ivy17 24.06.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Wygląda to szpitalne. No ale trudno tak już musi zostać drzwi nie wymienię przez najbliższych 10 lat. przesadzasz zapewne, biale drzwi zawsze pasują moze jak jest pusto to masz takie wrażenie co ?? podpytam o kanapy pokazane przez kakuska ...znasz juz ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dziewczynki moje drogie jak wam się widzi taka lampa? Myślałam, że mogłaby pasować do mojej szaro-maziastej łazienki[ATTACH=CONFIG]266993[/ATTACH] A w tej się zakochałam robi niesamowite wrażenie na żywo ale nie za bardzo mam gdzie ja powiesić i nie wiem do jakich ona wnętrz pasuje. Muszę poszukać na necie jakiś inspiracji. [ATTACH=CONFIG]266994[/ATTACH] Owieczko, Ja bym bardziej obstawiała druga lampę. Mimo, że nie moja bajka, to naprawdę jest ciekawa. Pierwsza ( w obecnej formie) kojarzy mi się z marketową....no designem z Casto. Daj spokój ze światełkami. Powstawiasz meble, dywany, kilimy i samowary, a potem dobierzesz odpowiednie światełko. Wybór jest ogromny. Białymi drzwiami się nie przejmuj. Od czego SZPRAJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ania, mam dokładnie te same skojarzenia co dziewczyny - pierwsza lampa , druga jak najbardziej (może do sypialni - tam będzie trochę glamour?) i ta trzecia - niekoniecznie Z drzwiami pewnie panikujesz, jak ze schodami Mi się pewnie będzie podobało, ale jeśli Tobie nie to dokładnie - zawsze można coś pokombinować Nie dygaj i nerwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a nie mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ania, wkleisz na moment szarą łazienkę? Szukam jakiegoś plafonu i przydałoby się przypomnienie (ewentualnie na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ania, byłaś dziś na Westwing może? http://www.westwing.pl/kampania-mniej-znaczy-wiecej/?loginHash=cef3d811e43a4334ad6f07ce8bf59de6&utm_source=sale-newsletter&utm_medium=ww-newsletter&utm_content=content&utm_campaign=sale-nl-20140625&utm_term=no-special-tg Zobacz jakie ceny, a te fotele nie takie znowu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ...Odwołuje alarm paniki! uffffff jest idealnie więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ano widzisz Endorfiny lepsze od czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Widziałam dziś filmik z drzwiami bez folii,bajzlu dookoła i jest dobrze, świeżo i nowocześnie. Wnętrzu brakuje jeszcze pazura, jakiś mocniejszych akcentów. Odwołuje alarm paniki! super , będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.06.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wg mnie nawet się przyda jakiś czarny diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.06.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie wiem, czy się już tu witałam, więc się witam Jak chlapniesz czernią w dodatkach, np: http://ranzom.com/wp-content/uploads/2014/03/bedroom-cool-black-pine-wood-bedford-master-bed-with-smart-white-cover-bedding-also-great-double-chrome-reading-lamps-and-target-book-shelves-as-well-as-white-bedroom-rugs-in-modern-black-and-white-be.jpg http://1.bp.blogspot.com/-KVE0oK4_HUs/Tnt-SxboE1I/AAAAAAAANFk/__pI-CQvXkw/s1600/bedroom%2Blonny%2Bblack%2Bwhite%2Bdot.JPG http://www.homeintradition.com/wp-content/uploads/2014/04/simple-classy-bedroom-design-decor-ideas-white-color-theme.jpg powinno być super Ale ja uwielbiam czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 25.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 będzie ładnie takie wyraźniejszy punkt pomieszczenia nada trochę ostrości, ale też dodałabym jakies poduchy czy ramki na fotki czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.06.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Hej MI:hug: Ta konsolka ma "super" cenę i w porownaniu z tymi z PL ma 2 szuflady, co przemawia na jej korzysc. Ale nie wiem czy ta krokodyla skora to nie przerost formy nad trescią. Czy lepiej znaźć cos gladkiego w polysku ale czarnego. A tak mi sie przypomnialo, ze kiedys w TK kupilam piekna designerska ramkę w takim krokodylim obiciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.06.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A jak z innymi fakturami? Bo jak będzie prosto, to krokodyla skóra nie zaszkodzi - ale jeśli to będzie któraś w kolei faktura - to może być za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Owieczko, a Jaka ma byc ta sypialnia ?Całkiem biała ?Biała plus coś ?Biała z ostrym akcentem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A masz jakąś inspirację, która najlepiej by oddała klimat i kolorystyke tego co planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Widziałam te zdjęcia.Nie byłabym az taką świnią, zeby nie nadrobić zaległości.To co wkleiłaś to mam wrażenie, zupełnie co innego od tego co planujesz. Uwaga, lecę z "moim zdaniem"... Konsolka pasuje, pod warunkiem, że gdzies sie powtórzysz z chromem i z czernią.Tylko jakieś subtelne połączenia a nie...tu czarny wazonik a tam czarna konsolka.Niech coś ma mieszany wzór taupe - czarny lub taupe - biały, gdzies się błyszczy czy ramka czy element lampy..Kumasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.06.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Widziałam te zdjęcia. Nie byłabym az taką świnią, zeby nie nadrobić zaległości. To co wkleiłaś to mam wrażenie, zupełnie co innego od tego co planujesz. Uwaga, lecę z "moim zdaniem"... Konsolka pasuje, pod warunkiem, że gdzies sie powtórzysz z chromem i z czernią. Tylko jakieś subtelne połączenia a nie...tu czarny wazonik a tam czarna konsolka. Niech coś ma mieszany wzór taupe - czarny lub taupe - biały, gdzies się błyszczy czy ramka czy element lampy.. Kumasz ? Nie mam nic do dodania:D I wtedy konsolka będzie pięknie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.06.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Chromu jest trochę na meblach, mam ramkę z ta sama faktura jak konsolka, mogę kupić lampki nocne z czarnym kloszem i z dodatkiem chromu. Hmmm. ..chyba ją zamówię później będę się martwić jak ją zwieść do PL. Trochę też mi szkoda bo na dol na hol chciałam dać taką samą konsolke ale na wysoki połysk i teraz nie chcę dublowac mebli które różnią się tylko nogami i struktura. Boszzzz ale problemy:bash: hehe Hehe, mam to samo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts