Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka, drzwi prezentują się pięknie zarówno na gorze jak i dole. Nie wygląda "szpitalnie". A poza tym jak zaczniesz mieszkać i dodasz różne "akcesoria" to drzwi nie będą się tak rzucać w oczy. nie wiem czy dobrze tłumaczę, narazie masz pusto, bez mebli i dodatków a to dużo zmienia.

żnowu mnie chwile nie było, o co "Kaman" ze zdjęciami łazienki? jak tylko na priva to ja też poproszę ;)

U nas chłopaki koncza dolna łazienkę, jak dostanę zdjęcia to wstawię.

Przyszłam pomachać łapką :bye: i pochwalić drzwi. Są tego trochę w tym stylu, co u Oli.U czyli szybka w pionie, asymetrycznie usadowiona. Bardzo praktycznie, bo kurz nie będzie miał się gdzie osadzać.

Ja się zakochałam w tych Oli i nie ukrywam, że jeśli już będzie mnie na takie stać, to polecę do stolarza ze zdjęciem i poproszę o "takie same". I na pewno jeszcze nieraz będę pod niebiosa wysławiać i podziwiać jej wnętrza.

Hej siostro przełozona ;)

Jakie dzis dylematy ?

Tragedia czy pogodzona z wyborem ?

Jak pogodzona to co dalej w programie ?

Na czym się teraz skupiasz ?

Dawaj bo świruję w domu :bash:

Mari, troche rozkminiam nad holem u gory i na dole a troche mam przesyt. Troche mam pomyslow i mala burze mozgu ale zobaczymy jak sie to sprawdzi w realu ;).

Hejka, drzwi prezentują się pięknie zarówno na gorze jak i dole. Nie wygląda "szpitalnie". A poza tym jak zaczniesz mieszkać i dodasz różne "akcesoria" to drzwi nie będą się tak rzucać w oczy. nie wiem czy dobrze tłumaczę, narazie masz pusto, bez mebli i dodatków a to dużo zmienia.

żnowu mnie chwile nie było, o co "Kaman" ze zdjęciami łazienki? jak tylko na priva to ja też poproszę ;)

U nas chłopaki koncza dolna łazienkę, jak dostanę zdjęcia to wstawię.

Dokladnie tez za rada Chloe poczekam na meble i dodatki i wtedy mozna bedzie ocenic efekt. Mama mowi, ze juz sie przyzywyczaila do tego uderzajacego efektu bieli po wejsciu do domu :rolleyes:;)

Masz juz jakies fotki lazienki?

Przyszłam pomachać łapką :bye: i pochwalić drzwi. Są tego trochę w tym stylu, co u Oli.U czyli szybka w pionie, asymetrycznie usadowiona. Bardzo praktycznie, bo kurz nie będzie miał się gdzie osadzać.

Ja się zakochałam w tych Oli i nie ukrywam, że jeśli już będzie mnie na takie stać, to polecę do stolarza ze zdjęciem i poproszę o "takie same". I na pewno jeszcze nieraz będę pod niebiosa wysławiać i podziwiać jej wnętrza.

Tak, zgadza sie model drzwi jest ten sam co u Oli:)U niej je wypatrzylam i swietnie sie sprawdzaja bo daja sporo swiatla a zarazem szyba nie jest zbyt szeroka i nie mozna dojrzec co sie dzieje wew. pokoji. Kilka istotnych roznic mozna oczywiscie odznalezc;)

Ania, a co z tym oświetleniem za 32? Fajne to było :yes: Kupiłaś?

Asiulek wczoraj wlasnie rozmyslalam czy nie pojechac po ta lampe tylko gdzie ona ma zawisinac? Biore pod uwage kotlownie.

Troche sie boje jechac do tego sklepu bo zawsze tam cos kupuje;) Ostatnio lamepczki na sciane ala domki- SLODZIASNE. Pewnie Karolajna to by sama takie zrobila:P

...do tego uderzajacego efektu bieli po wejsciu do domu :rolleyes:;)

...

ooooo właśnie wczoraj mój ojciec tłumaczył mamie że jemu się nie podoba u nas łazienka dzieciowa... bo nie dość że białe ściany, prawie biała podłoga to jeszcze okno jest :D i że aż oczy bolą jak tam się wchodzi... a mama go pojechała :-P że właśnie super, jasno i widno a nie tak jak tutaj: ponuro i wszędzie ciemno brązowo :sick: ale ojciec ma taki gust... wszystko na ciemno - nora taka!

...

lamepczki na sciane ala domki- SLODZIASNE. Pewnie Karolajna to by sama takie zrobila:P

pokaż pokaż!!

a może mi kupisz też do pokoju ptaszkowego???

drogie???

czasem to nie da się samemu zrobić tak ładnie jak sklepowe ;)

a Ty gdzie je będziesz wieszała, co? :-P

Dzień dobry . Przybiegłam się Wam pochwalić, że dzisiaj mi się robią "betony" na ścianie. Od kilku miesięcy na nie czekam a od kilku dni mi się śniły i spać nie mogłam i wreszcie sie doczekam :D

Pozdrowienia od Rafała Ludmana dla wszystkich z FM, ktorym betony robił. Śmiał się, że trafił na dom i to nie Afrodyta :lol2: :lol2: :lol2:

Boszzzz Mari nic mi jeszcze na ten temat nie wiadomo, gdybam tylko przyszlosciowo. A po tym co mój P wczoraj odwalił to ręce mi do ziemi opadły (dobrze, że nic innego) no strach mieć dziecko z nim! ;)

Mój ostatnio zapytał, czy zrobili byśmy drugiego J. - są naciski;)

Dzień dobry . Przybiegłam się Wam pochwalić, że dzisiaj mi się robią "betony" na ścianie. Od kilku miesięcy na nie czekam a od kilku dni mi się śniły i spać nie mogłam i wreszcie sie doczekam :D

Pozdrowienia od Rafała Ludmana dla wszystkich z FM, ktorym betony robił. Śmiał się, że trafił na dom i to nie Afrodyta :lol2: :lol2: :lol2:

Też bym chętnie obejrzała - gdzieś można zobaczyć Twoją budowę?

To ja poproszę o fotkę!

Mój ostatnio zapytał, czy zrobili byśmy drugiego J. - są naciski;)

Też bym chętnie obejrzała - gdzieś można zobaczyć Twoją budowę?

Jak tylko będzie coś widać, pstryknę zdjęcie.

Ale u mnie to jeden wielki plac budowy wciąż. Miałam się przeprowadzać na lato a ja jeszcze nie mam sufitów podwieszonych, a gdzie łazienki, gdzie podłogi...W takim tempie i przy moim pechu do budowlańców, to do Bożego Narodzenia chyba się nie przeprowadzę :(

Nie prowadzę tu własnego wątku, dziennika, bo jak znam siebie, skończyłoby się na kilku wpisach. Brak mi systematyczności i konsekwensji. Zaczęłam na archipelagu, bo mój projekt stamtąd pochodzi, ale też utknęłam na wylewkach i tynkach wew.

Dlatego fajnie, gdy będę mogła "przytulić się" do Waszych wątków. Liczę też na Waszą pomoc przy dobieraniu wykończeniowki. Pytań się ciśnie dużo, ale narazie skupiam się na czytaniu Was i czerpaniu wiedzy z Waszych doświadczeń.

Jak tylko będzie coś widać, pstryknę zdjęcie.

Ale u mnie to jeden wielki plac budowy wciąż. Miałam się przeprowadzać na lato a ja jeszcze nie mam sufitów podwieszonych, a gdzie łazienki, gdzie podłogi...W takim tempie i przy moim pechu do budowlańców, to do Bożego Narodzenia chyba się nie przeprowadzę :(

Nie prowadzę tu własnego wątku, dziennika, bo jak znam siebie, skończyłoby się na kilku wpisach. Brak mi systematyczności i konsekwensji. Zaczęłam na archipelagu, bo mój projekt stamtąd pochodzi, ale też utknęłam na wylewkach i tynkach wew.

Dlatego fajnie, gdy będę mogła "przytulić się" do Waszych wątków. Liczę też na Waszą pomoc przy dobieraniu wykończeniowki. Pytań się ciśnie dużo, ale narazie skupiam się na czytaniu Was i czerpaniu wiedzy z Waszych doświadczeń.

Przytulaj się ile chcesz:) O budowlańcach się nie wypowiadam, bo już mi ręce kilka razy opadły - przynajmniej teraz mam fajnych:)

Boszzzz Mari nic mi jeszcze na ten temat nie wiadomo, gdybam tylko przyszlosciowo. A po tym co mój P wczoraj odwalił to ręce mi do ziemi opadły (dobrze, że nic innego) no strach mieć dziecko z nim! ;)

A idź !

Ja tu już becik dziergam a Ty takie ściemy walisz...

Przyszłościowo ! :mad:

Helloł Owca, tak , właśnie dostałam pare zdjęć z mojej łazienki, są u mnie w dzienniku. A ja cały czas czekam na zdjęcia Twojej.

Wyciągnęłam "Starego" na objazd po sklepach w "łikend", bo cały czas jeżdżę sama. Byliśmy w Pagazzi (pagazzi.com) i nawet usłyszałam "wiesz może faktycznie by coś tu wybrał" . Szkoda tylko, że nie nagrałam tego zdania żeby mieć dowód na czas kupowania ;)

Kiedy się wybierasz do Polski? My jedziemy pod koniec lipca na 3 tyg i mam nadzieję chociaż chwilę pomieszkać ;)