wizualnie nie wygladaja jak mebloscianka z bodzia a to juz jest ich plusem . Nawet zawiasy maja wolnodomykajace:wave: Meble mialy byc nowoczesne w polysku biale lub taupe przeszukalam caly internet i widze duzo podobnych modeli, cenowo znacznie drozszych,pewnie ladniejszych i ich wykonanie jest lepsze ale juz przyroda . Do szczescia brakuje mi jeszcze biurka ikei (czarny polysk) ktore niestety wycofali - zostaly biale Lozko z BRW nie jest w promocji wiec na razie z nim pasuje:yes: UFFF Myslicie ze 160x200 to wystarczajcy wymiar materaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Lozko z BRW nie jest w promocji wiec na razie z nim pasuje:yes: UFFF Myslicie ze 160x200 to wystarczajcy wymiar materaca? Teraz mam 160 i wystarczy ale jak masz dziecko,to jak przyjdziew nocy, będzie ciasno - nasz tak się rozpycha, że po godzinie go odnosimy z powrotem:p Gorzej, jak do tej pory przejdzie nam ochota na sen - M. wczoraj nie spał od 4, bo mały zarządził "zabieź mnie", po czym machał odnóżami, skutecznie ojca wypraszając;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 raz kupisz dobre a raz bubel... :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 cześć,ja mam meble w swoim pokoju w domu rodziców z brw, mają już 6 lat i duża szafa na ciuchy wiszące jest ok, ale komoda, a w sumie jej wierzch porysował mi się przez biżuterie i inne duperele, tylko moje są w kolorze ciemnego brązu, więc widać rysy na białych pewnie bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Sorki ale brw to to samo co bodzio...chcesz wydac kase..nawet tak mala oki... ale zanim to zrobisz to prosze poczytaj na forum o brw.... nie chodzi o to zeby kupowac luksusy.. mi pieniadze z nieba tez nie spadaja... ale na 100% wolalabym juz wybrac cos innego... chocby ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ...Myslicie ze 160x200 to wystarczajcy wymiar materaca? wg mnie za mały - chyba że śpicie nieruchomo ja się kręcę, wiercę a jeszcze jak przyjdą dzieci to już ciasnota i albo ja albo Ł do drugiego pokoju, bo się nie mieścimy dla mnie to minimum 180 szeroki a marzenie to 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 zgadzam sie... 160 to za mala szerokosc.. mi tez sie marzy 200 tylko nie wiem/nie pamietam czy zmieszcze w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.06.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam opiorek u mnie (chyba poraz pierwszy). Widze, ze meble BRW sa bardzo kontrowersyjne. OO MATKO POLKO nie wiedzialam Do salonu czy jadalni pewnie bym sie nie zdecydowala na nie ale na trzymanie gatek i skarpetek, badz tez odlozenie ksiazki na blacik mi wystracza w sypialni. Za namowa Mel przejzalam ikee w zdluz i szerz ale nic dla siebie nie znalazlam, na otarcie lez dodam ze konsolka bedzie ikeowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja mam 180/200 i jest sporo miejsca nawet jak się córa wsadzi rano Ania 180/200 to minimum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts