marimag 26.06.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A masz zdjęcia tego "strasznego" dołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.06.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Zapisuje na zas ) Ivy jesli za bezprzylgowe trzeba doplacac to na bank mam przylgowe bo pamietam ze doplacalam jedynie do pelnego wypelnienia i do malowanej oscieznicy. "Normalna" jest oklejana i ponoc rozni sie nieco kolorem od skrzydla (tak mi doradzili na forum ) U mnie wiekszosc drzwi otwiera sie do wewnatrz pokoju wiec nie zalezalo mi aby licowaly sie ze sciana . Nie moge powiedziec nic o uzytkowaniu bo my nie mieszkamy a zamontowalismy te jedna sztuke aby zamknac strych ) Przed decyzja pytalam kilka osob na forum ktore je posiadaly i byly zadowolone . Wiem ze niektorym nie podobaja sie te poziome złobienia ale mi akurat one odpowiadaja Edytowane 26 Czerwca 2014 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszynka 27.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Owieczko, dziękuję za informację. A gdzie je kupowałaś, bezpośrednio u producenta? Widziałam b. podobne drzwi w Famixie, ale to nie było DRE, tylko jakaś polskobrzmiąca firma. To szkło daje bardzo ładny efekt, myślę że do dość ciemnego korytarza nie dało się wybrać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie próbuj nawet Aniu no i co marudzisz?? pieknie wygladaja Chloe... watek tak jak ja z moim zrobilam? Hehe, kiedyś być może to nastąpi - na razie miałabym kłopot, bo bez wątku nic bym nie ogarnęła - wszystko tam jest. Ania - maleńkie to zdjęcie ale drzwi wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Chloe....kliknij na zdjecie i bedziesz miala duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Chloe....kliknij na zdjecie i bedziesz miala duze Mnie się wczoraj nic nie udawało - co drugi dzień muszę przywracać system, bo już nic nie widzę - może mam za dużo inspiracji w kompie, że już nie przyjmuje? O, teraz widzę - SUPER:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Odpowiem ogolnie drzwi to VEDRO D1 frimy DRE. "To na drzwiach" to szyba decor mat biala. Drzwi nie mają podcieć,nawet nie ma takiej opcji. Ivy drzwi sa zawieszone na 3 zawiasach ale nie mam pojecia jakie sa . Podejrzwam, ze przylgowe bo to sa drzwi sredniej klasy. Ja tylko wybralam model a reszte ogarniali moi rodzice. Chyba teraz wiekszośc nawet prostych modeli może być bezprzylgowa, kwestia droższej ościeznicy Zapisuje na zas ) Ivy jesli za bezprzylgowe trzeba doplacac to na bank mam przylgowe bo pamietam ze doplacalam jedynie do pelnego wypelnienia i do malowanej oscieznicy. "Normalna" jest oklejana i ponoc rozni sie nieco kolorem od skrzydla (tak mi doradzili na forum ) U mnie wiekszosc drzwi otwiera sie do wewnatrz pokoju wiec nie zalezalo mi aby licowaly sie ze sciana . Nie moge powiedziec nic o uzytkowaniu bo my nie mieszkamy a zamontowalismy te jedna sztuke aby zamknac strych ) Przed decyzja pytalam kilka osob na forum ktore je posiadaly i byly zadowolone . Wiem ze niektorym nie podobaja sie te poziome złobienia ale mi akurat one odpowiadaja Dziękuję Właśnie zastanawiam sie nad nimi lub płytowymi z polskone bo to właściwie to samo tylko bez tych poziomych pasków Cena za skrzydło bardzo podobnie wiec teraz tylko decyzja. Na dół chciała bym bezprzylgowe a na góre chyba zwykle. Mam jedne mur chiński gdzie mam ościeżnice 34 cm i ceny np porty bezprzylgowych zabijają jak się chce tanie i ekonomiczne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Chyba teraz wiekszośc nawet prostych modeli może być bezprzylgowa, kwestia droższej ościeznicy Dziękuję Właśnie zastanawiam sie nad nimi lub płytowymi z polskone bo to właściwie to samo tylko bez tych poziomych pasków Cena za skrzydło bardzo podobnie wiec teraz tylko decyzja. Na dół chciała bym bezprzylgowe a na góre chyba zwykle. Mam jedne mur chiński gdzie mam ościeżnice 34 cm i ceny np porty bezprzylgowych zabijają jak się chce tanie i ekonomiczne drzwi Wczoraj dowiedziałam się, że jeśli chcę drzwi bezprzylgowe, to muszę doliczyć 300 zł/szt. :no:nie da rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.06.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja sie nie wczytalam w temat drzwi, coraz czesciej podejmuje decyzje bez rozlozenia tematu na czynniki pierwsze i chyba mi z tym lepiej. ;) Sa rzeczy ktore dla mnie w domu sa mega wazne(np lazienki, kuchnia) i takie, ktore mi nie spedzaja snu z powiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ...coraz czesciej podejmuje decyzje bez rozlozenia tematu na czynniki pierwsze i chyba mi z tym lepiej. ;) ... na pewno to lepiej dla zdrowia a u mnie ostatnio decyduje Ł i tata... pojechali kupić fugi do łazienek na podłogi... zapomnieli zabrać ze sobą płytki i kupowali "na oko" jak zobaczyłam to prawie padłam... niebieska fuga!!!!! do jasnej szarej płytki, nosz w mordę! wyjaśnili że jeszcze mokra, że taka nie będzie... że będzie super niewidoczna.... oby!! bo będą ją wydłubywać zębami obaj!! no i tak... ostatnio decyzje podejmowane są za moimi plecami... trochę mnie to cieszy, bo nie mam już siły wymyślać i dumać... ale z drugiej - ciekawe jak to wyjdzie może nietuzinkowo oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wczoraj dowiedziałam się, że jeśli chcę drzwi bezprzylgowe, to muszę doliczyć 300 zł/szt. :no:nie da rady;) fajne to to ale cena przykładowo dla moich wycen sama ościeznica , przy mojej super fantastycznej ościeżnicy 34 cm różnice sa takie : Porta - 884 przylgowa/1346 bezprzylgowa + 8 % Vat + cena skrzydła i innych usług Polskone 407 przylgowa/719 bezprzylgowa +8 % vat + cena skrzydła i innych usług wiec właśnie jest ta różnica o której piszesz lub wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.06.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 dla mnie decyzja by była prosta - polskone przylgowe taniość - widzę taniość! ja mam najgrubsze tylko jedne drzwi - 27cm ościeżnicy, wszystkie inne standardowe 15cm jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 27.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 owieczka drzwi bardzo ładne, jakoś nie rzuca mi się skojarzenie, że jest szpitalnie:p choć ściana w korytarzu pewnie nadałabym charakteru a co do drzwi dre to moi teściowie mają juz 3 rok i nie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 dla mnie decyzja by była prosta - polskone przylgowe taniość - widzę taniość! ja mam najgrubsze tylko jedne drzwi - 27cm ościeżnicy, wszystkie inne standardowe 15cm jakoś właśnie te ościeżnice mi spędzają sen z powiek bo np. z Porty ościeżnica 1450 bezprzylgowa a skrzydło 499 zł :sick: Dlatego muszę wybrac jak najtańsze z akceptowalnych zeby za te cholery nie wyszło za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.06.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ania, no co Ty? Na dole super. Czysto i przejrzyście , ale żeby od razu szpitalnie? :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.06.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 fajne to to ale cena przykładowo dla moich wycen sama ościeznica , przy mojej super fantastycznej ościeżnicy 34 cm różnice sa takie : Porta - 884 przylgowa/1346 bezprzylgowa + 8 % Vat + cena skrzydła i innych usług Polskone 407 przylgowa/719 bezprzylgowa +8 % vat + cena skrzydła i innych usług wiec właśnie jest ta różnica o której piszesz lub wiecej Ivy - a zapytaj stolarza o ceny- przy tak szerokich ościeżnicach (znam ten ból - mam 3 szt) cena gotowców może być nawet wyższa niż u stolarza. Pozostałe drzwi z ościeżnicami są oczywiście sporo tańsze. Aaa.. Polskone też mają ładne wzory- oglądałam niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.06.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ivy - a zapytaj stolarza o ceny- przy tak szerokich ościeżnicach (znam ten ból - mam 3 szt) cena gotowców może być nawet wyższa niż u stolarza. Pozostałe drzwi z ościeżnicami są oczywiście sporo tańsze. Aaa.. Polskone też mają ładne wzory- oglądałam niedawno. czekam jeszcze na pomiar z Asilo bo mają połowę tańsze ościeżnice. Porta trochę poszalała z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.06.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 O, to koniecznie daj znać - ja będę miała Asilo To pieśń przyszłości - ale chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.06.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 O, to koniecznie daj znać - ja będę miała Asilo To pieśń przyszłości - ale chętnie zobaczę a które?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.06.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Linate, Marconi albo Aostę W bieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts