_Chloe_ 06.08.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ania, do Ciebie to już w zasadzie można się wprowadzać - domowo i czyściutko! Ściana ekstra - daj namiary, bo jest sporo chętnych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.08.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Farba jest w zasadzie granatowa co troszkę mnie rozczarowalo (miala być grafit) ale w sumie nie przeszkadza to w niczym. Farbę kupiłam na allegro od odiga15032005, magnesowa i tablicowa, malowałam po 4 warstwy każdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.08.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Owca, a co za gres masz na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.08.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Farba jest w zasadzie granatowa co troszkę mnie rozczarowalo (miala być grafit) ale w sumie nie przeszkadza to w niczym. Farbę kupiłam na allegro od odiga15032005, magnesowa i tablicowa, malowałam po 4 warstwy każdej. To jest właśnie mój ideał - chciałabym taką wchodzącą w granat właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 07.08.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Podłoga to masto bianco Paradyż (lappato). Anetka kolor to chyba 5008 z palety ral. Sprawdzę jeszcze czy mam opakowanie. A tu jeszcze kilka ujęć: [ATTACH=CONFIG]273612[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273613[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273614[/ATTACH] Myślę jeszcze by przemalowac moja wnękę(tunel) sufitowa w holu u góry na kolor wnęki drewna. Strasznie mocno świecą tam ledy myślę że ten szaro-fioletowy trochę przygasi tą sterylna jasność. Na maksa się też boję koloru bo w salonie niestety musiałam przemalowywac gdyz kolor okazał sie niewypałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.08.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ja też podebrałam, jeśli mam wykasować od siebie tylko powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.08.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Pieknie juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.08.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Myślę jeszcze by przemalowac moja wnękę(tunel) sufitowa w holu u góry na kolor wnęki drewna. Strasznie mocno świecą tam ledy myślę że ten szaro-fioletowy trochę przygasi tą sterylna jasność. Na maksa się też boję koloru bo w salonie niestety musiałam przemalowywac gdyz kolor okazał sie niewypałem. Wnęka ledowa dałaby zupełnie inne wrażenie niż dał kolor na podwieszeniach. Także wielkiego strachu bym nie podzialała Ale ja bym nie przemalowywała na ciemno, bo masz wszędzie delikatną bazę I ta ciemna wnęka, jak sie światło nie będzie paliło, będzie się bardzo wyraźnie odcinać. Z drugiej strony to tlko w holu. Ty tu rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.08.2014 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 To jest moja najnowsza topowa inspiracja do wiatrolapu (tapeta w krokodyla + lustro w bogato zdobionej ramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 08.08.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Pięknie u CiebieA co to za tapteka z inspiracji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.08.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Helloł Aniaaaa !!!!!!!! Witam się , bo już chyba 1oo lat u Ciebie nie byłam Ta tapeta jest cuuuudna Muszę nadrobić FM , bo nie mam neta w domu jeszcze . buziaki ślę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mam pytanie o listwy przypodlogowe MDF. W komforcie powiedzieli mi, ze one przychodza pomalowane tylko bialym podkladem trzeba je pomalowac samemu docelowo. Tylko czym? Mowili o jakiejs farbie wodnej :confused: Ale nie mam pojecia co bedzie najlepsze.. to chyba oni maja takie w ofercie, najczęściej kupujesz gotowe w dowolnym kolorze pomalowane Najczęściej białe oczywiście ale za dopłata dowolny kolor z palety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.08.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja widziałam w Komforcie listwy przypodłogowe MDF i one też przychodzą pomalowane białą farbą podkładową i trzeba je pomalować Ostatnio widziałam po raz pierwszy w LM ładne białe listwy MDF i były śnieżnobiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.08.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Bede musiala jeszcze raz poszukac. Ale jesli ktos sie natknie na gotowe biale listwy MDF to dajcie znac zobacz TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Owieczka, ja wiem jedno co u siebie zrobie.. na pewno biel (mimo 2ki biegajacych dzieci) , pozniej jak juz mi sie opatrzy to cos wymysle na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.08.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 poszukaj zatem w swojej okolicy takiego "producenta" , znajdziesz cos na pewno A te dryfujące kry ni są takie bardziej "niebieskie" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.08.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 A tu porownanie 2 tapet . Mel mnie ta biel nie razi. Ale kazdy kto nas odwiedza patrzy sie krzywo na siebie i zawsze slysze to samo ze za bialo ! A tlumaczenia ze przyjda meble dodatki itd,,, nie pomagaja bo i tak - ZA BIALO!! Mi sie podoba ale troche brakuje mi "takiego szalenstwa" w tej bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 U mnie tez tak gadaja...wiesz co im odp? u siebie niech robia sryliony kolorow, u mnie bedzie tak jak my chcemy... lubimy biel i tak tez bedzie... jak sie wsciekne to i wszystkie szafki kupie biale kolorem bedzie podloga a w kuchni dodatkowo agd pomysl z tapeta na scianie nie jest zly sama o takim czyms myslalam, tylko, ze tapeta u mnie nie przejdzie... wiec poloze farbe na 1 scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) A lewa sciane przy schodach przemalowalabym na kolor jasny szary (dryfujace kry) [ATTACH=CONFIG]275693[/ATTACH] : Ania ja miałam próbkę i kolor Dryfujące kry z Duluxa wpada w niebieski kolor .Nie wiem czy taki chcesz. .a co to ten chevron? Ania powiem Ci tyle ! Olej wszystkich , bo to Twój dom i TY tam będziesz mieszkać . Zawsze znajdzie się ktoś co coś skrytykuje. Ja tez się przejmowałam na początku a teraz mam to w duu ..yy znaczy się gdzieś... Każdy urządza doma jak mu sioę podoba i pasuje I koniec . Mój tato jak wejdzie do nas to mówi - ee żyrandol jeszcze nie powieszony , płytka Wam pękła , itp. a ja to wiem i jak będę miała ochotę to sobie zrobię albo i nie . Takie gadanie mnie bardzo wkurza. Bo jak ktoś przychodzi do Ciebie tylko po to żeby coś skrytykować to sory ale "do widzenia." I koniec. Jak zrozumie to więcej nie powie nic głupiego. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts