Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczynki moje drogie jak wam się widzi taka lampa? Myślałam, że mogłaby pasować do mojej szaro-maziastej łazienki[ATTACH=CONFIG]266993[/ATTACH]

A w tej się zakochałam robi niesamowite wrażenie na żywo ale nie za bardzo mam gdzie ja powiesić i nie wiem do jakich ona wnętrz pasuje. Muszę poszukać na necie jakiś inspiracji.

[ATTACH=CONFIG]266994[/ATTACH]

Owieczko, Ja bym bardziej obstawiała druga lampę.

Mimo, że nie moja bajka, to naprawdę jest ciekawa.

Pierwsza ( w obecnej formie) kojarzy mi się z marketową....no designem z Casto.

Daj spokój ze światełkami.

Powstawiasz meble, dywany, kilimy i samowary, a potem dobierzesz odpowiednie światełko.

Wybór jest ogromny.

Białymi drzwiami się nie przejmuj.

Od czego SZPRAJ ! ;)

Ania, mam dokładnie te same skojarzenia co dziewczyny - pierwsza lampa :no:, druga jak najbardziej :yes: (może do sypialni - tam będzie trochę glamour?) i ta trzecia - niekoniecznie ;)

Z drzwiami pewnie panikujesz, jak ze schodami ;) Mi się pewnie będzie podobało, ale jeśli Tobie nie to dokładnie - zawsze można coś pokombinować :D Nie dygaj ;) i nerwu :hug:

Nie wiem, czy się już tu witałam, więc się witam :welcome:

Jak chlapniesz czernią w dodatkach, np:

http://ranzom.com/wp-content/uploads/2014/03/bedroom-cool-black-pine-wood-bedford-master-bed-with-smart-white-cover-bedding-also-great-double-chrome-reading-lamps-and-target-book-shelves-as-well-as-white-bedroom-rugs-in-modern-black-and-white-be.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-KVE0oK4_HUs/Tnt-SxboE1I/AAAAAAAANFk/__pI-CQvXkw/s1600/bedroom%2Blonny%2Bblack%2Bwhite%2Bdot.JPG

http://www.homeintradition.com/wp-content/uploads/2014/04/simple-classy-bedroom-design-decor-ideas-white-color-theme.jpg

powinno być super :)

Ale ja uwielbiam czerń :)

Hej MI:hug::hug:

Ta konsolka ma "super" cenę i w porownaniu z tymi z PL ma 2 szuflady, co przemawia na jej korzysc. Ale nie wiem czy ta krokodyla skora to nie przerost formy nad trescią. Czy lepiej znaźć cos gladkiego w polysku ale czarnego.

A tak mi sie przypomnialo, ze kiedys w TK kupilam piekna designerska ramkę w takim krokodylim obiciu.

Widziałam te zdjęcia.

Nie byłabym az taką świnią, zeby nie nadrobić zaległości.

To co wkleiłaś to mam wrażenie, zupełnie co innego od tego co planujesz.

Uwaga, lecę z "moim zdaniem"...

Konsolka pasuje, pod warunkiem, że gdzies sie powtórzysz z chromem i z czernią.

Tylko jakieś subtelne połączenia a nie...tu czarny wazonik a tam czarna konsolka.

Niech coś ma mieszany wzór taupe - czarny lub taupe - biały, gdzies się błyszczy czy ramka czy element lampy..

Kumasz ?

Widziałam te zdjęcia.

Nie byłabym az taką świnią, zeby nie nadrobić zaległości.

To co wkleiłaś to mam wrażenie, zupełnie co innego od tego co planujesz.

Uwaga, lecę z "moim zdaniem"...

Konsolka pasuje, pod warunkiem, że gdzies sie powtórzysz z chromem i z czernią.

Tylko jakieś subtelne połączenia a nie...tu czarny wazonik a tam czarna konsolka.

Niech coś ma mieszany wzór taupe - czarny lub taupe - biały, gdzies się błyszczy czy ramka czy element lampy..

Kumasz ?

Nie mam nic do dodania:D I wtedy konsolka będzie pięknie pasować.

Chromu jest trochę na meblach, mam ramkę z ta sama faktura jak konsolka, mogę kupić lampki nocne z czarnym kloszem i z dodatkiem chromu. Hmmm. ..chyba ją zamówię później będę się martwić jak ją zwieść do PL.

Trochę też mi szkoda bo na dol na hol chciałam dać taką samą konsolke ale na wysoki połysk i teraz nie chcę dublowac mebli które różnią się tylko nogami i struktura. Boszzzz ale problemy:bash: hehe

Hehe, mam to samo:yes: