Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mnie się ogromnie podoba obudowa kominka. I ogólnie salon taki, o jakim marzyłam szukając projektu domu, czyli dwupiętrowy <3 Ale mam co mam i mam być zadowolona i jestem :D

Podobają mi się też lampy - takie niewymuszone w stylu, wszystko stonowane, ładnie się komponujące i ten kominek do tego z drewnem, piękny. Grafika na ścianie - nie wiem, gdyby wzór nie przechodził na dywan... ale przez to, że przechodzi wydaje mi się jakby drugi dywan wisiał na ścianie. Za mocno chyba. Muszę o mojej ulubionej zasadzie też pamiętać u siebie a nie jedynie przy okazji oglądania cudzych wnętrz. Mniej znaczy więcej, Agnieszko, zapamiętaj. Powtórz ;p

Kakusek ta sofa wymiata. Jest na prawdę fajna ale jakoś na necie nie mogę znaleźć ceny. Napisałam meila może odp.

Mi ja wyczytałam w postach, że na ścianie jest dywan a obraz został na nim namalowany. No dla mnie to mega kreatywność.

Andariel, zgadza się mniej znaczy więcej. W razie W można coś dołożyć, dokupić, dostawić a zabrać juz ciężej (zwłaszcza jak się na to sporo kasy wyda).

New Life witam Cię :welcome::welcome: podziwiam za przeczytanie całego wątku. Mam nadzieje, że nie zanudzamy;) Zdjęć sporo usunęłam ale zostało jeszcze sporo inspiracji. :yes:

...

Dziewczyny powiedzcie, że w rok da się wybudować i wprowadzić, bo mnie wszyscy równają z poziomem i mówią, że się nie wyrobimy:(;/

da się...

... ale musisz mieć kasę na wszystko od razu (kredyt, gotówka) i fachowców jeden po drugim... by opóźnień nie było i przestojów... albo ekipę co od razu buduje i wykańcza w środku :)

ale da się - więc nie wierz tym co mówią, że nie