Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tez mam grzejniki :)

moze nie jakies super ozdobne, ale w kilku pok mam pionowe plaskie

jak na nich cos namaluje to beda ozdobne :)

poki co wydaje mi sie ze moglam sie zdecydowac na podlogowke w wiekszej ilosci pomieszczen

tzn teraz zdecydowalabym sie na podlogowke wszedzie poza sypialnia ( bo podobno mniej zdrowo)

ale podlogowka jest zdecydowanie przyjemniejsza w odbiorze...tak sie poki co wydaje :)

Czyli wyglada na to,:wiggle: ze jestem OLDSKULOWA :p bo jako jedna z nielicznych bede miala grzejniki.

albo i ja... Ł mi oświadczył w niedzielę że będą grzejniki najprawdopodobniej.... WSZĘDZIE!

jestem załamana... :(

on się boi że to nowość (w pokoju) i że po latach będą tego jakieś konsekwencje zdrowotne...

nawet nie wiesz jak bardzo...

czekam na odpowiedź pw

chyba po prostu powiem, że "pierd* cały ten dom i niech oni go urządzą, jak tam chcą bardzo robić po swojemu... bo ja już mam dość" najgorsze jest to że co ja biedna mogę :( nawet złotówka nie jest tu moja :( nie płacę to nie mogę wymagać :cry:

Ale zasuwasz, dbasz o różne rzeczy, które są niewymierne finansowo, bo nikt Ci za nie nie płaci.

Chyba nie mogą powiedzieć, że tylko siedzisz na kanapie i pachniesz :yes:

Nic mnie tak nie wkurza, jak traktowanie kobiety, jak żywego sprzętu AGD, który niestety myśli.

Dobierz się im do skóry. W końcu to Ty będziesz to wszystko potem utrzymywać w porządku. Szukaj argumentów i wal ile wlezie. Twoje prawo.

wszytko ładnie pięknie się wydaje proste... a takie nie jest... już wiele się wykłóciliśmy o ten dom z nimi...

tak Asia właśnie oni płacą :( /to skomplikowane, bo "trzymają" Ł pieniądze... i płacą i z nich i ze swoich/ więc mają coś do powiedzenia...

za ciężka to sytuacja tu jest :(

nigdy nie myślałam, że to powiem ale:

żałuję że się budujemy już :( mogliśmy to zrobić za 20lat jak się sami "dorobimy"

Edytowane przez lukasz69karolina

No to kłopot. Pocieszę Cię, że chyba co by nie było, któ by nie płacił i kto by nie rządził to i tak budowa zawsze kupę nerwów i zdrowia kosztuje i to nie jest tylko gadanie, ale naprawdę ludzie zdrowie tracą. Sam Łukasz za jakiś czas dojdzie do wniosku, że to pajda z grzejnikami wszędzie i wtedy będziecie przerabiać. I w ogóle w domu to cał życie chyba się coś przerabia poprawia i robi. Never ending story...

Niemniej jedak pertraktuj i walcz o swoje tylko spokojem, bo nerwami nic nie wywalczysz ;)