Mmelisa 23.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Karolina... 13:11 a nie 11:11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 u mnie się wyświetla 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 23.06.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 hahah to skoro 3 na raz odpowiedziałyście to się da na 100%) zobaczymy jak wyjdzie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Faktycznie Karolina... bo nie masz ustawionego zegara dobrze na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Piękne te sofki;) a okno w salonie odjechane;) Dziewczyny powiedzcie, że w rok da się wybudować i wprowadzić, bo mnie wszyscy równają z poziomem i mówią, że się nie wyrobimy:(;/ Hehe, ja jeszcze walczę z tym mitem - mam czas do połowy września - teraz mamy stan powiedzmy developerski. Gdybym nie kładła na podłodze desek, wyrobiłabym się w 11 miesięcy - w deskami wolę nie popędzać i obstawiam, że te 12 przekroczymy - obstawiam miesiąc obsuwy, bo nie chcę działać na łapu capu przy końcówce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 23.06.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 My zaczeliśmy w kwietniu.. ale nie mamy ludzi co dziennie na budowie. Wiedzą, że w tym roku sie nie wprowadzamy i jakoś im się nie śpieszy;/ do października chcemy zamknąć dom, ale tynki i podłogi dopiero po ziemi będą robione. Wprowadzić chcemy się w maju 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ojj to bedzie ciezko Opiorek jak tynki po zimie....a nie wiadomo jaka zima bedzie w przyszlym roku.... posadzke trzeba bedzie wygrzac przed kafelkami...nagrywac glazurnika itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 My zaczeliśmy w kwietniu.. ale nie mamy ludzi co dziennie na budowie. Wiedzą, że w tym roku sie nie wprowadzamy i jakoś im się nie śpieszy;/ do października chcemy zamknąć dom, ale tynki i podłogi dopiero po ziemi będą robione. Wprowadzić chcemy się w maju 2015 Opiorku - kontrola najwyższą formą zaufania;) trzeba jeździć na budowę i rozliczać ekipę z efektów pracy. Niestety zajmuje to dużo czasu - taką mam pracę, że mogę ją sobie przerzucić na godziny wieczorne i nocne, więc pilnuję budowy - jeśli masz taką możliwość, polecam ten system. Kolejna ważna rzecz, to harmonogram. I jeszcze jedno - praw fizyki nie przeskoczymy - musi schnąć, musi się wietrzyć, nie może zamarznąć - natura wyłożyła już niejeden misterny plan;) Powodzenia A gdzie jest dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 23.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Powodzenia A gdzie jest dziennik budowy? Dziennika budowy jeszcze nie ma;) Może jak już będzie SSZ to się zdecyduje Tynki chcemy po ziemi, żeby przemarzło wszystko i osiadło jak ma osiąść. Więc zimą tylko elektryka i hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie spodziewalam sie takiego zainteresowania sofami-ciesze sie ze moglam pomoc Faktycznie na necie nie pokazuje ani cen ani roznych kolorow tych modulow ale skoro juz "porozmawialas" z wlascicielem to wszystko gra ( z ciekawosci poprosze cene na priv ) Jesli cena nie jest duzo wyzsza to wolalabym kupic gotowca bo przynajmniej wiesz jaki produkt dostaniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 moge tez ? na prv? tak z czystej ciekawosci... bo ja i tak upatrzylam sobie w NO sofki i mysle jak to zrobic zeby do PL je sprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.06.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ... Tynki chcemy po ziemi, żeby przemarzło wszystko i osiadło jak ma osiąść. Więc zimą tylko elektryka i hydraulika. Pośpiech w budowie ma też drugie dno... Budynek osiada i pracuje do kilku lat opiorek - a co jak nie zdążycie? Jakiego macie nad sobą bata? Bo ja to mimo wszystko czarno widzę, pomimo wrodzonego optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 piekne te lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie wyświetlają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przywróciłam sobie system i już widzę Mnie się podoba ta druga:yes: Ta pierwsza jest ok ale do Twojej pięknej łazienki widzi mi się jakieś coś bardziej klasycznego w materiałach (nie bierz mnie pod uwagę, bo mam jakiś odwrót od glamour czy czasowy, czy na zawsze, to się jeszcze okaże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 jak to zly pomysl bialych na dole.... bo teraz nie kumam chodzi o to ze na dole masz inny kolor tak? a na gorze biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.06.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ania, postaram się poszukać później, co mi chodzi po głowie, ok? Z opinią nt drzwi wstrzymaj się do czasu wstawienia mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 eeeeno co Ty .. bedzie dobrze zdjecia to takie cholerstwo, ze czesto przeklamuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 szpitalnie??? Owieczka... nie marudz.. na pewno jest ok... pamietasz moje wnetrza? szpital ma kolory niebieskie...zielone z dodatkiem bieli wiec na pewno nie szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Aniu, popatrz na te fotkę. Drzwi i framugi pomalowano na nieco jaśniejszy kolor niż ściany. Ty też możesz tak dobrać odcienie i przemalować. Oczywiście nie mówię, że to ma być taki agresywny kolor. Da sie to zrobić w każdym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts