Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ania, kupuj co Ci akurat pasuje. Nie przejmuj się naszym gadaniem :wiggle: Pomieszkasz, kasa spadnie niespodziewana, spotkasz coś co Cię za serce złapie, nie żal będzie brw się pozbyć.

Ja mam hopla jeśli chodzi o drewno, ot co.

Łóżko (już pisałam) mamy 160 – dla nas 2 i 2 kotów (gdy temperatura spada poniżej 10 stopni). Bywa ciężko nogi ułożyć :p

A gdzie Twój chce mieć tę szafę? Będzie latał do garderoby na piętro z każdą kurtką? A może woli mieć ciuchy na haczykach? To dopiero będzie graciarnia :yes:. A może ma podobne podejście jak moje szczęście – buty z nóg i nie ważne, gdzie który w przedpokoju stoi ;)

Czytałaś :lol2: Paskudo :D. Ja to od czasu do czasu stosuję, ale szokowo zadziałał tylko pierwszy raz i tylko na 2 tygodnie. Potem wsio wróciło do normy. Teraz fruwjące szusy wystarczają na 2-3 dni. To już nudne. Muszę wymyślić coś nowego.

Póki co regularnie wykonuję różne wygibasy przechodząc przez wiatrołapo-przedpokój i wściekle odkopując na boki obuw lubego.

Ja wywaliłam na trawnik komplet, razem butami od smokingu :bash:

Przetrenowałam też już spakowanie prawie wszystkich niewymownych w worek i wystawienie do garażu. Nieźle się naszukał, jak okazało się, że musi po bieliznę i skarpetki do sklepu jechać. Potem miałam z głowy pranie przez pół roku. Tylko musiałam instrukcję obsługi kolorów (i pralki tyż) w pralni powiesić. Ale jak poczucie winy minęło, to wróciła normalka.

Mają diabelnie krótką pamięć, przynajmniej niektórzy.

No, nie wiem ;)

Może to jest sposób – jak ja rozrzucam, to on może czuje się osaczany i przestaje rozrzucać :no: Tyle, że ja bym oszalała jak nie mogłabym swoich rzeczy znaleźć tam gdzie powinny być. Nie żebym jakaś pedantyczna była. Po prostu uważam, że jak odkładam tam gdzie powinnam, to czas oszczędzam.

u nas jest inny problem "jedne buty do wszystkiego"

klapacze uniwersalne ze ho ho

do domu, na podwórek, do mycia auta, do sklepu, na działkę a potem syf w domu i pełno piasku

U nas wręcz przeciwnie - zamawiam dużą szafę na buty M.:lol2: Ostatnio młody podłapał i teraz mam całą kolejkę butów przy wejściu - małe-duże-małe-duże:mad: