Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Owieczko, dont łory.

Najpierw się skup na jednym pomieszczeniu i dopieść je na maksa.

Wszak to sypialnia.

Hole i inne meble, będziesz dopasowywać póxniej.

A nóż, zmieni Ci sie koncepcja....

A nóż, wpadnie Ci w oko cos innego....

Ja mam w pełni dopracowane jedno pomieszczenie - kuchnię.

I dopiero po jej zrobieniu, przeciagałabym dalej po wnętrzach tę samą wizję, klimat czy hu wie co jeszcze.

Mam bazę i z niej startuję.

W innych pomieszczeniach mam np. zasłony, fotel, karnisz, odcień drewna mebli, obrazy, kolorystyka łazienek...

Po malutku, jak puzzle będę dopracowywać resztę.

Fajnie to brzmi, co ?

Tylko KIEDY kuźwa ???

KIEDY ???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anetka o taka[ATTACH=CONFIG]267352[/ATTACH] inspirowana eichholz ' em lub ewentualnie taka ale ze szklanym blatem. [ATTACH=CONFIG]267353[/ATTACH]

Chyba się upre i będą 2 podobne meble. I bedzie mnie to martwić tylko trochę,tylko na początku:):D. Swoją drogą w Polsce kosztuje ona 400zl drożej. Trochę szaleństwo jak dla mnie.

Jak nie bedzie Tobie kiedys pasowala to zawsze mozesz sprzedac :)

a wiem ze tak nie bedzie :)

wiec nie martw sie... 4stowki to spora roznica... :)

mam pytanko..male do ciebie... czy przed taka konsolka chcesz postawic fotel? bo jak tak..to czy bedzie wygodnie na nim siedziec przed nia? ze wzgl na te nogi...

http://design-milk.com/family-home-black-white-interior/?utm_source=remodelista.com&utm_medium=referral&utm_campaign=pubexchange_module

Owieczko, to link do zdjęć z biało-czarnego domu. Myślę, że choć styl nie Twój, to warto, żebyś zobaczyła.

Zdjęć jest sporo z różnych pomieszczeń i bardzo ładnie udało się utrzymać proporcje koloru.

wg mnie też komódka będzie super wyglądała + jakieś czarne akcenciki gdzieniegdzie...

a to co, że na holu też tego typu? gości będziesz do sypialni zapraszała? :-P no chyba raczej tyj sypialnianej to zbytnio nikt nie będzie oglądał poza Wami :)

ostatnio oglądałam jakiś dom (chyba tu na forum link wrzucany) i była tak samo rozwiązana łazienka małżeńska :) też czarna za szkłem

Tez sie dziwie czemu owieczka tak przezywala drzwi bo jak dla mnie sa sliczne :) Ja na gorze zamontowalam Pol-Skone Simple ( na razie 1 szt na strych ) i w sypialnaich tez takie beda (chcialam pelne aby bardziej wygluszaly ) ale na dole pomysle chyba o czyms z przeszkleniem :yes: Aniu jaki masz dokladnie model tych drzwi?

Czemu nie pokazujesz lazienki?:(

Owieczko ślicznie jest, chyba za bardzo panikowałaś :yes: U mnie nie moze być szybki takiej bo beda dużo skracane + podcięcie wentylacyjne :cool:

Ja na gorze zamontowalam Pol-Skone Simple ( na razie 1 szt na strych ) i w sypialnaich tez takie beda (chcialam pelne aby bardziej wygluszaly ) (

zadowolona jestes z tych drzwi ?? bo ja myśle o nich albo o zwykłych płytowych z polskone :-) Masz przylgowe czy bezprzylgowe??

Odpowiem ogolnie drzwi to VEDRO D1 frimy DRE. "To na drzwiach" to szyba decor mat biala. Drzwi nie mają podcieć,nawet nie ma takiej opcji.

Ivy drzwi sa zawieszone na 3 zawiasach ale nie mam pojecia jakie sa . Podejrzwam, ze przylgowe bo to sa drzwi sredniej klasy. Ja tylko wybralam model a reszte ogarniali moi rodzice.

Panikowałam z dolem nie z gora.Gora jest znosna ale brakuje mi jakiegos diableka w tej bieli. Po przeciwnej str. sa schody i dojrzewam do decyzji by na ta sciane dac tapete widenor chevron aqua od dolu do gory sciana 2m szeroka i 5 m wysoka.