owcaania 16.06.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Pestko a masz moze gdzies wymiary mah jonga badz tych inspirowanych? To znaczy wymiar pufy (dl.,szer. , glebokos siedziska, grubosc) wysokosc oparcia. Napisalam do tapicera ale on potrzebuje dodatkowe dane techniczne by mi to wstepnie wycenic. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Może znajdę w katalogu Roche Bobois, albo na ich stronie edit:Każda poducha ma 95 x 95 cm i 19 cm grubości. Wysokość oparcia 53 cm. Jest jeszcze podany jeden wymiar. Domyślam się, że chodzi też o oparcie, bo jest podane 40–95 cm. Wynika mi z tego, że oparcie ma 95 x 40 x 53 cm Edytowane 16 Czerwca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.06.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jej super! No jestes niezastapiona, wysle z rana do niego meila i zobaczymy orientacyjnie jaki to koszt. Pytal jeszcze o material na pewno nie skora i nie eko skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Chyba przestane do Was wchodzić. Robicie mi kipisz w mózgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ciekawa jestem, czy uda Ci się Aniu z tą kolorową kanapą - nie ukrywam, że chętnie bym taką zobaczyła w realizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.06.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chloe na razie się orientuję bo nie mam na to budżetu ale zobaczymy czy gra jest warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 oj chciałabym... chciała... owieczka - ale weź powiedz ile to będzie kosztowało, jak już się dowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.06.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A powiedzcie mi Dziewczynki, czy te moduły są ze sobą jakoś łączone? Bo idę o zakład, że się rozjeżdżają podczas użytkowania jeśli nie są niczym spięte. Tak samo jak te moduły - poduchy - siedziska... Miałam kiedyś materac zamiast łóżka i tańczył sobie po pokoju jak chciał. Dokładałam drugi, na ewentualność gościa śpiącego i też odjeżdżał o kilka cm (tylko tyle było przestrzeni do mebli na przeciwległej ścianie) pomimo, że był "spięty" jednym kocem i jednym prześcieradłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Owieczka..Ola usunela swoj watek pare dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A wiecie, czemu usunęła? Znowu jakiś zły troll grasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wiecie..nie powiecie Zawsze mozna do niej napisac i zapytac Ania widzialam..jestem w szoku! zeby az tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Ola ma wierną fankę Edytowane 17 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 heh...bez komentarza... jestem w szoku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dajcie linka do tej kserokopiarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A powiedzcie mi Dziewczynki, czy te moduły są ze sobą jakoś łączone? Bo idę o zakład, że się rozjeżdżają podczas użytkowania jeśli nie są niczym spięte. Tak samo jak te moduły - poduchy - siedziska... Miałam kiedyś materac zamiast łóżka i tańczył sobie po pokoju jak chciał. Dokładałam drugi, na ewentualność gościa śpiącego i też odjeżdżał o kilka cm (tylko tyle było przestrzeni do mebli na przeciwległej ścianie) pomimo, że był "spięty" jednym kocem i jednym prześcieradłem Moze maja jakies haczyki.. bo faktycznie kazde siedzisko moze jechac w swoja strone..zalezy kto gdzie usiadzie i jak usiadzie Tak sobie patrze na te kolorowe sofy i w glowie mam ze z checia bym sobie taka z kolorkami fundnela:yes: szczegolnie te co widac oparcia na zdjeciach.... Aniu daj znac ile tapicer za takie cos wola jak sie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 takie modułowe sofy/kanapy/narożniki mają mocowania pod spodem do ich złączenia w jedną całość przynajmniej te co ja oglądałam w sklepach u nas takowe posiadały, bo to było moje pierwsze pytanie i podnosili mi do góry kanapę i pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ufff to teraz poczekac trzeba na cynk od Owieczki Owieczka bæ bæ bæ gdzie jestes bæ bæ pewnie trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.06.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Jestem dziołchy, tapicer zamilkł ale od razu z góry mówię, że to nie jest jakiś mój tapicer tylko przypadkowy z mego miasta. Wybrany na chybił trafił. Jak tylko odpowie to dam znać. Dostałam dziś prezent od P i slumpie się na niego i zastanawiam czy nie zwrócić do sklepu bo teraz są inne wydatki uszz ci faceci. A to skopiowane wnętrze od Oli. U ..... no jakas masakra piłą mechaniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 No co ty...nie oddawaj prezentu... postaw sie w jego sytuacji... jak bys sie poczula? skoro kupil.. to znaczy ze Kocha <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.06.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 No, nieładnie by było oddać Mi by było przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts