andariel 22.06.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 [ATTACH=CONFIG]266595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266596[/ATTACH] Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.06.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Obejrzałam tą galerię - świetna Może trochę konsekwencji zabrakło w innych pomieszczeniach - ale salon genialny A ta grafika - połączona z dywanem - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 mnie się ogromnie podoba obudowa kominka. I ogólnie salon taki, o jakim marzyłam szukając projektu domu, czyli dwupiętrowy <3 Ale mam co mam i mam być zadowolona i jestem Podobają mi się też lampy - takie niewymuszone w stylu, wszystko stonowane, ładnie się komponujące i ten kominek do tego z drewnem, piękny. Grafika na ścianie - nie wiem, gdyby wzór nie przechodził na dywan... ale przez to, że przechodzi wydaje mi się jakby drugi dywan wisiał na ścianie. Za mocno chyba. Muszę o mojej ulubionej zasadzie też pamiętać u siebie a nie jedynie przy okazji oglądania cudzych wnętrz. Mniej znaczy więcej, Agnieszko, zapamiętaj. Powtórz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 22.06.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Wydeptuję sobie ścieżki na FM a właściwie stawiam pierwsze kroki i dotarłam też tu. W dwa dni przeczytałam cały wątek, pora się przywitać i pozdrowić co też czynię Będę zaglądać, bo bardzo fajnie się u Ciebie owcania dzieje POzdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Mi, a nie masz wrażenia, że to dywan także na ścianie? Ja bym tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.06.2014 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Kakusek ta sofa wymiata. Jest na prawdę fajna ale jakoś na necie nie mogę znaleźć ceny. Napisałam meila może odp. Mi ja wyczytałam w postach, że na ścianie jest dywan a obraz został na nim namalowany. No dla mnie to mega kreatywność. Andariel, zgadza się mniej znaczy więcej. W razie W można coś dołożyć, dokupić, dostawić a zabrać juz ciężej (zwłaszcza jak się na to sporo kasy wyda). New Life witam Cię :welcome: podziwiam za przeczytanie całego wątku. Mam nadzieje, że nie zanudzamy;) Zdjęć sporo usunęłam ale zostało jeszcze sporo inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 O rany - dywan jako płótno?! Świetny pomysł) Ania, sofy będziesz kupować w tym roku, czy zostawiasz sobie na przyszły? Jakie masz plany przeprowadzkowe teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 23.06.2014 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Chloe nie wprowadzimy się w tym roku na pewno wiec będziemy kończyć wszystko bez pośpiechu. Podejrzewam, że pobyt tutaj przyciągnie się "trochę".A sofki chce mieć już na oku a kupimy w przyszłym roku. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ooooo fajne te sofki też się nie mogę doszukać ceny na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Chloe nie wprowadzimy się w tym roku na pewno wiec będziemy kończyć wszystko bez pośpiechu. Podejrzewam, że pobyt tutaj przyciągnie się "trochę". A sofki chce mieć już na oku a kupimy w przyszłym roku. Tak coś właśnie myślałam - takie wykańczanie bez ciśnienia ma dużo plusów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 23.06.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ooooo fajne te sofki też się nie mogę doszukać ceny na necie Karolina już wiem. I cena jest wyższa niż za projekt od tapicera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Karolina już wiem. I cena jest wyższa niż za projekt od tapicera. czyli da sie przelknac... ale zalezy tez przez czyje gardlo Hej Owieczka... nie ozdywam sie ale zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Karolina już wiem. I cena jest wyższa niż za projekt od tapicera. no to robimy u tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 23.06.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Piękne te sofki;) a okno w salonie odjechane;)Dziewczyny powiedzcie, że w rok da się wybudować i wprowadzić, bo mnie wszyscy równają z poziomem i mówią, że się nie wyrobimy:(;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 sa tacy co daja rade...wiec wszystko zalezy od ekipy, budzetu, dostawy materialow i wielkosci domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ... Dziewczyny powiedzcie, że w rok da się wybudować i wprowadzić, bo mnie wszyscy równają z poziomem i mówią, że się nie wyrobimy:(;/ da się... ... ale musisz mieć kasę na wszystko od razu (kredyt, gotówka) i fachowców jeden po drugim... by opóźnień nie było i przestojów... albo ekipę co od razu buduje i wykańcza w środku ale da się - więc nie wierz tym co mówią, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Da się - przy posiadanym budżecie wyższym niż zakładany, przy dysponowaniu solidnymi, znanymi, terminowymi ekipami i przy dobrej organizacji i zgraniu z pogodą. W praktyce - rzadko wychodzi. Ja na żywy przykład się nie natknęłam, a miałam podobne ambicje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 To sie zebralysmy 3 wypowiedzi w jednym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ja znam takich co w rok od wbicia łopaty pod fundamenty zamieszkali... i to w praktycznie całym wykończonym domu, brakowało mebli w pokojach wszystkich jedynie - kredyt mieli i się udało edit: 11:11 miód malina godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts