asiazett 03.07.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nie lubiłam jak wykańczałam, dzięki Wam trochę przejrzałam na oczy Ale w sumie poza stołem z krzesłami i schodami to go w domu nie wprowadziłam A żałuję. Parapetów na przykład... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 HELP! jaki grzejnik do szarej lazienki bialy , chromowany czy grafitowy? A czarny się nie da? Mozaika jest czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 tylko nie białyposzłabym chyba w grafit ooo czarny tez moze byc ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ania - ciemny:) Asia - nie żałuj - nie czepiaj się swojej ładnej, dopieszczonej chatki:no: Tak to już jest, że po czasie zawsze coś by się zmieniło - jeszcze nie mam listew przypodłogowych, a już żałuję, że będę je miała, bo można je ukryć (Lullaby chyba tak ma i Zygi też - obłęd w oczach mych;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 HELP! jaki grzejnik do szarej lazienki bialy , chromowany czy grafitowy? do tej dolnej?? tylko ciemny ... jeszcze nie mam listew przypodłogowych, a już żałuję, że będę je miała, bo można je ukryć (Lullaby chyba tak ma i Zygi też - obłęd w oczach mych;) ) jeszcze możesz to zrobić - tylko demolka mała, bo trzeba skuć tynk i wstawić te listwy ja się tylko zastanawiam nad tym przy drzwiach? bo podcięcie jest super, ale jak nagle pojawia się futryna drzwi to już chyba tak szału nie ma? no i jak to sprzątać? na leżąco kłaść się by wymyć... ładne i to bardzo, ale wg mnie niepraktyczne - chyba że są na to jakieś patenty do sprzątania o jakich nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Macie jakieś fotki tych wmontowanych listew? No i wywołała wilka z lasu - następny mankament mojego "dopieszczonego" domeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=262622&d=1401309247 klik w obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Karolina - myślałam o demolce ale musiałabym już naruszać konstrukcję kominka, a tego nie chcę - miesiąc spóźnienia:bash: Jest jeden plus - będzie mniej nowocześnie. No piękne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.07.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Fajne to to ! tylko czy w ta szparke nie wchodzi kurz? jak to pozniej sprzatac by scian nie poobijac czy zamoczyc? Czasem jak cos jest ladne nie znaczy, ze praktyczne. Mnie widok listew w oczy nie gryzie w UK to wstawiaja listwy po 20cm i sie ciesza:yes: Dobra bedzie czarna drabinka chyba LEROS lub Ratea (PURMO).Chyba zamowie grzejniki w nastepnym tyg. Moj personal agent (tata) pojedzie po wyceny bo znow mnie naszla ochota na "nie"zwykle grzejniki. Trzeba sprawdzic czy moj portfel to wytrzyma. Edytowane 3 Lipca 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Myślę, że można zrobić ciut wyżej - wtedy płaski mop wejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nie najadłam się tymi zdjęciami Jak to wygląda na całej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 8 Lipca 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hmmm... No to gdzie listwy? A jak się mopem majta to się farba nie brudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fajne to to ! tylko czy w ta szparke nie wchodzi kurz? jak to pozniej sprzatac by scian nie poobijac czy zamoczyc? ... a no właśnie mnie to samo zastanawia Myślę, że można zrobić ciut wyżej - wtedy płaski mop wejdzie:) mop wejdzie, a odkurzacz?? przecież wypada najpierw odkurzyć przed umyciem podłogi ... Widać na drugim, jak są drzwi rozwiązane. ... to nie drzwi a wnęka drzwiowa - a to różnica... chodzi o rozwiązanie gdy jest normalna futryna/ościeżnica drzwiowa i drzwi są zamknięte... wszystko też jest podcięte? że drzwi z ościeżnicą "wiszą w powietrzu" ??? Hmmm... No to gdzie listwy? ... to właśnie chodzi o to, że nie ma typowych listew przyściennych tylko jest "ściana wyżej" że jest zawieszona jakby nad podłogą i w tą szczelinę są wklejone np listwy od boniowania albo kątowniki - można różnie, byle zabezpieczyć krawędź przed wykruszaniem się... na pewno nie nadaje się do paneli, bo panel musi być przyciśnięty listwą na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ee domnie jakos ten brak listw nie przepowida, mam wrażenie, że cały piasek i kurz będzie się tam kumulował no ale podziwiać i patrzeć mozną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 w te "dziury" możnaby sobie leda wkleić jeszcze - tu akurat pod listwą http://foto.favore.pl/2012/10/31/11/412430_1351677519242_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dopytajcie Roberta Skitka o takie wykończenie przy podłodze. On ma, a w końcu przecież architekt i sam budował też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.07.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fajnie to wygląda , ale chyba niezbyt praktyczne?yyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 03.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ufff, udało mi się usiąśc do kompa i nadrobić Was. Widzę, że na tapecie podłogi i...tapeta Ostatnio też w miętowym się kocham tylko ja taka jakaś niezdecydowana i tyle mi się różnych rzeczy nie do kupy podoba, że boję się, że mi odbije i powsadzam w moje wnętrza jakleci bez ładu i składu. Tylko dzięki forum sama się trzymam za mordę i daję na wstrzymanie. A tapeta śliczna! Myślę, że zdjęcie nie oddaje jej prawdziwego uroku. Gra koloru z fakturą dopełnia całości. A co do podłogi, no właśnie w tym tygodniu to był ostatni dzwonek, żeby podłogę na piętro i do gabinetu zamówić. Mnie się tak bardzo podobała podłoga Kahrsa - orzech amerykański, ale niestety nie stać mnie było na 100m2 podłogi za grubo ponad 3 stówy za metr...A gdzie kleje, obróbka I tak jak część tu z Was uparcie uważam, że co narutalny material, to naturalny. Teraz mam panele i nie mogę na nie patrzeć. No i to tupanie...Nie zniosłabym tego u siebie w domu na piętrze. Ile ja się podłog naoglądałam.. Chciałam w ciepło ciemnym brązowym orzechu, dębie...A przedwczoraj wyszlam z zamowieniem na zupełnie nie taką jaka mi się marzyła. Będzie dąb bielony O taki. POwiedzcie, da się z takim czymś mieszkać? Tłumaczę sobie,że będzie ładnie się prentować w całości...No cóż, mam trochę czasu by się do tej wizji przyzwyczaić A teraz wymarzone, wytęsknione, wyczekane..betony! Wczoraj Panowie zakończyli pracę nad nimi. Jestem zachwycona! Boszzze, jak ja się cieszę, że swego czasu wygooglowalam sobie kuchnię Oli.U a potem trafiłam na jej piękne betony. Teraz mam swoje :wiggle: Pozdrawiam z cieplutkiego Wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Robert po to zrobił takie podcięcie, żeby się dobrze podłogę z żywicy zmywało nie brudząc ściany, czy listwy.Tu na zdjęciach jest wyjątkowo nisko, ale można zrobić trochę większą tę szczelinę i wtedy plaski mop wejdzie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts