Gość GOSC12_3 24.11.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Riri w "bruzdach" będą aluminiowe listwy. Podobnie jak na zdjęciu. o wow super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ania te listwy wygladają super Jeszcze nie widziałam takich . pięknie będzie wszystko razem wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mój wymarzony domek miałbyć biało-szary, ale poszłam na kompromis z M. i będzie beżowo-smietankowo- brązowy Podziwiam i trzymam kciuki za konsekwentne dążenie do celu super Ps a jak się ma siedzisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ania, zawsze można różne rzeczy w domu zmienić, jeśli tylko nie trzeba całego domu rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.11.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak, Pestko:) pewnie jeszcze przez lata będę zmieniać i poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.11.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Aniu, u mnie będą tylko 3 grzejniki ( w łazienkach) ale jeszcze się nad nimi nie zastanawiałam, więc nie podpowiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.11.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ania ja mam już założone stalowe Alatus . Jeszcze nie używane , więc nie wiem co to za cudo. Mamy ogrzewanie gazowe i takie mój M. wybrał po konsultacjach. Nie wiem czym się sugerował . A czym ogrzewać będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.11.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 U nas bedzie kociol gazowy i na ekogroszek. Grzejniki beda w kilku pokojach + garaz. Bardzo podobaja mi sie grzejniki dekoracyjne ale nie wiem jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.11.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Oj, widzę ciężki temat Ja też nie pomogę, bo grzejniki ominęły mnie całkowicie. Łączie z drabinkami w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.11.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Oj tam oj tam .Wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 26.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja tez mam grzejniki moze nie jakies super ozdobne, ale w kilku pok mam pionowe plaskie jak na nich cos namaluje to beda ozdobne poki co wydaje mi sie ze moglam sie zdecydowac na podlogowke w wiekszej ilosci pomieszczen tzn teraz zdecydowalabym sie na podlogowke wszedzie poza sypialnia ( bo podobno mniej zdrowo) ale podlogowka jest zdecydowanie przyjemniejsza w odbiorze...tak sie poki co wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Czyli wyglada na to, ze jestem OLDSKULOWA bo jako jedna z nielicznych bede miala grzejniki. albo i ja... Ł mi oświadczył w niedzielę że będą grzejniki najprawdopodobniej.... WSZĘDZIE! jestem załamana... on się boi że to nowość (w pokoju) i że po latach będą tego jakieś konsekwencje zdrowotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ł mi oświadczył w niedzielę że będą grzejniki najprawdopodobniej.... WSZĘDZIE! Uuu ła! Pojechał po bandzie! Karolina. Odpal wrotki, włóż pończoszki i pertraktuj. W salonie chociaż niech nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 takie czary tu nic nie dadzą... u nas jest ten kłopot że dużo (za dużo) ma do powiedzenia rodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 nawet nie wiesz jak bardzo... czekam na odpowiedź pw chyba po prostu powiem, że "pierd* cały ten dom i niech oni go urządzą, jak tam chcą bardzo robić po swojemu... bo ja już mam dość" najgorsze jest to że co ja biedna mogę nawet złotówka nie jest tu moja nie płacę to nie mogę wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ale zasuwasz, dbasz o różne rzeczy, które są niewymierne finansowo, bo nikt Ci za nie nie płaci. Chyba nie mogą powiedzieć, że tylko siedzisz na kanapie i pachniesz Nic mnie tak nie wkurza, jak traktowanie kobiety, jak żywego sprzętu AGD, który niestety myśli. Dobierz się im do skóry. W końcu to Ty będziesz to wszystko potem utrzymywać w porządku. Szukaj argumentów i wal ile wlezie. Twoje prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Tak właśnie! Dla Was ma być ten dom, a nie dla rodziców! A Lucas Ciebie sobie wybrał za partnerkę do życia, a nie tatusia. A jak szanowny teściuniu mu jednak bardziej pasuje, to niech z nim zamieszka Teściuniu też płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) wszytko ładnie pięknie się wydaje proste... a takie nie jest... już wiele się wykłóciliśmy o ten dom z nimi... tak Asia właśnie oni płacą /to skomplikowane, bo "trzymają" Ł pieniądze... i płacą i z nich i ze swoich/ więc mają coś do powiedzenia... za ciężka to sytuacja tu jest nigdy nie myślałam, że to powiem ale: żałuję że się budujemy już mogliśmy to zrobić za 20lat jak się sami "dorobimy" Edytowane 26 Listopada 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No to kłopot. Pocieszę Cię, że chyba co by nie było, któ by nie płacił i kto by nie rządził to i tak budowa zawsze kupę nerwów i zdrowia kosztuje i to nie jest tylko gadanie, ale naprawdę ludzie zdrowie tracą. Sam Łukasz za jakiś czas dojdzie do wniosku, że to pajda z grzejnikami wszędzie i wtedy będziecie przerabiać. I w ogóle w domu to cał życie chyba się coś przerabia poprawia i robi. Never ending story... Niemniej jedak pertraktuj i walcz o swoje tylko spokojem, bo nerwami nic nie wywalczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts