Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A gdzie Twój chce mieć tę szafę? Będzie latał do garderoby na piętro z każdą kurtką? A może woli mieć ciuchy na haczykach? To dopiero będzie graciarnia :yes:. A może ma podobne podejście jak moje szczęście – buty z nóg i nie ważne, gdzie który w przedpokoju stoi ;)

Pesteczko mamy w projekcie zaaranżowaną szafę w korytarzu zaraz przy wiatrołapie i twierdzi ze tam bedzie wszytsko chował, ale mi szkoda tego miejsca, dałabym tam jakieś lustro w grubej ramie lub piękną komode a nie SZAFĘ;/

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie miejsca w wiatrolapie tez nie ma, na poczatku mojego watku poruszlaysmy ten temat i suma sumaru zaprojektowalam szafo- siedzisko, ktore podoba mi sie do dzis wiec na pewno jest to mebel na zamowienie. Moze tobie to tez pomoze.

Nie chce jeszcze wstawiac gotowych mebli do domu bo na zime nie zamierzamy tam hajcowac a nie chce by sie cos poniszczylo wiec z kuchnia i cala reszta czekamy na przyszly rok.

Ania czy wy wogole nie ogrzewacie domu zima czy po prostu macie ustawiony piec na niska temperature? Pytam bo u mnie jeszzce kotlownia wogole nie zrobiona i z tego powodu boje sie przed zima robic plytki lub malowac sciany aby w zimie kiedy dom nie bedzie wogole ogrzewany cos sie z tym nie stalo.

O, właśnie pojawił się mój osobisty numer 2 :lol2: Już nic nie napiszę sensownie, bo łazi przed monitorem, przysiada, robi bochen, udaje, że akurat na moim biurku musi się umyć. Znaczy trzeba iść do kuchni, wyciągnąć indyka z lodówki i pokroić w kosteczkę. Czarny głodomór, paskudny.

3 glodomorki :p – 2 moje i jeden okoliczny rezydent (tzw. Pirat w strigach), który już młodym kotem, jak na dzikiego, nie jest i wybrał sobie nasz dom jako dom „spokojnej starości”. Moje dranie na niego warczą, a nawet nieco biją, jednak bez pazurów na szczęście. On pomiałkuje prosząco, omija wladców domu szerokim łukiem i jakieś status quo z tego wychodzi. Czasami Pirat znika na dzień lub dwa i wtedy w domu wraca koci spokój, a ja nie muszę dzikich sztuk wyczyniać podając im posiłki.

Aniu, wpadły mi przed chwilą fotki z Australijskiego domu. Kolory stołu i krzeseł nie te, ale liczy się forma :)Barwon-MK2-by-Carlisle-Homes-04.jpgBarwon-MK2-by-Carlisle-Homes-08.jpg