Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chevron to zygzag :D:yes: A:o no to jak wpada w niebieski to nie przejdzie!!:no::no: Chodzilo mi o jasniutki szary.

Strasznie chcialam upchnac gdzies ta tapete a na tej waskiej wysokiej scianie myslalam, ze zagra zludzenie optyczne i ten wzor ja poszerzy. W holu u gory chcialam ja dac na tej samej scianie ale przeciwleglej czyli tej [ATTACH=CONFIG]275710[/ATTACH].

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aaa to już wiem ! A mi wyskoczył gaz łupkowy ! haha:rotfl:

Widziałam gdzies w katalogu ten wzór . . .

Jak Ci się podoba to daj go tak , myślę że będzie ślicznie wyglądało..

JA mam tapetę w sypialni i to ledwo , bo mężowi się nie podobają tapety.

W salonie mam "gołe" ściany bo miała być cegła , ale kasę musieliśmy odłożyć na wjazd i kostkę wokół domu i każdy tysiąc się liczy .

A teraz zaczynają mi się bardziej podobac te kwarce co u Ciebie w salonie :rolleyes:

Cudne są:)

Tak. W spiżarni :lol2:

Tzn. w puszce jeszcze stoi. Ale w weekend będzie użyta.

Ale wieeeeeeeele użytkowniczek FM ma. I polecają.

annNS52 (jakoś tak) ma całą chatę tym wymalowaną i jest zadowolona.

bo cena bardzo fajna :-) znalazlam 10 l za 185 zl i ta najwyższa klasa zmywalności :D rewelacja przy kolejnym malowaniu :D

Wszystko już zostało powiedziane;)

Ania - to Twój dom i niech innych g...o obchodzi, czy jest czarno, czy biało - nie znają się i nie wiedzą co jeszcze masz w rękawie;)

Dryfujące kry - bardzo ładny kolor moim zdaniem - miałam je przez kilka lat w salonie - niestety wg mnie będą się gryzły z Twoim pięknym chevronem, bo są jakby sine - tak, jak Aniqa powiedziała - bliżej im do niebieskiego.

U Ciebie stawiam na light grey - o czym pisała z kolei Agatah - robię do niego przymiarki i u siebie.

A tak w ogóle, to nie malowałabym tej ściany na siłę - sam chevron będzie fajnie wyglądał:)

Ania, mi się ta Twoja tapetka mega podoba :yes: Tylko mam jedną wątpliwość. Z jednej strony bonie w ścianach, z drugiej strony chevron, a z trzeciej kamień. Tu mam zgrzyt. Jeśli Tobie też jest za biało to tą ścianę pomalowałabym na kolorek, a nie na wzorek ;) A na tapetę znalazłabym łagodniejszy pejzaż, bez konkurencji - gdzieś na górze...

a czy na kabe mozna zrobic kolor z palety NCS, np NCS1000 lub NCS2000??

Tak, ja robiłam z palety NCS, wybór nieograniczony :)

A tutaj Beckers na ścianach. Różnie wygląda w zależności od kąta padania światła

http://images69.fotosik.pl/98/6f37099c0ca18824gen.jpg

http://images70.fotosik.pl/98/c8a820ce05b510cbgen.jpg

http://images67.fotosik.pl/99/c15e0064152fbdacgen.jpg