Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pestko a masz moze gdzies wymiary mah jonga badz tych inspirowanych? To znaczy wymiar pufy (dl.,szer. , glebokos siedziska, grubosc) wysokosc oparcia.

Napisalam do tapicera ale on potrzebuje dodatkowe dane techniczne by mi to wstepnie wycenic.

Edytowane przez owcaania

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może znajdę w katalogu Roche Bobois, albo na ich stronie

edit:

Każda poducha ma 95 x 95 cm i 19 cm grubości. Wysokość oparcia 53 cm. Jest jeszcze podany jeden wymiar. Domyślam się, że chodzi też o oparcie, bo jest podane 40–95 cm. Wynika mi z tego, że oparcie ma 95 x 40 x 53 cm

Edytowane przez pestka56

A powiedzcie mi Dziewczynki, czy te moduły są ze sobą jakoś łączone? Bo idę o zakład, że się rozjeżdżają podczas użytkowania jeśli nie są niczym spięte. Tak samo jak te moduły - poduchy - siedziska... Miałam kiedyś materac zamiast łóżka i tańczył sobie po pokoju jak chciał. Dokładałam drugi, na ewentualność gościa śpiącego i też odjeżdżał o kilka cm (tylko tyle było przestrzeni do mebli na przeciwległej ścianie) pomimo, że był "spięty" jednym kocem i jednym prześcieradłem :bash:

A powiedzcie mi Dziewczynki, czy te moduły są ze sobą jakoś łączone? Bo idę o zakład, że się rozjeżdżają podczas użytkowania jeśli nie są niczym spięte. Tak samo jak te moduły - poduchy - siedziska... Miałam kiedyś materac zamiast łóżka i tańczył sobie po pokoju jak chciał. Dokładałam drugi, na ewentualność gościa śpiącego i też odjeżdżał o kilka cm (tylko tyle było przestrzeni do mebli na przeciwległej ścianie) pomimo, że był "spięty" jednym kocem i jednym prześcieradłem :bash:

Moze maja jakies haczyki.. bo faktycznie kazde siedzisko moze jechac w swoja strone..zalezy kto gdzie usiadzie i jak usiadzie :D

Tak sobie patrze na te kolorowe sofy i w glowie mam ze z checia bym sobie taka z kolorkami fundnela:yes:

szczegolnie te co widac oparcia na zdjeciach....

Aniu daj znac ile tapicer za takie cos wola jak sie dowiesz :)

Jestem dziołchy, tapicer zamilkł ale od razu z góry mówię, że to nie jest jakiś mój tapicer tylko przypadkowy z mego miasta. Wybrany na chybił trafił.

Jak tylko odpowie to dam znać.

Dostałam dziś prezent od P i slumpie się na niego i zastanawiam czy nie zwrócić do sklepu bo teraz są inne wydatki uszz ci faceci.

A to skopiowane wnętrze od Oli. U ..... no jakas masakra piłą mechaniczną.