Mmelisa 11.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Owieczka... rob jak uwazasz... ja zdania nie zmienie ja swoja szafe do wiatrolapu zamawiam tam gdzie kuchnie... a jak bedzie oki to pewnie i do sypialni cos dokupie.. tylko ze u mnie to problem bedzie z szafa... nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ania, kupuj co Ci akurat pasuje. Nie przejmuj się naszym gadaniem Pomieszkasz, kasa spadnie niespodziewana, spotkasz coś co Cię za serce złapie, nie żal będzie brw się pozbyć. Ja mam hopla jeśli chodzi o drewno, ot co. Łóżko (już pisałam) mamy 160 – dla nas 2 i 2 kotów (gdy temperatura spada poniżej 10 stopni). Bywa ciężko nogi ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja siedziska nie moge zrobic... potrzebuje szafe... nie powiem bo marzylo mi sie takie rozwiazanie..no ale coz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 nie dam rady teraz...musze do szkoly... a szafy nie zamienie na nic innego.. potrzebuje jej bardziej od siedziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 och ja nie wychowana;p nie przywitałam sie! a jakie macie wymiary wiatrołapu? bo mój ma 2,45 na 2,45 i też planuję w nim szafę, ale mój M mówi ze zagracę;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A gdzie Twój chce mieć tę szafę? Będzie latał do garderoby na piętro z każdą kurtką? A może woli mieć ciuchy na haczykach? To dopiero będzie graciarnia . A może ma podobne podejście jak moje szczęście – buty z nóg i nie ważne, gdzie który w przedpokoju stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 To wtedy takie buty rach ciach za drzwi az do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Czytałaś Paskudo . Ja to od czasu do czasu stosuję, ale szokowo zadziałał tylko pierwszy raz i tylko na 2 tygodnie. Potem wsio wróciło do normy. Teraz fruwjące szusy wystarczają na 2-3 dni. To już nudne. Muszę wymyślić coś nowego. Póki co regularnie wykonuję różne wygibasy przechodząc przez wiatrołapo-przedpokój i wściekle odkopując na boki obuw lubego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.06.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Apropo potknelam sie o buty P w przejsciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Czytałaś Paskudo . . Paskuda widziala takie cos u swojej mamusi... a pozniej raz sama tak zrobila zycie ale dodam ze tak.. tez to czytalam ...mordeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Apropo potknelam sie o buty P w przejsciu. to je kopnij dalej... za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie tylko ja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif Tęp ostro, bo to się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.06.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A moze to jakas chroba genetyczna wystepujaca u mezczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u mnie to wylecialy.. buty robocze na szczescie raz i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja wywaliłam na trawnik komplet, razem butami od smokingu Przetrenowałam też już spakowanie prawie wszystkich niewymownych w worek i wystawienie do garażu. Nieźle się naszukał, jak okazało się, że musi po bieliznę i skarpetki do sklepu jechać. Potem miałam z głowy pranie przez pół roku. Tylko musiałam instrukcję obsługi kolorów (i pralki tyż) w pralni powiesić. Ale jak poczucie winy minęło, to wróciła normalka. Mają diabelnie krótką pamięć, przynajmniej niektórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 to u mnie jest odwrotnie - to ja rozwalam swoje buty na prawo i lewo wszędzie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 oo zeszzz ty nie grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No, nie wiem Może to jest sposób – jak ja rozrzucam, to on może czuje się osaczany i przestaje rozrzucać Tyle, że ja bym oszalała jak nie mogłabym swoich rzeczy znaleźć tam gdzie powinny być. Nie żebym jakaś pedantyczna była. Po prostu uważam, że jak odkładam tam gdzie powinnam, to czas oszczędzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u nas jest inny problem "jedne buty do wszystkiego"klapacze uniwersalne ze ho hodo domu, na podwórek, do mycia auta, do sklepu, na działkę a potem syf w domu i pełno piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u nas jest inny problem "jedne buty do wszystkiego" klapacze uniwersalne ze ho ho do domu, na podwórek, do mycia auta, do sklepu, na działkę a potem syf w domu i pełno piasku U nas wręcz przeciwnie - zamawiam dużą szafę na buty M. Ostatnio młody podłapał i teraz mam całą kolejkę butów przy wejściu - małe-duże-małe-duże:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts