opiorek 11.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A gdzie Twój chce mieć tę szafę? Będzie latał do garderoby na piętro z każdą kurtką? A może woli mieć ciuchy na haczykach? To dopiero będzie graciarnia . A może ma podobne podejście jak moje szczęście – buty z nóg i nie ważne, gdzie który w przedpokoju stoi Pesteczko mamy w projekcie zaaranżowaną szafę w korytarzu zaraz przy wiatrołapie i twierdzi ze tam bedzie wszytsko chował, ale mi szkoda tego miejsca, dałabym tam jakieś lustro w grubej ramie lub piękną komode a nie SZAFĘ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Postaw piękną komodę z przerobionymi szufladami, żeby nadawały się na schowanie butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.06.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 U mnie miejsca w wiatrolapie tez nie ma, na poczatku mojego watku poruszlaysmy ten temat i suma sumaru zaprojektowalam szafo- siedzisko, ktore podoba mi sie do dzis wiec na pewno jest to mebel na zamowienie. Moze tobie to tez pomoze. Nie chce jeszcze wstawiac gotowych mebli do domu bo na zime nie zamierzamy tam hajcowac a nie chce by sie cos poniszczylo wiec z kuchnia i cala reszta czekamy na przyszly rok. Ania czy wy wogole nie ogrzewacie domu zima czy po prostu macie ustawiony piec na niska temperature? Pytam bo u mnie jeszzce kotlownia wogole nie zrobiona i z tego powodu boje sie przed zima robic plytki lub malowac sciany aby w zimie kiedy dom nie bedzie wogole ogrzewany cos sie z tym nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 pewnie skończy się na tym, że nie postawię nic, bo mi nie starszy kasy i będą wieszaczki hahahah:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wiem wiem i tak się bardzo cieszę, że w ogóle się budujemy:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.06.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ... W wakacje chcemy juz wstawic piec gazowy i zima bedziemy utrzymwac jakies 17st. w domu. Nie znam się na tym, ale 17 stopni to chyba dużo jak na niezamieszkany dom. 12 by wystarczyło. Łóżko mam 180/200 i jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.06.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pestka, tym razem zbierz je wszystkie i wrzuć mu je razem na jego stronę sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.06.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Dziekuje Szkoda ze u nas nie ma gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Asia, nie skutkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 No nie żartuj Jest gotowy spać obłożony butami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.06.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Zakochałam się dziś absolutnie w tym krzesełku z mint grey' a. No ale ono to kompletnie nie pasuje do stołu, który mnie tak urzekł kilka str. wcześniej. Jaki widzicie stol do takich krzeseł? Pasują one w ogóle do nowoczesnego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.06.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 a w sypialni przy toaletce je dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.06.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tez myślałam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 one są dość klasyczne - ale takie "wstawki" w nowoczesnych wnętrzach wyglądają świetnie!! dodają smaczku oł je!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.06.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Karolina jak córa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.06.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ania, to krzesło widziałabym do klasycznego stołu. Pasuje mi nawet do okrągłego, starego -jak na pisała Karolina - dla smaczku:) Bardzo mi się podobają - są też takie "wycięte" folele- może jak nie krzesełko, to fotel będzie Ci gdzieś pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Można dać część krzeseł nowocześniejszych, a dwa te właśnie w roli „tronów”. Asia, jak się zaprze, to nie zauważy nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Tej właśnie wersji Asia błogosławi Można dać część krzeseł nowocześniejszych, a dwa te właśnie w roli „tronów”. Asia, jak się zaprze, to nie zauważy nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 O, właśnie pojawił się mój osobisty numer 2 Już nic nie napiszę sensownie, bo łazi przed monitorem, przysiada, robi bochen, udaje, że akurat na moim biurku musi się umyć. Znaczy trzeba iść do kuchni, wyciągnąć indyka z lodówki i pokroić w kosteczkę. Czarny głodomór, paskudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 3 glodomorki – 2 moje i jeden okoliczny rezydent (tzw. Pirat w strigach), który już młodym kotem, jak na dzikiego, nie jest i wybrał sobie nasz dom jako dom „spokojnej starości”. Moje dranie na niego warczą, a nawet nieco biją, jednak bez pazurów na szczęście. On pomiałkuje prosząco, omija wladców domu szerokim łukiem i jakieś status quo z tego wychodzi. Czasami Pirat znika na dzień lub dwa i wtedy w domu wraca koci spokój, a ja nie muszę dzikich sztuk wyczyniać podając im posiłki. Aniu, wpadły mi przed chwilą fotki z Australijskiego domu. Kolory stołu i krzeseł nie te, ale liczy się forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts